A7V8X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hoppá, a videókártáyt még nem próbáltam ki!
De procit sem szeretném leszedni, meg az alaplapot ki, egyszer már megszenvedtem vele...
De procit sem szeretném leszedni, meg az alaplapot ki, egyszer már megszenvedtem vele...
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Szedd szét teljesen,majd rakd össze...Hátha csak kontakthibája van! Videokártyával szoktam így járni,ha nincs teljesen a helyén.
Bérbe vehet? reklámfelület...
A sípolás jelentését meg nem találtam emeg a kézikönyvebn...
Hali!
Nemrég vettem egy ilyen lapot, és a következõ a probléma:
A Gép magától ujraindul bizonyos idõnként, utána pedig a BIOS kezd el sípolni egy hosszút, kis szünet, és újra hosszút, és ezt végig. A tápot és memóriát a másik gépembõl tettem át ebbe(ami 1 évig tökéletesen mûködött az A7V333-al).
Processzorhûtõ rendesen fent van, 47 fokot mutat. A Windows is frissen van rakva, azzal nem lehet baj. Otthon telepítettem, használtam pár napig, majd lehoztam Szegedre, és azóta nem mûködik. A táp amúgy egy 300W-os Codegen, de mint említettem, eddig jól ment, egy 2400+-os proci van benne. Ramot már próbáltam áttenni, de hiába.
Azért nem értem, mert otthon tökéletesen mûködött, és semmit nem változtattam rajta, és azóta ezt csinálja, nem lehet használni!
Mi lehet a baj/hibás, mit lehetne még átnézni?
Nemrég vettem egy ilyen lapot, és a következõ a probléma:
A Gép magától ujraindul bizonyos idõnként, utána pedig a BIOS kezd el sípolni egy hosszút, kis szünet, és újra hosszút, és ezt végig. A tápot és memóriát a másik gépembõl tettem át ebbe(ami 1 évig tökéletesen mûködött az A7V333-al).
Processzorhûtõ rendesen fent van, 47 fokot mutat. A Windows is frissen van rakva, azzal nem lehet baj. Otthon telepítettem, használtam pár napig, majd lehoztam Szegedre, és azóta nem mûködik. A táp amúgy egy 300W-os Codegen, de mint említettem, eddig jól ment, egy 2400+-os proci van benne. Ramot már próbáltam áttenni, de hiába.
Azért nem értem, mert otthon tökéletesen mûködött, és semmit nem változtattam rajta, és azóta ezt csinálja, nem lehet használni!
Mi lehet a baj/hibás, mit lehetne még átnézni?
Hali!
Érdemes még mindig megvenni ezt a lapot, vagy van valamilyen különösebb hibája?
Hang nem számit, mert hangkártyám van!
Érdemes még mindig megvenni ezt a lapot, vagy van valamilyen különösebb hibája?
Hang nem számit, mert hangkártyám van!
nekem az x-xes változat van, de semmi baj vele... én újratelepíteném a windowst...
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Ha Windows XP-d van, akkor simán összekötöd a két hálókártyát crossover-es UTP kábellel, és látni fogják egymást...
Hali emberek!
Szintén ilyen lappal rendelkezem. Maximálisan elégedett vagyok vele. Minden nagyon jó, nem fagy semmi rendellenesség. Kivéve a hangot... Szóval xp van a gépen és ha beállítom akár négy hangszórósra, a speaker tesztben szól mind a négy. De még nem sikerült hangot kicsalni a speakerteszten kívül belõle. Szerintetek mi a gáz, vagy mit kellene tenni? Nem vagyok egy zöldfülü, de ezt nem értem. Win98 alatt meg egyszerûen pattog a hang és a tesztben sem megy a több hangszóró..
