26
serious sam kulonkiadas
  • gamemaker
    a first encounter elején egyiptomban mászkálsz. a second kezdődik a tavassal. a második rész elején pedig egy kis faluban vagy kék emberkékkel
  • Harly18
    Csak azért kérdezem, mert az első részt már régen játszottam és pont ma kezdtem el játszani a second encounterrel és minden a menütől kezdve second encounteres, de az első pálya egy az egyben ugyanaz mint a first encounterben, ahol egy tóba esel bele és feletted van egy űrhajó. Nem értem??
  • Csuhai G
    Nem. Ha jól tudom akkor külömbözött a 2 küldetés!
  • Harly18
    Lenne egy kérdésem. A SS: The Second Encounter eleje megegyezik az első rész elejével? Nekem megvan mindkét játék és ugyanaz az első küldetés?
    Még csak az elején vagyok. Aki játszott vele az megmondhatná, hogy hogy volt!
    Köszi!
  • Gmiki
    Hogy lehet saját internetes szervert csinálni Serious Samban? Hiába hozok létre szervert az a neten keresztül nem elérhető csak lanban. Csinált már valaki ilyet? Jó lenne az ismerősökkel egy kooperatív-ot játszani, de nem akar összejönni.
  • CSOCSO
    én itt vagyok tőlem SSezhetünk coopban... végignyomhatjuk az egész gamát:))ehh
    cs, sf2-t nemhiszem hogy játszanék
  • And5
    ez nagyon fasza játék a second encountert nyomtam coopba és nagyon király vot minyá lejön aztán majd szervezni kéne egy ilyen elejétől a végéig coopot csak kéne vmi szerver
  • CSOCSO
    nah akkor ha meglesz mindegykinek akkor nyomhatjuk.. csináljunk minden gamezbol SG klánt:))))))))
  • Dantor
    vagy nem is látod a csávót csak az ÁGYÚt :)
    egyébként a fizetős Ftp-men már fent van, szóval holnapra lejön ;-)
  • CSOCSO
    pedig nagyon állat a sok ilyen MOHAA meg hasonlo gamez mellett
  • CSOCSO
    :))))))))))))))
  • Sephi
    Szvsz akinek ez a jatek teccik singleben az telyesen megkergult. meg multiba elmegy de en nem fogom leszedni az is tuti. ennel nagyobb baromsagot nem hordott hatan a fold.
  • CSOCSO
    ahogy a tesó mondja...többet tudtok mennyi egyszerre..simán pályát csináltok csak sokan.. annyiszor több ellenséggel...
  • CSOCSO
    SS RULEZ... nagyon király hent gamez..sok gamez van ami hentre ment de elbaszták a sztorival meg a többivel...ebben aza jo hogy semmi kül nincs..csak agyatlan ellenfelek..de annyi hogy sosem fogy el:))))) király a gamma...leszedem a gold verziot 100%!!!
  • Dantor
    Ugyanúgy végigjátszok a történetet, csak nem egyedül, hanem 2-16-an. Be lehet állítani, hogy minden player belépésével erősödjenek/többen legyenek a szörnyek, lehet menteni, be lehet állítani, hogy örök respawn/örök töltény, de a legjobb az egészben, hogy nagyokat lehet röhögni egymás behalásán ;-)))
  • fucko
    Coop mode az az hogy multiban 1utt lehet gyaknia szornyeket?
  • Dantor
    ha valahol fent van, szóljatok, nagy SS fan vagyok :)))
    coopban istencsászár :)
  • fucko
    Remelem nincs ma ilyen topic,Neztem az elso 2 oldalt de nem latam.Na ez megjelent 2cd erdemes leszedni vagy semmi kulonos?