Mondjatok olyan játékot ami...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KÖSZÖNÖM!!!!! 😊
ReaL MaDRid x siempre
köszönöm
ReaL MaDRid x siempre
Mondjatok olyan játékot, amivel játszhatnék, nem ölõs-lövõs és nem szerepjáték. Rongyosra játszottam anno a Cultures sorozatot, az anno 1701-et (az anno 1503-at azóta sem tudom megszerezni), nagyon szerettem a Patrician 3-at (ebbõl is jó lenne a második rész), most a tropico kettõt untam meg, mert hetek óta nyomtam. Szal valami ilyesmire gondoltam. Próbáltam a Hospital Tycoont, de nagyon nem jött be a Sims-es feeling miatt. Jók a kereskedõs, szállítós, manager típusú játékok is, pl. Industry Giant.
De nem találok egy értelmeset sem....mosténmitcsinájjak?
Unleash Your Inner Monkey
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az a baj, hogy igázából nem vagyiok egy fps hívõ, szóval se ut-m, se quake3-mam nincs (mondjuk megoldom)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
van topicja is!!! keress rá a forumkeresõben..amugy serious sam 2 nagyon komoly co op ban..csak nem háborús hanem eszeveszett hent😊 de ettõl jo😊
CS, Quake, UT modok ... Vagy H&D nyomjatok kóperatíve😊)) Az is rulez...
http://deathfellows.hu/
köszi