18
  • SirBubu
    és ugye ott vannak még a "mouse gesture"-ök. zavar ieben hogy nincs
  • 3P
    Elorre leszogezem, hogy nagyon szeretem az Operat, es nalam az az alpertelmezett bongeszo, azonban van par kronikus hibaja.
    - nehany oldal eleg "erdekesen" jelenik meg az Operaval, lasd. pl SG...
    - java kezeles (nemkezeles) sajatossaga
    - a nagyobbik gondom a rendszeres fagyas, a 6.05 ugyan tobbet fagyot, mint a 7.0, de a 7-est sikerult tobbszor a padlora kuldenem. :(
    A 7.0-ban megjelent egy idegesito hiba is, megpedig, elofordul, hogy a kepeket nem jeleniti meg, pedig letolti, sot ha jobb klikket nyomok rajta (a kep helyen) meg el is lehet menteni, mi a tokomtol van ez? Mi lehet a gaz? Ez nem proci fuggo, hiszen az otthoni gepem egy AMD, a benti egy Intel, es detto ua. egy valami kozos Win XP.
    Ha ez a fagyas, ill kepmegnemjelenites nem lenne, akkor szinte semmi gondom nem lenne az Operaval.
    Van meg egy kellemetlenseg, a regi operaban ha ravittem az egeret 1-1 linkre, akkor annak az URL-jet alul kiirta, ez csak egy felbukano on-line helpdesk-hez hasonlo ablakban irja ki, ezt at lehet valahol allitani?

Azt viszont alig kell ecsetelni, hogy miert is jobb az Opera, mint pl. az IE, talan csak egy peldat emlitenk jobb klikk a kivant linken, es a megjeleno menuben kivalasztani a megynitas ujablakban a haterben funkciot, igy az addigi ablak marad aktiv, es amig azt vegigolvasom siman bejonnek a hatterben a megnyitott ablakok, ugy hogy nem kell folyamatosan ismet aktiv ablakkat tenni az eredeti ablakot, ez szamomra egy oriasi elony, es ezt eddig egyetlen mas bongeszo sem kinalta fel nekem.
  • Gabest
    Ugye nem hiába izzasztja meg a M$ ezeket! Teher alatt nő a pálma :P
  • sztavrosz
    Szasztok gyerekek! Megmondom nektek az őszintét az OPERA 7-es qrva jó! Pedig én csak IE-t fényeztem!