20
Új gépet veszel?Akkor lehet,hogy már csak az eredeti Windows CD-del fogsz tudni telepíteni
-
Otisz #20 Mint írtam már, a setupcore.exe sem segít!
Máskor olvass figyelmesebben...
Ha zavar a logóm, és megteheted, akkor változtass te rajta. Engem nem zavar, és szerintem nem sok embert irritál. Főképp, hogy már igen régóta ezt használom. Bár már kicsit nekem is unalmas...
A fórumokon belül jóval több figyelemre méltóbb dolog lenne, mint az az utolsó frame - de mind1.
És még1.
Ne Win98-at telepítsen?
És ha valakinek mégis az kell?
Elhiszem, hogy szertesz tőmondatokban irosgatni, de azért kicsit fogalmazhatnál pontosabban is. -
Otisz #18 THX! :-D -
Otisz #17 Próbáltam a setupcore.exe-vel is indítani rögtön az első nap, de úgy sem ment.
Viszont mint ahogy azt az előbbi hozzászólásomban írtam, ha a merevlemezre van felmásolva a telepítőlemez, akkor simán működik minden...
Ki érti ezt? :-) -
Otisz #16 Asszem, még nem hallottál akkor azokról az újdonságokról, amik már +jelentek a piacon a kalózmásolatok visszaszorítása végett...
CD-ROM...tök mindegy, egyikkel sem megy...
A videokártya nincs lecsekkolva, de mint írtam, csak a 98és a Millenium nem hajlandó felmászni.
Kivétel, ha a merevlemezről telepítem fel az anyagot. -
RERE #15 rage-nek igaza van. Sőt. gef4 vagy p4 esetében mindig setupcore.exe -vel kell indítani a telepítést dos-ból -
#14 GEF 4-es videokártya esetén gyakran előfordul, hogyha nem a setupcor.exe-t indítja el, fekete képernyővel szétfagy az egész.
Ennyi. -
#12 jó a logo-d
:D -
Otisz #11 A CD bootolható.
Az XP viszont simán felmegy...
Mem is jó... -
#10 Pedig ez a megoldás!! -
Otisz #3 Nem eredeti magyar Win98 és Milleniummal nem müxik a telepítés.
XP-vel állítólag igen. -
Otisz #2 Sziasztok!
Íme 1 kis történet...
Az egyik ismerősöm a 7végén vett 1 új számítógépet. ASUS P4SE/U2-es alaplappal, 2000-es procival, ASUS CD-RW-vel, ASUS GeForce4 64MB DDR-RAM-os TV-outos videokártyával, 256 DDR-RAMmal, stb...
Mindezt részletre.
Örült is, hogy végre sikerült "vennie" egy új gépet, mert a régit el kellett adnia anyagi gondok miatt.
A gépet hazavitte, beüzemelte, majd elkezdte telepíteni rá az operációs rendszert.
Eddig a történet szokványos.
Ami ezután jön, már kissé fura.
Szóval elkezdett telepíteni...vagyis kezdett volna, mert bizony, a gép nem fogadta el a biztonsági másolatos Win98SE HUN CD-t.
A monitor sötét maradt, még mielőtt elkezdődhetett volna a gép helyrepofozása.
Először azt hitte, hogy valamit elszúrt - nem éppen kezdő az informatika terén -, mert hát sose lehet tudni...
Igen ám, de talált egy mellékelt útmutatót, melyben többek között ez állt:
"...indításnál a telepítés CD lemezről történik.Ha valamilyen okból mégsem indul el, akkor ellenőrizze, hogy a BIOS-ban az elsődleges BOOT eszköz a CD meghajtó legyen. Ha ez megegyezik, de a telepítés még mindig nem kezdődik meg, akkor a behelyezett CD lemez nem eredeti MICROSOFT telepítőlemez."
Ehhez ki mit szól?
Szívesen várnék véleményeket, ötleteket, észrevételeket ezzel kapcsolatban.
Üdv! -
#1 Megmagyaráznád, hogy pontosan mit takar a cím?.....