2516
  • Seten

Milyen 3?
    Ott csak egy CBR van.

• Boconadi
    Apppááááddd
    Hogy őszinte legyek, nekem egyre jobban tetszik az új ezres. Szerintem csak hozzá kell szoknunk mint minden újhoz

a haccázas:
  • Phoenix007
    Seten, melyiket mondod a három közül?
  • Phoenix007
    Már azért lassan viccesbe fordul, ami itt folyik a fórumon :) Mekkora viták tudnak ebből kialakulni, pedig csak annyi az egész, hogy kinek ez tetszik, kinek az. Csodálkozok rajta, hogy a motorosokrólmeg az ilyen vitákról még nem csináltak South Park epizódot :)
  • JGTC
    Pont az volt a cél hogy egy csomó jegyet magán hordozzon a 916ról aminek akkora sikere volt van! 999utód nem ez lesz sztem, Milano-i képek közlemények után úgy is többet tudunk majd...
  • Boconadi
    nekem ez teccik, szal qs van

• Cvd
    Nekem se tetszik. Látszik rajta hogy olasz és sokat dolgoztak a külsején, de szinte egy az egyben a 916-996 ráncfelvarrása az meg a 999 után szvsz visszalépés. Ráadásul az elődei szépségét az egyszerűség melletti tökéletesség adta, itt meg megbonyolították a kicsit szögletességgel ami szvsz csak rontott rajta. Pedig részeiben nézve néhol nagyon szép, pl. a lámpákkal egybemixelt beömlők, vagy a lengővillán áthúzott lánc. De hogy mi értelme volt két dobra szétszedni a kipufogórendszert ha egysze előtte már közösítették? Csakis az hogy az elődre hasonlítson, pedig elvártam volna némi fantáziát ott is. Már ha közösítve van, de a képekről nagyon úgy tűnik.

Összefoglalva: amúgy utálom a Ducati-t!:)
  • Seten

Szóval ez:

http://powersports.honda.com/preview/index.asp?bhcp=1

• Seten

Hát aki szerint ez a CBR külsőre nem szép, annak ízlésficama van.

http://powersports.honda.com/preview/index.asp?bhcp=1

• Phoenix007
    Nem teljesen ugyanaz, de az jutott eszembe róla elsőre. A Ducatik szépk szoktak lenni, de ez most nekem valahogy nem tetszik... Az oldalnézeti kép olyan, mintha halszemoptikával csinálták volna. AZ eleje me a hátulja összemegy, középen meg van egy nagy buci hasa... Én azt mondom, csak a CBR a legszebb továbbra is :D
  • JGTC
    na ezt már nem így gondolom de tény hogy vannak hasonlóságok
  • Phoenix007
    Meg az orra ne lenne egy az egyben Triumph :)

• JGTC
    nem is bejön csak a segge ne lenne eggy az egyben MV
  • SitatiS

Veszett ahogy kinéz!
  • JGTC
    Ducati 1098

• SitatiS
    Ez igaz,motor vásárlásnál,a műszaki adatok,állapot,mellett én is fontosnak tartom a kinézetet,mer' ha már veszek,tényleg üssön kívülről is.
  • allock #1419
    nemtetszik rajta a krómos cucc :D
  • Boconadi
    Én csak véleményemet mondtam, nyugodtan írhatod hogy szar a Yamaha. Kinek mi tetszik, kinek a papp, kinek a pappné. Most ezen ne vesszünk össze.
  • Cvd
    Tudásra, teljesítményre ugyanott van ahol az összes többi. Egyik évben a legjobb, máskor nem, de mivel minimális a különbség a legnagyobb gyárak között, őszintén szólva ez semmit nem számít egy átlagos motorosnál, aki úgysem tud mindent kimotorozni belőle. Meg ez az egész a sport kategóriákra vonatkozik, emellett azért van jópár ahol a teljesítmény kábé tizedrangú tényező. Élettartamra meg épp a Hondát szokás elsőnek említeni, habár itt sincsennek egetverő különbségek.
    A külső alapján meg lefikázni egy egész gyárat végképp értelmetlen. Mit hasonlítunk mihez? Vagy minden Honda szarul néz ki? Vagy hogy van ez? Ha azt mondod hogy pl. a CBR szarabbul néz ki mint egy Gixxer, Ninja, vagy egy R1 akkor még lenne értelme. Pl. nekem se tetszik az R1 mert túl futurisztikusnak találom, de nem hányok be ide olyat hogy szar a Yamaha. Te viszont csak bedobtál annyit hogy minden Honda szar - ráadásul úgy hogy egyet sem ismersz testközelből, azon se lepődnék meg ha más márkát se. Ja tényleg a Fireblade nem, ja meg a VFR se, ja meg esetleg lenne még ha mondanánk? Ezek után nehéz komolyan venni téged.:)
  • Boconadi
    Semennyi. Tudásilag, és teljesítményileg, avagy élettartamra, megmondom őszintén nem tudom mit tud. Én egy miatt nem szeretem, mégpedig a külső. Tudom hogy nem olyan nagy dolog, de nekem sokat számít. Ha már veszek motort, jól nézzen ki és ez szerintem nem csak nálam fontos.
  • Phoenix007
    ez a ducatis, ez mekkora egy arc!
  • Seten

