A legtutibb weboldal...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak most?
bocsi nem néztem a dátumokat
csak idõrendben van aztán nézem az ujjakat míg várok a csajokra
bocsi nem néztem a dátumokat
csak idõrendben van aztán nézem az ujjakat míg várok a csajokra
Az a hozzászólás februári volt. Akkor még szerettem, azóta utálom a codecs pack-okat 😊 Szóval most igazat adok 😊)
shit happens
[/cserf][/fülünyúl]
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
jeepers creepers asszem horror és zsákbavarrós meg ilyenek (én nem láttam mesélték 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
http://www.okorszem.hu/terv/
Vészmészárszék!
Vészmészárszék!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Na de komolyra véve a szót, szedd le az ACE Codecs Pack-ot hozzá, és lesz hangja. A film valszeg DivX-es. Nekem se mindegyik divx-es filmem szólal meg alapból, de ez megjavítja. Vagy nem...
A progot megtalálod pl itt is: musicfirst.cjb.hu
A progot megtalálod pl itt is: musicfirst.cjb.hu
shit happens
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
fujjjj!!!!
smilies.org
smilies.org
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Valaki nem tud nekem mondani olyan oldalt, ahol 1280*1024-es háttérképeket tudnék leszedni ingyen? (www.gamewallpaper.com szar, mert fizetõs) Ja és játékokkal kapcsolatos legyen.
Bazzzze! kakaszépségverseny!!!
gamertag: kenobita
Plíz egy címet, ahol letölthetõ állapotú CD borítók leledzenek. A cég, ahol dolgozom most vett közel 1 milláért nyomtatót, kiakarom használni. Fõleg, hogy az én asztalom mellé tették!!!
Siker😊
Majd egy cutter javitsa mar a hibamat pls😊
Majd egy cutter javitsa mar a hibamat pls😊
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!