Tápventi nagyooon hangos!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
legalább az is néccázas kodegen? 😄DDDD
Maximum ott lehet gond ahol forrasztva van a venti de ha van az alaplapon szabad hely a csatlakozónak simán ki lehet vezetni és oda rádugni, mivel hosszú a kábele és esetleg még a fordulatszámot is lehet szabályozni.
Esetleg nagyon melegedõs tápoknál nem egészséges ez mert ezeket a ventiket nem tudja annyira felpörgetni, mint az eredetit gondolom.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
amúgy esetleg majd egy képet tudnál mutatni (nem létkérdés nyug. csak hasznos lenne)
szala mûszaki érzék meglenne csak nem tartom elég biztonságosnak mert gondolom a vezetékek be vannak építve, azokat nem lehet csak úgy kihûzni és bedugni a helyükre másikat
esetleg mire figyeljek még?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
amúgy beszarás msot megint elhallgatott és iszonyatos kussban van: )
lehet bezsart h lecserélem....
amúgy drága egy tápventi?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Errõl. Olvass is, ne csak írj!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Fordulatszámszabályzós, gépbekapcsolás után kb. 5 perccel felpörgeti a táp a ventillátorát
ha üresben megy a gép akkor is és olyan hangja van mintha 3 asztali nagy ventillátor menne a szobában.Elviselhetetlenül susog! Szétszedtem már, megpucoltam, megolajoztam de hiába.
Szerintem teljesen felesleges neki ilyen fordulatszámon mennie mert ami levegõt kifúj éppen hogy langyos, szinte hideg. Ha alapjáraton menne akkor még el lehetne viselni. Ha lenne valami tippetek,hogy lehet kiiktatni a fordulatszámszabályzót (vagy akkor mindig a legnagyobb fordulaton menne?), vagy hol foglalkoznak ilyesmivel azt nagyon megköszönném mert így egy filmnézésnél isalig hallani
a hangot, nagyon zavaró! Próbáltam már ventit is cserélni de akkor meg nem is indult el a vindows.
Elõre is köszi mindenki segítségét!