2516
-
Cvd #515 Gyönyürűszép. A Kawa sokat nőtt a szememben a 2006-os kollekcióval. Őszintén szólva az utóbbi 2-3 év szögletesedése nekem nagyon nem tetszett, a Kawa a többiekkel ellentétben vissza is tért az azelőtti szép lágy vonalakhoz. -
#514 szerintem batran tegyel be kepeket rola...
er6f-el csak kepen talalkoztam meg, de kulsore nagyon tetszik. A Daytona 675 meg ha anyi lesz mint a 650 volt iden a negy hengerevel, akkor szerintem sokkal egyertelmubb vasar lesz, mint a joval dragabb 600-as gixer -
#513 Hayabusa csépelő!!!
At R6 isten!!!!!!!!!!44
A Milanoi motorshow-ról láttatok már képeket???? -
#512 Én ültem ilyen Kawán és megkell mondjam nem tetszett, mert ahogy nézegettem olyan volt mintha "csináljunk egy gépet jó olcsón a fiataloknak, és legyen tetszetős). Kinézetre viszont tényleg emelem kalapom!!!
A Triuphról csak olvastam de ez tényleg csúcs szuper!!!!!!! -
#511 Persze ha mar nekialtam 2006-olni akkor mar:
ZZR1400
-
#510 Bocsi a triumphos kep mereteert...
Engeszteloul Yamaha ytf R6 2006
-
#509 Ez is egy szep darab lesz
(Kawasaki er6f)
Meg ez is:
(Triumph Daytona 675, amely vegre haromhengeres)
-
#508 NTV700-kent fog forgalomba alni, de 680-as 65LE 66Nm V kardan -
#507 szép kis túragép... mekkora? -
#506 2006-os Honda Deauville. Szerintem gyonyoru lett...
A tobbi kep itt -
2Bálint #505 ez volt a második, amit megnéztem...
az első egy 900-as lett volna, csak azt elvitték...
de bőven elég a 750 ccm
ez is 80 paci.. -
#504 gondolom nem volt könnyű ilyen jó állapotút találni -
2Bálint #503 -
#502 képt -
#501 A kedvencem: Kawasaki ZX636R
-
2Bálint #500 megvettem az új mocim...
egy 80-as 750-es Honda CB
-
#499 erről van szó..
-
Cvd #498 Mondjuk ezt a motor pontos ismerete nélkül erős volt kijelenteni az előttem szólótól, de nagyjából igaza van. A 400ccm-ből általában már többet hoznak ki mint a 25kW-os felső határ, így nem fér bele a kategóriába. Mondjuk lehet hogy vannak olyan 400-asok amik még beleférnek (az összes típus ismerete nélkül nem tudok konkrétabbat), azonfelül le is lehet folytva a határ alá (persze elég ha papírt tudsz róla lobogtatni, elég kicsi az esélye hogy megbuksz vele), akkor semmi akadálya a dolognak. -
#497 Mért nem? -
#496 nem -
#495 off?:
A.korl-al lehet vezetni egy 400cm3 Kawát? -
#494 ne válogass :) -
#493 sztem csicsás -
#492 igen ez az -
#491 Olyan mint egy jetski (így kell leírni?) -
#490 Ez egy Yamaha? -
#489 ufo -
#488 ezmiazisten? -
Cat #487 -
Cat #486 -
Cat #485 -
Cat #484 -
Cvd #483 Azaz, jól emlékszel. A galériámban van pár kép róla. -
#482 ja én azt hittem az újabb nem Te tettél be róla képet??? asszem pirosat... -
Cvd #481 Speciel az enyém régebbi, nem az ülés alá húzott kipufogó van rajta hanem a szokványos egy dob oldalt. -
#480 Csak mert megkaptad a magadét ott? :) -
#479 Mert biztos hülyeségeket kérdezel :) -
#478 nekem a kipufogói tetszenek nagyon mást nem tok mondani mert még nem últem olyanon ami ment is -
Cvd #477 Én azért vettem sporttúrát. Egy 600-as sport fél óra után már elég kényelmetlen a 181 centimhez, úgyhogy hosszabb úton semmivel sem előnyösebb mint egy gyengébb túramotor, és akkor egy esetleges utasról még nem is beszéltünk. A VFR-en viszont bőven elég helyem van helyezkedni, megmozgatni a derekam/pozíciót váltani, úgyhogy nyugodtan el lehet tekerni egy tankolásnyit is egyhuzamban. Ráadásul az utasnak is bőven van hely. Teljesítményre nagyjából egy 600-as sport szintjén van, picit lomhább, cserébe nem kell annyit a váltóhoz nyúlni. Ráadásul literekkel eszik kevesebbet százon ugyanannál a tempónál. A hangját meg nem is érdemes összevetni egy vinnyogós 600-assal.:) -
#476 van itt valaki aki salakmotorozik? mer én igen.