Enter The Matrix
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You cannot change your fate... ...No man can
You cannot change your fate... ...No man can
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
NAh láttam az enter the matrixot egy boltban leértékelve. 15 euro.
Ha érdekel valakit akkor irjon és szivesen veszek eggyet és augusztusban mikor megyek haza át tudom adni. Budapesten lakom.
Szóljatok körbe ismerõsöknek hátha érdekel még valakit. Ezzel legalább nincsenek problémák nem ugy mint a tört verzióval. Másfelöl pedig ha még nem tudná valaki ez a világ legdrágábban elõálított játéka. Talán megérdemlik a készitõk hogy eredetivel játszunk. Az a 15 euro nem 1 horror öszeg szerintem egy jó játékér. Számlát is viszek róla nehogy azt higyétek hogy átverlek titeket.
Csövi
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
sürgõs help kellene, az egyik pályán sikerült átjutnom és a következõ pályán miegyenest betölti már lép is a játék.pls HELP!
lehet hogy nem bírja a vistát? passz, nem tom
már rég akartam vele játszani, tetszett a hackelés része!
most tartok a chopper leszedésénél, már leszedtem, de amúgy, nem tud valaki valami jó leszedési módszert, mármint a helikopterre...
Innen lelehet tölteni.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Ha eredeti, akkor fizetnék is érte!
Boltban már nem lehet kapni! 😞
Reactor Construction nevû pályán amikor Niobét kell megmenteni ,az nem megy! Valaki tudna tippeket írni?<#help>#help>
ezután van a kisebb gyûlés, ahogy a második rész is kezdõdött, menekülés a csatornákon, majd vmiért a franciánál vagyunk, bár ott se tudom minek:S
most ott járok mikor az atomerõmûbe kell mindenkit kinyírni, ezt a részt tudom miért van, mert le kell kapcsolni a város áramellátását<#nyes>#nyes>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
amugy a magyarítás csak a menüt tartamlazza? a párbeszédeket miért nem?😞
be teszem az egyes cd-t,kéri a kettest berakom azt is és egyszer instal közben kiirja hogy rossz kötet van a meghajtoba rakd be az egyest
ha berakom az egyest akko kilép az instal-ból ha
továbbot nyomok kilép,ha mégsét nyomok kilép,ha ujrát nyomok semmit se csinál
valaki segitsen PLZ
"A keresõ a te barátod." <#vigyor>#vigyor>
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
már szartnék jáccani vele megvolt de elvesszet a cd-je
ezé nincs meg
<#banplz>#banplz><#help>#help>
elöre is kössz
Viszlat
Próbáld meg belelökni/belerugdosni a sérült szerverbe.
Egyénként: magyar nyelvû végigjátszás
És: "Hacking" útmutató - gyakorlatilag az ETM-hez cheat leírás, meg egy-két "érdekesség"
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Hello
nYni
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt