Konvertálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Live for nothing or die for something.
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Ezt megtalálod itt:www.szoftverbazis.hu
sokmindent tud és teljesen ingyenes.
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
ReaL MaDRid x siempre
elõre is köszönöm!
ReaL MaDRid x siempre
Olyan kérdésem lenne,hogy egy Xvid kódolású HDTV Ripbõl hogyan tudnék DivX-es kódolású .avit csinálni? Egyáltalán lehet ilyet csinálni?
És ha igen, akkor mennyire macerás, hosszadalmas munka?
Továbbá milyen program/programok szükségesek hozzá?
A választ elõre is köszönöm!
2: http://hentman.atw.hu/2.jpg
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
You will find this software to be the single most advanced software to Encode your DVD, DVB, VOB, MPEG or AVI into DVD, SVCD or VCD. All done with a couple of clicks with the mouse. Perfect for both the beginner and advanced user. Welcome to the digital world!
Segítséget THX.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
2 cd-s avibol csináltam virtual dubbal egy 1.3 gigás avit na és ezt szeretném dvd-be konvertálni, milyen progi kell hozzá? ( ne néró legyen)
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Ui.: Bocs, hogy ilyen egyszerû dolgokat kérdezek, de mint mondtam laikus vagyok és ezeket mindenképpen szeretném megtudni!)