Szintén ilyen lappal rendelkezem. Maximálisan elégedett vagyok vele. Minden nagyon jó, nem fagy semmi rendellenesség. Kivéve a hangot... Szóval xp van a gépen és ha beállítom akár négy hangszórósra, a speaker tesztben szól mind a négy. De még nem sikerült hangot kicsalni a speakerteszten kívül belõle. Szerintetek mi a gáz, vagy mit kellene tenni? Nem vagyok egy zöldfülü, de ezt nem értem. Win98 alatt meg egyszerûen pattog a hang és a tesztben sem megy a több hangszóró..
Ja, akkor az még a régebbi fajta kártya, sajna ezzel már volt gond máshol is, de a GF3-ak és GF4-ek már belemennek!
Ebbe az alaplapba igaz nem lehet 4X AGP-s kartyat tenni (jelen eseteben ASUS 7700Ti)?
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Marha egyszerû, rádugsz egy fülhallgatót a hátsó surround kimenetre, és ha abban se szól az egyik, akkor a kártya a szar, ha abban ok, akkor szar a hangfal, vagy a kábel!
AsusA7V8X Rulz!!!!!!!!!!
Spenser a legnagyobb bajod ez legyen ha van egy jó hûtõd!!
Nekem tegnap elött volt 3 hónapos és azért a 1009 nem igazán egy mai darabú Bios mert én már ahol vásárlok,ott November eljén volt már 1009 akkor még AsusA7V333 akartam venni!!na mind1 amugy szerintem Spenser ez legyen a legnagyobb gondod!és AsusA7N8X ne negyon vegyetek ugyan nforce2 ami ugyebár szép és jó de nem szeretia a memóriákat az emberek írásaiböl kiderülve!amugy is itt a kis ViaKt400 na durr hogy nincs Dual DDR!

Nekem 3 hónapos lassan a gép, és egyszer már lefagyott 😊 Akkor is hülye játék miatt. Nem tudom, nektek miért kékhalálozik..
Mindenesetre az 1011-es biost ajánlom (bár nekem egyikkel sem volt gondom, pedig aznap felraktam még a bétákat is ahogy kijöttek)
Deathcourier az elsõk közötti alaplapokon 1004 meg hasonló biosok voltak, MO-n sokaknak 1007. 1009 az szinte tegnapi. 😛 és nem hiszem, hogy jobban tudod majd húzni, esetleg az fsb mehetne feljebb alacsonyabb szorzónál.
Spenser: hát ilyenrõl még nem hallottam. 😊 Aida32-vel nézted már?
Mindenesetre az 1011-es biost ajánlom (bár nekem egyikkel sem volt gondom, pedig aznap felraktam még a bétákat is ahogy kijöttek)
Deathcourier az elsõk közötti alaplapokon 1004 meg hasonló biosok voltak, MO-n sokaknak 1007. 1009 az szinte tegnapi. 😛 és nem hiszem, hogy jobban tudod majd húzni, esetleg az fsb mehetne feljebb alacsonyabb szorzónál.
Spenser: hát ilyenrõl még nem hallottam. 😊 Aida32-vel nézted már?
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Nekem az alaplapom az elsök közötti ezért 1009 Bios van fent!Eleinte sok volt a kékhahál meg minden,de elmult!ha ujabb Bios-t raknék fel esetleg tudnám jobban húzni a procimat?2000+(@1775) 141Fsb 1.8 Vcoreval de azt már nem szereti!Amugy nem volt hülyeség ezt a topicot megnyitni.Gratula

Szasztok nekemmis ez a z alaplapom van 1010-es Biosszal.
A problémám hogy a proci hõfokát csak 4-esével jelzi ki tehát nincsen köztes érték 😞.
pl. 32-36-40 stb....
Probáltam már minden féle progival mindeggyik ezt csinálja.
Az újabb Biosz lehet hogy megoldaná a gondomat ???
A problémám hogy a proci hõfokát csak 4-esével jelzi ki tehát nincsen köztes érték 😞.
pl. 32-36-40 stb....
Probáltam már minden féle progival mindeggyik ezt csinálja.
Az újabb Biosz lehet hogy megoldaná a gondomat ???