60
teljesíti az alábbiakat
-
KÖSZÖNÖM!!!!! :) -
blackgamer #59 ez talán -
#58 egyik sem texas hold'em :( de azért köszönöm! -
blackgamer #57 esetleg widget formájában van ilyen -
#56 olyan multiplayeres texas hold'em kéne nekem,ami ablakban játszható,tehát elég kisméretű freeware játékra gondolok
köszönöm -
#55 TTD. :-) -
bombys #54 Hali mindenki!
Mondjatok olyan játékot, amivel játszhatnék, nem ölős-lövős és nem szerepjáték. Rongyosra játszottam anno a Cultures sorozatot, az anno 1701-et (az anno 1503-at azóta sem tudom megszerezni), nagyon szerettem a Patrician 3-at (ebből is jó lenne a második rész), most a tropico kettőt untam meg, mert hetek óta nyomtam. Szal valami ilyesmire gondoltam. Próbáltam a Hospital Tycoont, de nagyon nem jött be a Sims-es feeling miatt. Jók a kereskedős, szállítós, manager típusú játékok is, pl. Industry Giant.
De nem találok egy értelmeset sem....mosténmitcsinájjak? -
blackgamer #53 Serious Sam 1-2 -
#52 Infernal, Lost Planet vagy kivárod a GOW-ot. De ezeket szerintem ismered... -
Code92 #51 half-life 2, a graff sztem még 3 év után is eléggé megállja a helyét, a játékélmény pedig hihetetlenül jó. -
#50 csako a farcrayt ismered az eleg jo game van bene ember is meg szorny is igaz az inkab a vege fele de jo jatek -
gyuri12 #49 jó rég írtak ide... szal valami nagyon pörgős szörnyes(de nem félős,olyanom van) nézdahátam shootert szeretnék,szép graffal,de nem óriási gépigénnyel:) -
#48 Vmi rendes single playeres fps-t ami elmegy gyengébb gépeken is és tűrhető graf ja van enyhe laggolást eltűrök -
#47 Kösz!;) -
#46 Clive Barker's Undying -
#45 nem hangzik rosszul, megnézem majd. Csak meg tudjam szerezni. :) Köszi! -
Code92 #44 inkább mászkálós és helyszínelgetős, szal találd meg a megcsonkított testrészeket a metrón eldugva, plussz lát a csávó rémképeket, az elején ilyesztően kinéző csöviket kell gyilkolni, később már ilyan paranormális emberből kialakult lények ellen kell harcolnod, és közben paranormális dolgok és perverz sorozatgyilkosok után nyomoznod, naggyon ottvan a játék és állati parás. -
#43 és ennek mennyire van akció töltete? Tehát rohangálni, ugrabugrálni kell benne, mint pl a F.E.A.R.-ban, vagy mászkálni? -
Code92 #42 Condemned criminal origins kicsit több minr 1 éves alig lehet benne lőpfegyverrel harcolni, fps nézteből vascsővel, szekrényajtóval, meg még sok mindennel verekedős, télleg PARÁS game mindenkinek ajánlom. -
#41 Üdv. Horror játékot keresnék. Nem fontos hogy új legyen, egy 4-5 évvel ezelőtti játék is lehet horrorisztikus. :) De várok minden ötletet. Lehetőleg ne legyen olyan amiben 10 kilós ágyúvetővel kell rohangálni. :D -
blackgamer #40 olyat keresek ami hasonlít az Ecco the Dolphin sorozathoz, létezik ilyen? -
#39 hhehe:) figy INF fan vagyok mégis imádom az SS2-t...mert király állat HENT GÉM -
#38 INF valóságos .. a legvalóságosabb de azhem ő olyan gamezt akar amit co op ban lehet nyomni.küldetés szinten...és jo AI vel... nah INF az inkább neten a király.. -
#32 Jacca cooperative Bombermant :))))))) -
#29 ha tudnám mi az inf... :))) -
#28 H&D az a Hidden & Dangerous?
az a baj, hogy igázából nem vagyiok egy fps hívő, szóval se ut-m, se quake3-mam nincs (mondjuk megoldom) -
#27 INF A BEST!!!!!!!
van topicja is!!! keress rá a forumkeresőben..amugy serious sam 2 nagyon komoly co op ban..csak nem háborús hanem eszeveszett hent:) de ettől jo:) -
Árnyvadász #26 Mike: Az UT modokhoz kell az UT 4.36-os patch is, de az fent van, mondjuk a hcgamer.hu-n. Ja meg van ugye a Global Ops! Na az egy vérbeli jó kis valóságos shooter. De az nem mod, hanem egy full önálló játék. Szerintem valamilyen mod-ot próbálj ki!
CS, Quake, UT modok ... Vagy H&D nyomjatok kóperatíve:))) Az is rulez... -
#25 Hi!
és köszi! -
#24 Half Life és az ő Modjai. pl a Swen Coop mod... -
Árnyvadász #23 Infiltration, Strike Force, Tactical Ops... Ezek mind UT kiegészítők. És realmodok egyben. Szerintem ez bejönne nektek. És valóságosabb, mint egy UT vagy Quake3.... A www.mportal.hu-n elég sok ilyen gamma mod van amit érdemes kipróbálni. Mondjuk a Quake3 alá elkészített Urban terror is elég jó. Ott biztos találsz kedvedre valót! Ezekben vannak botok is és nem is rosszak. Jó játékot. -
#22 gyűjtöd? :) -
#21 20-as is az enyém :P -
#20 BattleField 1942. Lanon egész játszhato lehet. Netkodrol nem nyilatkozom :P -
#19 UT-t megnéztem, az nem egészen olyan. inkább vmi "valóságos" kellene, nem sci-fi -
#18 singleben :P -
#17 Unreal Tournament 2003 -
#16 a Mohaa-ban hol van gép által irányított mukók? -
#15 ghost recon? -
#14 a fentieket