20
Érdemes elcserélni Gef4et Atira?
  • Orgi
    Tudtommal a 9500Pro-k biosa nem támogatja az oc-t, éppen ezért született ez a warp-bios. A sima 9500akra ez nem vonatkozik.
  • Borg
    Szerintem a 2.0 utolsó verziója tutira támogatja a 9500akat is...
    De ha nem go akkor rage3dtweak 3.8
  • Gerry
    Vásárolgatni most nekem sincs "kedvem" ($)...
  • CSOCSO
    ugy van!
  • Dj N-Ice
    Áhh ennyit nem ér az egész... jó lesz ez a Ti4400 veszek még ramot azt csá... nincs kedvem vásárolgatni.. na mind1...
  • Borg
    Passz, rivatunert nem használtam még.

Én radeonatorból, vagy max rage3dtweakből tuningolok.
    De nem kellene neki visszavenni.

r3d-nél pl profilokat adhatsz meg, hogy melyik game/program mekkora OC-vel induljon, külön külön...
  • Borg
    Tudod, az ATI drivereivel 1 gond van. Méghozzá az, hogy nem lámabiztos szoftver. Ezt aláirom, ennyiben tényleg szarok.

Ha 30-as IQval ül valaki oda ATI kártyát beállitani, tutira szidni fogja.
  • Csibe13
    Ja, majd meghirdetem kártyámat az adás-vétel fórumon.
  • CSOCSO
    jó az cseréld és add a kártyád 40 é... nah!!!!
  • Csibe13
    Sziasztok! Én most szeretnék venni ATI 9500PRO-t!
    Most 9000 128MB-os van. Van már valakinek 9500asa? Légyszi, irjátok meg a tapasztalataitokat róla!!
  • Orgi
    Nem kell mindent elhinni, amit mondanak...Én is nemrég váltottam ATIra és nem találkoztam a sokat emlegetett drivergondokkal...
  • Zsoltee_a_bator
    nemtom nekem nem volt 1 darab driverproblemam sem mar nemtom miota. /catalyst elott tenyleg akadt/ de ma annyi gond szerintem a detonatorokkal is van mint catalystekkel, eleg szetnezned egy geforceos topicban. szerintem kb egal
  • nimfas
    Hmmmm.... jól néz ki ez a teszt.
    Kár, hogy nem írták oda, hogy az ATI kártyákkal elég sok driver probléma van, sajnos.
    Nekem ugyan nem ATI kártyám van, de elég sokat hallottam ilyen gondokról. Ha ez nem lenne én is vennék egyet. :-) Addig meg maradj a stabil Nvidia-nál.
  • Jacek
    jelen pillanatban szerintem se csak ha gyengebb kartyad lenne
  • Anee
    nincs értelme cserélni....a Ti4400 még mindenhez elég 3dmark03-mat meg tojd le
  • Dj N-Ice
    Sziasztok! Asus ti4400esem van. Érdemes elcserélni ezt Radeon 9500pro-ra? Válaszoljatok pls!