2083
Szal...
-
MiZo@game #267 De én is úgy hallom hogy mégse olyan nagy dolog.. Ahogy a trailerben láttam néhol egészen ronda a grafikája! Persze ez csak másodlagos szempont -
MiZo@game #266 Hát úgy néz ki...... -
MiZo@game #265 Kivétel persze az ilyen félévente előjövő előtöréim :( -
MiZo@game #264 Ezért mégeccer bocs... Amúgy ha jobban megismertek, majd rájöttök hogy tök jó fej vagyok! -
MiZo@game #262 Ja, csak azért néha előjön belőlem a köcsög, mikor elég szar napom van, utána meg mindig történik valami jó, és kimaradok belőle.. Sztem most is ez lesz... -
#261 Mizo@game kicsit visszafoghatod magad. Nehogy már kiabálj itt, amiért valaki nem tesz neked szívességet. -
MiZo@game #260 Hát van itt cfm-etm, eps-etm, dev-etm cucc... Melyiket? Szerintem a dev-etm a jó! A HUB címe: bbb-hub.no-ip.com -
MiZo@game #259 Addig mégeccer megnézem a DC-t... -
MiZo@game #258 Milyen az a bme-s ip? -
MiZo@game #257 Ja meg focimeccsemen is kikaptunk.... -
#256 Hmm, most leltem rá egy BME-s Ftp serveren, ha valakinek bme-s ipje van akkor megadhatom a címet, de a többieknek felesleges, mert úgy sem menne. -
MiZo@game #254 Még mindig 404...... -
MiZo@game #253 Könyizz Party Face-nél -
MiZo@game #252 Jó akkor a többiek menjenek de én nem..... -
#250 bazz ez csak 1 napos??? -
#249 nekem jön normálisan
nem irtátok el a paswordot?
-
#248 Most akartam csinalni egy 15 useres leech accot a sajat szerveremhez...hat tudod mit? Kapd Be! -
MiZo@game #247 Még mindig a 404 jön be...
-
MiZo@game #246 Nálam is némelyik... -
MiZo@game #245 Szerintem is ez lesz.. -
MiZo@game #244 Na jó, bocs..... Csak tisztára felidegeltem máma magam, először nem tudtam megcsinálni az ADSL-t az egyik haveromnak, az RS3-ban minden meccset szívtam, aztán meg ez nem megy..... Télleg bocs, csak már télleg kurvára kivagyok... -
AMD rula #243 Rescue nálam megy o0iso0o tegnap nem net nekem, de lehet, hogy kúrvára le van terhelve a rendszer ;) -
Callisto #241 Nekem a CloneCD-s 4. CD kéne. Hol lehet megtalálni? -
AMD rula #240 http://kickme.to/rescuewarez -
#237 ctrl+c, ctrl+v, azaz copy, paste...;) -
MiZo@game #236 De egy gyereknél már láttam..... -
MiZo@game #235 DC-n még nincs meg...... -
dashed_ #232 ha nem megy azt ti basszatok el.. -
dashed_ #231 jo hat nalam siman elfogadja.. -
dashed_ #230 hol? -
dashed_ #229 na jo most kiprobalom kinancsi vagyok nekem megy e... de tuti jo mert azota tobben is kuldtek smsest es megy nekik.. -
MiZo@game #227 Bassza meg, egyik sincs!!!!!!!!! Se 0-val se O-val nem jó! -
dashed_ #226 pedig az egy nulla = 0 ugyhogy ez nem jott be..
o0iso0o <-igy
-
dashed_ #224 fent van az egesz..
http://www.freeweb.hu/o0iso0o/ -
dashed_ #223 innen -
AMD rula #222 Akkor megnézem mégeccer:D, de szvsz jól írtam... -
dashed_ #221 fent van az elso 2 cd.. a 3-4 kb 19 korul feler es toltheto az is
innen -
dashed_ #220 vmit bisztos elcsesztel mert masnak megy rendesen.. nemtom miert nem fogadta el sry :( -
AMD rula #219 Én tegnap próbáltam az oldalt, de az smsweb azt mondta nincs ilyen...
pedig azt írtam, hogy o0iso0o (kis o; nulla 0) -
dashed_ #218 http://www.freeweb.hu/o0iso0o/ innen 1 ora mulva lehet szedni az elso 2 cdt utanna + meg 1 ora es feler az egesz