Mondjatok olyan játékot ami...

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

KÖSZÖNÖM!!!!! 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
egyik sem texas hold'em 😞 de azért köszönöm!

ReaL MaDRid x siempre

esetleg widget formájában van ilyen

hunbasser
olyan multiplayeres texas hold'em kéne nekem,ami ablakban játszható,tehát elég kisméretû freeware játékra gondolok

köszönöm

ReaL MaDRid x siempre

BBird
TTD. :-)
Hali mindenki!
Mondjatok olyan játékot, amivel játszhatnék, nem ölõs-lövõs és nem szerepjáték. Rongyosra játszottam anno a Cultures sorozatot, az anno 1701-et (az anno 1503-at azóta sem tudom megszerezni), nagyon szerettem a Patrician 3-at (ebbõl is jó lenne a második rész), most a tropico kettõt untam meg, mert hetek óta nyomtam. Szal valami ilyesmire gondoltam. Próbáltam a Hospital Tycoont, de nagyon nem jött be a Sims-es feeling miatt. Jók a kereskedõs, szállítós, manager típusú játékok is, pl. Industry Giant.
De nem találok egy értelmeset sem....mosténmitcsinájjak?
Serious Sam 1-2

N3v3rland
Infernal, Lost Planet vagy kivárod a GOW-ot. De ezeket szerintem ismered...

Unleash Your Inner Monkey

half-life 2, a graff sztem még 3 év után is eléggé megállja a helyét, a játékélmény pedig hihetetlenül jó.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

erieskrisz
csako a farcrayt ismered az eleg jo game van bene ember is meg szorny is igaz az inkab a vege fele de jo jatek <#crazya><#email>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

jó rég írtak ide... szal valami nagyon pörgõs szörnyes(de nem félõs,olyanom van) nézdahátam shootert szeretnék,szép graffal,de nem óriási gépigénnyel😊

Scottt
Vmi rendes single playeres fps-t ami elmegy gyengébb gépeken is és tûrhetõ graf ja van enyhe laggolást eltûrök

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

zvaragabor
Kösz!😉

Chaos Anno Domini

shaba23
Clive Barker's Undying
zvaragabor
nem hangzik rosszul, megnézem majd. Csak meg tudjam szerezni. 😊 Köszi!

Chaos Anno Domini

inkább mászkálós és helyszínelgetõs, szal találd meg a megcsonkított testrészeket a metrón eldugva, plussz lát a csávó rémképeket, az elején ilyesztõen kinézõ csöviket kell gyilkolni, késõbb már ilyan paranormális emberbõl kialakult lények ellen kell harcolnod, és közben paranormális dolgok és perverz sorozatgyilkosok után nyomoznod, naggyon ottvan a játék és állati parás.

zvaragabor
és ennek mennyire van akció töltete? Tehát rohangálni, ugrabugrálni kell benne, mint pl a F.E.A.R.-ban, vagy mászkálni?

Chaos Anno Domini

Condemned criminal origins kicsit több minr 1 éves alig lehet benne lõpfegyverrel harcolni, fps néztebõl vascsõvel, szekrényajtóval, meg még sok mindennel verekedõs, télleg PARÁS game mindenkinek ajánlom.

zvaragabor
Üdv. Horror játékot keresnék. Nem fontos hogy új legyen, egy 4-5 évvel ezelõtti játék is lehet horrorisztikus. 😊 De várok minden ötletet. Lehetõleg ne legyen olyan amiben 10 kilós ágyúvetõvel kell rohangálni. 😄

Chaos Anno Domini

olyat keresek ami hasonlít az Ecco the Dolphin sorozathoz, létezik ilyen?

CSOCSO
hhehe😊 figy INF fan vagyok mégis imádom az SS2-t...mert király állat HENT GÉM
CSOCSO
INF valóságos .. a legvalóságosabb de azhem õ olyan gamezt akar amit co op ban lehet nyomni.küldetés szinten...és jo AI vel... nah INF az inkább neten a király..
Sephi
Jacca cooperative Bombermant 😊))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike
ha tudnám mi az inf... 😊))

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
H&D az a Hidden & Dangerous?
az a baj, hogy igázából nem vagyiok egy fps hívõ, szóval se ut-m, se quake3-mam nincs (mondjuk megoldom)

CSOCSO
INF A BEST!!!!!!!
van topicja is!!! keress rá a forumkeresõben..amugy serious sam 2 nagyon komoly co op ban..csak nem háborús hanem eszeveszett hent😊 de ettõl jo😊
Mike: Az UT modokhoz kell az UT 4.36-os patch is, de az fent van, mondjuk a hcgamer.hu-n. Ja meg van ugye a Global Ops! Na az egy vérbeli jó kis valóságos shooter. De az nem mod, hanem egy full önálló játék. Szerintem valamilyen mod-ot próbálj ki!

CS, Quake, UT modok ... Vagy H&D nyomjatok kóperatíve😊)) Az is rulez...
Mike
Hi!
és köszi!

The Garrett
Half Life és az õ Modjai. pl a Swen Coop mod...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Infiltration, Strike Force, Tactical Ops... Ezek mind UT kiegészítõk. És realmodok egyben. Szerintem ez bejönne nektek. És valóságosabb, mint egy UT vagy Quake3.... A www.mportal.hu-n elég sok ilyen gamma mod van amit érdemes kipróbálni. Mondjuk a Quake3 alá elkészített Urban terror is elég jó. Ott biztos találsz kedvedre valót! Ezekben vannak botok is és nem is rosszak. Jó játékot.
Mike
gyûjtöd? 😊

G. Joe
20-as is az enyém 😛

http://deathfellows.hu/

G. Joe
BattleField 1942. Lanon egész játszhato lehet. Netkodrol nem nyilatkozom 😛

Mike
UT-t megnéztem, az nem egészen olyan. inkább vmi "valóságos" kellene, nem sci-fi

G. Joe
singleben 😛

G. Joe
Unreal Tournament 2003

Mike
a Mohaa-ban hol van gép által irányított mukók?

ember
ghost recon?
Mike
a fentieket

Mike
nem rossz 😊

Mike
Olyan - jelen esetben fps - multiplayer játékot keresek amihez elég mondjuk két gép, és nem csak egymás ellen, hanem kooperatív módban is lehet játszani a gép ellen. Illetve ha egymás ellen, akkor sem csak ketten vagyunk, hanem egy-eyg csapat, el kell foglalni vmit, stb, szóval olyasmire gondolok, hogy mindkettõ bujik a fedezékben, lõ ezerrel, de senki sem sasszemû meterlövész, szóval jócskán mellé lõjenek, záporozzanak a golyók, stb. Szóval vmiféle háborús játékra gondolok, de amihez elég két élõ személy, a többit a gép adja. Az külön elõny, ha pikk-pakk meghalsz, és nem mint terminátor állod a golyókat. Ja igen, és ha mondjuk nekiállok ezerrel lõdözni, akkor az ellenfél bujjon el, ne pedig ott álldigáljon, és halálos pontosággal lelõjjön. Szóval, hogy lehet benne pl. fedezni.
köszi

G. Joe
enyém volt a jubileumi 10-edik 😊

G. Joe
Elestél biciklivel vazze? 😛

ember
jah, az alábbiakat mind teljesíti
The Garrett
vagy egy mégolyanabb: Battlefield 😄

ember
franc 😄
The Garrett
#4 na mondok egy olyan játékot : Mohaa 😄

ember
#4 lol
Ch_Slater
#3: 😞

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Oldal 1 / 2Következő →