Mit reggelizzek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nagy kedvencem (fõleg reggelire) a tükörtojás úgy hogy a sárgája egy picit follyon, hagymával, kolbásszal/szalonnával, és egy jó bögre teával 😊 A másik nagy kedvenc reggelire a melegszendvics.
tejföl + kenyér
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
latom az utobbi evekben senkinek sem okozott gondot hogy mit ebedeljen...<#finom>#finom>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
mit ebédeljek ?? most ez aktuális? megegyem a reggeli szendvicsemet amit itthonhagytam vagy éhezzek tovább?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Utálom a lecsót, és a vodkát is.
Nekem inkább hétköznap a sör izû jöhetne, hétvégén meg a tequila ízú 😊
Nekem inkább hétköznap a sör izû jöhetne, hétvégén meg a tequila ízú 😊
shit happens
Én is olvastam a könyveket, de speciel nem erre gondoltam, de így sem rossz 😊
Hányásízú, az milyen lehet? Zöldes-sárga? 😊
Hányásízú, az milyen lehet? Zöldes-sárga? 😊
shit happens
Bagolyszart!!!
na most komoly éhezés helyzete áll fenn
hûtõ kiolvasztva, semmi ehetõ, várom az asszonyt
remélem idõben ideér, és nem halok éhen
hûtõ kiolvasztva, semmi ehetõ, várom az asszonyt
remélem idõben ideér, és nem halok éhen
Riszpekk
Ajánlok könnyût, mondjuk csülkös bablevest és töltöttkáposztát, hozzá desszertnek mákos gubát, vagy esetleg vargabélest ! Jó étvágyat !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
van már fõzõcskézõs topic... még külön rántottás is 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
hát igen, most pl. 5-kor feküdtem le, vagyis hajnali 3 körül vacsoráztam, kénytelen vagyok 1 után reggelizni
Riszpekk
Te du. 1-kor reggelizel?