"amúgy utálom a hondát én is"

Hagy kérdezzem már meg: eddig hány Hondád volt?

• Phoenix007
    Nekem is Hondám van, de tőlem aztán utálhatja kedvére...
  • Boconadi
    Jajj basszus. Azt a fránya viffert kihagytam :((((

Annak mék natyon jó hangja van

erről jut eszembe:

Honda VFR 750 muzsikája

Ducati 999 muzsik

• JGTC
    Hondám van, sőt asszem Cvd-nek is egy VFR-je van, meg még másoknak is szal vigyázááá ám :DDDDDD
  • Boconadi
    A CBR 900-ra gondoltam
  • Phoenix007
    >egyet kivéve:

ez három
  • Boconadi
    nagy Márka szóval biztos ott a toppon

amúgy utálom a hondát én is
    egyet kivéve:

• iszakos
  • Cvd
    Konkrétan erről még nem olvastam tesztet csak látni szoktam nap mint nap egy bolt előtt, messziről szép az biztos. A 250-es tesóról van teszt a totalbike-on, összességében dícsérik, főleg ha az árát is nézzük. Meg olvastam egy összehasonlító tesztet a naked verziójáról ahol az SV650-nel együtt tesztelték (a blokkot onnan kapja minden 650-es ha jól tudom), ott is apróságokban maradt el csak, kicsit gyengébb fékek, közútra nem annyira jó rugózás, és hasonlók terén. Viszont az is jóval olcsóbb mint az SV. Az látszik hogy minden Hyosung kicsit elmarad a konkurenciától, cserébe jóval olcsóbbak. Igazán a megbízhatóságon és a tartósságon dőlhet akkor el hogy megéri-e, az viszont majd csak két-három év múlva derül ki.
  • iszakos
  • Roger6
    Hyosung? Azzal mi a helyzet? Van valakinek tapasztalata róla?

• SitatiS
    Persze ez mindenkinél máshogy jön elő,nekem személy szt,a 4 márkából(Yamaha,Honda,Suzuki,Kawa),ha hozzám vágnának 1et bármelyiket szivesen venném.
    Na de a Kawa,Suzuki páros nálam előnyt élvez.
  • JGTC
    na ezt már én is mondtam sokaknak de mindenki azt mondta hogy szép kis moci, sztem meg maga a hányás két keréken (BOCS AZOKNAK AKIKNEK ILYEN GÉPE VAN)!!!!!! privát véleményem
  • Phoenix007
    Hja jó ok ... már megijedtem ... mer' az a fajta GSF, amit belinkeltem, hát szerintem az a létező legrandább kétkerekű alkalmatosság ...

>Amúgy szerintem az eggyik legcsodálatosabb motor... (Persze az R1 után )

Szerintem meg EZ a legcsodálatosabb, de ezen most ne vesszünk össze
  • Boconadi
    TÉK!

Amúgy szerintem az eggyik legcsodálatosabb motor... (Persze az R1 után )
  • Boconadi
    Jelentem Róla van szó:

• Phoenix007
    Erről beszélünk most?
  • Cvd
    Nézz egy képet szemből egy 2001 környékiről, akkortájt lett a régebbi, nagyjából szögletes első lámpája leginkább egy szívre hasonlító, innen kapta a jelzőt. Gyakorlatilag azóta is ez a formája csak közben függőlegesen sokkal keskenyebb lett, így már nem illik az újabbakra a jelző.
  • Phoenix007
    szívlámpás??? melyikről van szó, mert nekem már nem nyitotta meg a linket. Nem tán a GSF 750-ről?