Bikini Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Sziasztok!
Nagy Bikini fan voltam régen és szeretnék 1-2 koncertre elmenni, hogy újra átéljem a fiatalságom régi hangulatát!!!!
Tudtok ebben segíteni?
Elõre is köszi!

U.i.: Ti amúgy milyen korosztály vagytok??

Üdv. Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hi!

Nos, tudjátok hogy Ernõvel vagy Ernõ nélkül, de honlapot fogok csinálni a Bikinirõl. Az egyszer biztos. És az is hogy dalszövegeket is föl fogok rakni. Már 10 album összes dalszövege meg van. De ez még nem teljes. Most vettem meg a XX. századi híradót, és elkezdtem leírni a szövegeket. Amikor meghalgattam a "Matematikus dala"-t azt hittem soha nem fogok leírni egy szövegek sem. Aztán vmit sikerült összekapirgálnom. De nem mindent. Örülnék ha esetleg vki eltudná küldeni az egész album dalszövegét. De ha ez nincs meg senkinek, de megvan a XX. századi híradó, és van egy üres fél órád please próbáld meg az innen hiányzó részeket kipótólni:

5. Itt is, ott is…:

||: Itt is, ott is, amott is, a mi házunk elõtt is,
Áll a balhé, áll a tánc, vidám ének hangja száll. :||

Az egész világ ?, áll a balhé mindenütt,
Az egész világ ?, áll a balhé mindenütt.

Óóóó, Óóóó, Óóóó, Óóóó, Óóóó, áll a balhé, áll a bál.

1. Katonanóta a XX. századból:

Nóta indulj!

? a század, végig az utcán.
Reszkessen minden ?,
Keményen markolom a puskám, ? köss rá kislány
Vigyázz, mert ha elsül, mindenkire frász gyün.
Az ellenség inába száll.

Szakasz állj! Oszolj!

Köszi!!!

Nem is tudtam hogy lesz új lemezük.......
De szerintem kiadthatnának egy válogatást a Jubileumi koncert legjobb számai közül.....

Hello mindenki!!!

Nekem eszembe jutott egy jó ötlet. Mi lenne ha mi "Bikinisek" egyik este egy megbeszélt idõpontban fölmennénk egy chat oldalra és beszélgetnénk egymással. Megbeszélhetnénk ki melyik koncertre megy majd el, találkozhatnánk a koncerteken stb......
Én pl. szeretném már Ernõvel megbeszélni ezt a honlapos ügyet.
Csak az a kérdés kinek mikor van ideje fölmenni hosszabb idõre a chatre. Nekem a legjobb péntek vagy szombat késõ este lenne a jó, mivel akkor biztos ráérek tovább maradni + olcaóbb a net.
De nem én döntök.....+ ez csak egy ötlet volt..
Mi a véleményetek...???

kekgab!!!

JÓKEDV! JÓKEDV! JÓKEDV!
gergelye
Szia Marika és mindenki !
Nagyon jó buli, telt ház volt Pakson, fõleg fiatal közönséggel. A Bikini is nagyon jó volt, a legjobbat hozták ! Néhány Pakson készült fotót feltettem a honlapra, a többi mellé

A koncert akkor biztos, amikor a ráadás után jönnek le a zenészek a színpadról ! :-)))
A koncert naptárhoz az adatokat Lajostól kaptam, ezek a biztosnak tûnõ, eddig ismert bulik. Természetesen - mint minden - ez is változhat menet közben (részemrõl annyit tennék hozzá, hogy én változásnak a bõvülést szeretném ...)
Üdv neked is és mindenkinek ! (a fotózás folytatódik, ígérem)
gergelye
Sajnos elmarad.
Jelenleg ezek a tervezett koncertek.
gergelye
Ismét frissítettem a koncert naptárat a Bikini Club lapon.
Üdv minden "szurkolónak"
Pakson, a barátság u.3. ban van A Cafe Bongo. http://www.paks.info.hu/cafebongo/
ez a honlapjuk, elég kis helynek tûnik
a képek alapján. Azt írják, hogy jegyek
elõvételben kaphatók. (Lehet, hogy a végén
nem fogunk beférni?) 230Ft egy csapolt korsó Amstel.

gergelye
Sziasztok !
Frissítettem a koncert naptárat a Bikini Club honlapján.
Üdv: Ernõ
Hello,

várom már a paksi, koncertet, ha bõvebbet tudtok
légyszi írjátok be a fórumba!
gergelye
Szia kekgab !
A koncert idõpontokat terveim szerint mindig megtaláljátok a Bikini Club honlapján ...
A képekkel kapcsolatban: a Club honlapján lévõ képeket nem gyûjtöttem, hanem én készítettem ...
Idén is folytatni szeretném a fényképezést (videó készítést ??? ) A képek megjelentetése folyamatos lesz.
Ezért nem látom túl célszerûnek másik honlapon való megjelentetésüket, mert folyamatos bõvítést, honlap javítást fogsz csinálni. Javaslom, hogy inkább egy linket legyél fel a honlapodra, ami a Club honlapján lévõ képekhez visz.
Ha mégis másképpen döntesz és önállóan használod fel ezeket a képeket, csak akkor járulok hozzá a honlapodon történõ megjelenéshez, ha minden képnél megtalálható a készítõ neve és a felvétel ideje is.
De ha úgy gondolod, a Club honlapját csinálhatjuk közösen is, nekem sajnos nagyon kevés az idõm.
gergelye
Marika !
Ahhoz, hogy ilyen "beszédes figurát" (smiley-t) tudj küldeni, elõször regisztrálnod kell magad fent a "Fórum" menüpontnál. Utána pedig minden hozzászólás elõtt be kell jelentkezned, akkor kapsz az üzenet ablak alatt egy "szmájli beszúrás" linket.
gergelye
Szia !
Nem tudom mi a problémád a hivatalos oldallal ? Annak teljesen más a jellege, célja, funkciója.

Az e-mail pedig valós, tényleg Lojzi e-mail-je.
gergelye
Szia !

[email protected]

Üdv !
gergelye
Sziasztok !

Sajnos a Mezõkövesdre tervezett buli elmarad, így a legkorábbi Bikini koncert március 7-én Pakson lesz !
gergelye
Szia Marika !

Megtaláltam és már ki is javítottam/egészítettem a koncert naptárat. Nagyon köszönöm a segítséged.
gergelye
Ákos !
Köszönöm az elismerést Neked (is és Marikának is) !
A hivatalos honlapot nem én csinálom, a szolgáltatót viszont nehéz elérni (a hozzáértõ személyt ritkán lehet utolérni).
Az "Álomból ébredve - 2002" lemeznél újabb albumról nincs információm.
Ilyen felvételek nekem nincsenek.
Üdv: Gergely Ernõ
gergelye
Elindult az új fórum