Enter The Matrix

Oldal 1 / 42Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fodek
felejtsd el amit eddig írtam XD

You cannot change your fate... ...No man can

Fodek
továbbjutottam

Fodek
és mit kell beírni a hackingba h többjátékosan játszhassak?

Fodek
hogy kell megcsinálni a chase morpheus-t??(Niobeval vok)

Pianista
ha csak egy ablak akkor azt írd be hogy mi a neve az ablaknak.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Pianista
milyen progi?????????????

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

sziasztok !tudna nekem valaki segíteni már vagy egy órája kereesgélek itt és nemigazán megyek vele semmire.van egy progim és nemigazán tudok vele mit kezdeni mert indításkor kiírja hogy nincs "cannot be run in your location" vagy valami hasonlót.és az istenbnek se tudom kihez forduljak.tudna nekem itt valaki segíteni hogy tudjam kihez kell fordulnom?!?!?!elõre is köszi
Ja egyébként utána nézhettek a guines rekordok könyvében is benne van a játék.
Halo halo
NAh láttam az enter the matrixot egy boltban leértékelve. 15 euro.
Ha érdekel valakit akkor irjon és szivesen veszek eggyet és augusztusban mikor megyek haza át tudom adni. Budapesten lakom.
Szóljatok körbe ismerõsöknek hátha érdekel még valakit. Ezzel legalább nincsenek problémák nem ugy mint a tört verzióval. Másfelöl pedig ha még nem tudná valaki ez a világ legdrágábban elõálított játéka. Talán megérdemlik a készitõk hogy eredetivel játszunk. Az a 15 euro nem 1 horror öszeg szerintem egy jó játékér. Számlát is viszek róla nehogy azt higyétek hogy átverlek titeket.
Csövi
No most fejeztem be másodszor. Elég élvezetes a végén a credits 😄 Ti toltátok hardon?

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

Pianista
csak az a problem hogy azóta formázva lett😊

Pianista
1000thx, megpróbálom

Broafka
hát ide nem sokan járnak már cska azért is, nah meg ha nem mondasz konkrét dolgot, hogy ohl melyik pályán, akkor még ahhoz is lusták leszünk hogy fleeljünk, egyébként az autópályás morpheusos pályán tény hogy állandóan kilép, sajnos már nem emlékszem a megoldásra, asszem vlaami patch kell hozzá, meg a hozzátartozó crack

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Pianista
légyszives ha tud valaki a kérdésemre választ akkor mondja el pls, már több mint 1 hét eltelt...

Pianista
Hy!

sürgõs help kellene, az egyik pályán sikerült átjutnom és a következõ pályán miegyenest betölti már lép is a játék.pls HELP!

sziasztok! tudnátok nekem segíteni abban, elõször is hogy, hogyan mûködik ez a hackelõs dolog, a másik hogy amit a creditek végén ir kódot egy titkos szobához, azt hogy tudom behozni?
Fido4life
hibás a lemez.....

Broafka
ne aggódj, nem sokat hagytál ki a játékkal, bár azt be kell vallanom hogy szerintem a legjopbb rész a játékban amikor üldöznek az õrszemek 😊

lehet hogy nem bírja a vistát? passz, nem tom

böröczk

Kumiho #2179

böröczk
a kép meg lemaradt

Kumiho #2179

böröczk
ezez mi ez?

Kumiho #2179

Broafka
ez a Sentinel lövés ez k*rva nagy! 😄

Broafka
nah végre lejött! 😊

már rég akartam vele játszani, tetszett a hackelés része!

most tartok a chopper leszedésénél, már leszedtem, de amúgy, nem tud valaki valami jó leszedési módszert, mármint a helikopterre...

mama2
szivesen😊

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Broafka
köszönöm szépen! 😊

mama2
http://thepiratebay.org/tor/3456677/Enter_The_Matrix
Innen lelehet tölteni.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Broafka
ha megmondod honnan töltötted le (adsz egy linket) vagy ha tudsz adni nekem is játékot! 😄

Valaki segitsen nem tudom, hogy Niobe-al mit kell csinálni! Ott vagyok a repülögépen és Axelnek kell egy ejtöernyöt vinnem és utána jön az ügynök!A kiugró teret ki tudom nyitni, de azt irja: Nyird ki az ügynököt! és nem tudom kinyirni! Rajtam van az ejtöernyö és mikor kiugrok nem veszi elö amikor nyomkodom a gombokat!!! SEGISEN MÁR VALAKI PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Broafka
nem tud nekem adni valaki egy Enter The matrix CD-t?
Ha eredeti, akkor fizetnék is érte!
Boltban már nem lehet kapni! 😞

