9
Állandóan lefagy a 2000és 2001-es!
  • Armagedown
    Innen az összes régi verziót le lehet tölteni, a retró rajongóknak szinte kötelező darabok!
  • hbatti
    Halihó!
    Találtam a 3DMark 03-hoz serialt.
    Megosztom veletek.
    Így több minden fog menni a programban.
    Élvezzétek!
    11115-11115-11115-9UO3C
    STXAD-LCXJ6-LDXLJ-TQSX0
    1J0SX-ND0WZ-HU0PA-PNPHT
    9AC0S-REC83-Y5CQT-NJPE8
    SDXSE-SDXXY-R3XLA-768V1
    C2911-0Z937-SC9YB-2MUAR

• Pace
    Addig nem gond, amíg más nem megy, de ha jön egy olyan játék, ami télleg megfingatja a rendszert, akkor rájössz, hogy nem véletlenül szokás/szokták sok helyen stabilitás mérésére használni ezeket a teszteket. Ha már ezek se futnak, akkor valami nem jó ott.

Segítség: Esetleg érdemes memtest86-ot futtatni, CPU stabilitás tesztet, hogy azok nem adnak -e hibát.
  • Evil
    hogy ez mekkora gond hogy eme ket teszt nem megy.
  • PetruZ
    Nekem is ugyanígy el-elszállt mindkét program a régebbi gépemen, amely egy KT7A-s alaplapba dugott TNT2-vel futott. A megoldás a BIOS-ban az AGP FastWrite kikapcsolása, illetve az aktuális legfrissebb VIA 4in1-ben a 'normal' (nem 'turbo') módú AGP driver telepítése volt. Az új gépemen (SL75DRV4 + Abit 4200) ez a probléma már nem jelentkezett.
    Próbáljatok 4in1-et frissíteni, hátha segít.
  • magyar ember 2
    XP alatt nekem se ment.

Chubby:
    A 3DMark 200 es 2001 nem DX9-es!
  • SEGÍTSÉÉG
    Segítsen valaki!!!
    Itt hever előttem a gépem vagyis inkább én heverek előtte már 10órája!Ma lettem kész vele és látszólag remekül műkszik is csak:
    A 3D mark 2001 és 2001SE valamint a 2000 tesztek-től lefagy a gépem!Megy egy idejig,látszik is,hogy remekül pörög és szuper a kép...csakhogy aztán a legváltozatosabb helyeken a tesztben....LEFAGY!!!!Vagy csak kimerevedik a kép vagy fekete lesz a képernyő teljesen:o(((((((
    Aztán már csak a reset gomb segít!
    A 2002-es pc mark viszont simán leszaladt rajta és a következő eredményeket produkálta:
    cpu:5566
    memory:3466
    hdd:1245
    Ezek milyenek????
    Szal teljesen elkeseredett vagyok,töltöttem driver frissítést a vga-ra és átjött egy hozzáértő haverom de nem tudtunk eredményt produkáni:o(((((((((((((((
    Akinek van tippje az írja meg!!!!!!Most fizettem egy valag lóvét a gépemre és nem tudom élvezni mert megöl az ideg,hogy valami baja van:(((((
    Játékkal is próbáltam az előbb egy kicsit de nem volt sok türelmem(unreal 2)-azzal egyenlőre nincsen gondom....
    Leírom,hogy milyen a gép:
    ASUS A7V8X alaplap
    AMD Athlon(TM) XP 2400+ proci
    512MB samsung DDR-ram(400-as)
    ATI radeon 9700-s noname VGA
    120Gb ata 133-as maxtor winyó stb
    Mi ütközik ezek közül????????????
    Miért nem fut a 2000-2001-es teszt??????
    Aki tudja írja be!!!!!!
    Most töltöm a 3D mark 03-at de ha az is lefagy akkor megőrülök!!!!SEGÍTSETEK!
    KÖSZI:)

....A 03-as 3D mark már el sem indul!A direct3D DLL filet hiányolja:(((( MEGŐRÜLÖK!