Én a Niobe-s részt teljesen kiakasztottam,de a Ghost-os résznél a
Reactor Construction nevû pályán amikor Niobét kell megmenteni ,az nem megy! Valaki tudna tippeket írni?<#help>

akyyy
megnéztem, de abban a végén a csaj egy postaládába dobta bele, szal gondolom a postába kerül meg ios volt ez a küldi... én arról beszélek mikor a repteren kell menni, aztán ha jól emlékszem és a csajszival megyek, akkor a repülõn vagyok, a faszival a repülõt kellet követni... csak nemtom hogy miért vannak a reptéren:S

ezután van a kisebb gyûlés, ahogy a második rész is kezdõdött, menekülés a csatornákon, majd vmiért a franciánál vagyunk, bár ott se tudom minek:S

most ott járok mikor az atomerõmûbe kell mindenkit kinyírni, ezt a részt tudom miért van, mert le kell kapcsolni a város áramellátását<#nyes>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

dronkZero
Nézd meg elõtte az Animatrix-ot. A hírt, hogy támadják Ziont, egy hajó szerzi meg, és a reptér csomagmegõrzõjében hagyja a fájlokat(utána szétszedik a Sentinelek). Azért kell elmenni, elhozni onnan.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Ki kell lõnöd az elõtted kacsázó civil kocsikat, akkor -jó eséllyel- nem akad be, nem borul fel a kocsi...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

akyyy
nincs valami gyógymód rá arra a pályára, mikor az ikrek üldöznek, és nekem kéne õket loni, de a kocsink midni gfelborul, meg neki megy a szegélynek, meg falnak, az ikrek utolérnek, oszt kampeccis😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
help. játéktörténetileg nem értem hog ymiért kellet ghostéknak a repülõtérre menni:S:S:S mi van ott????????

amugy a magyarítás csak a menüt tartamlazza? a párbeszédeket miért nem?😞

Fido4life
az jó <#pias>

Fido4life
Én is.. Én 70%-ot adtam volna rá.. 😛

én még jáccok

gamerman01
Én éppen most telepítem. Most Matrix fílingem van. Játszik még valaki vele??

nem megy ugy van
be teszem az egyes cd-t,kéri a kettest berakom azt is és egyszer instal közben kiirja hogy rossz kötet van a meghajtoba rakd be az egyest
ha berakom az egyest akko kilép az instal-ból ha
továbbot nyomok kilép,ha mégsét nyomok kilép,ha ujrát nyomok semmit se csinál
valaki segitsen PLZ

ibrik
Próbálkozz a DC-n vagy valamelyik bittorrent trackeren.
"A keresõ a te barátod." <#vigyor>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

honnan lehet letölteni??
már szartnék jáccani vele megvolt de elvesszet a cd-je
ezé nincs meg

<#banplz><#help>
elöre is kössz

Koszi szepen, ennek a vegigjatszasnak nagy hasznat veszem, kosz megegyszer.
Viszlat

ibrik
Közelharc az ügynökkel...
Próbáld meg belelökni/belerugdosni a sérült szerverbe.
Egyénként: magyar nyelvû végigjátszás
És: "Hacking" útmutató - gyakorlatilag az ETM-hez cheat leírás, meg egy-két "érdekesség"

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Udv. Lenne egy kerdesem az Eromu palyan. Az Iranyito terem 2-n elakadtam, jon egy ugynok akitol nem tudok megszabadulni. Mi tevo legyek? Egyik ajton sem tudok kimenekulni, SWAT csapat sem jon tobb, csak az ugynok. Legyszi segitsetek, elore is kosz.
Hello
nYni

Atkamon
A 3-al közelít a 4-essel távolít!😄

Atkamon
Ott forog körbe az a nagy csõ és akörül meg van három kiálló izé! Azokat kell olyan demo charge-al felrobbantani!

Udv.Lenne egy kerdesem a Szennyvizcsatorna egyik palyajan, az Ice and Corrupt cimu palyan mit is kene tennem? Egyszeruen nem lehet kicsinalni minden ellenseget, mindig jonnek, es kinyirjak az egyik csavot. Hogy juthatnek tul ezen a palyan. Esetleg ha valaki egy magyar nyelvu vegigjatszast tudna adni megkoszonnem.

cicai
mit kell csinálni azon a pályán amikor egy repülö téren vagyok és egy sniperrel ki kell löni a repcsi kerekét. mármint hogy kell bele nézni a távcsõbe?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Thadius
ez melyik pályán van?

sk8 4 fun

Oldal 1 / 42Következő →