Megjelent az AMD Athlon MP 2600+

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lion
Mondasz valamit DE Én legalább vállalom :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Öcsecsávó

De te akkor is csak egy hülye kis faszcibáló igénytelen amd-s buzi maradsz! Az INTELigens emberek nem vesznek amd-t. :))
jaja! Ami tény az tény.
Lion
az a nagy mázlija az intelnek hogy az amd nem tudja hozni az azonos frekvencián a procikat... mivel megnézném Egy VALÓS 2400 Mhz XP meg P4 harcot szerintem egy icicpicit siralmas lenne... nemdebár SZTAVROSZAR gondolom azért ezzel tisztába vagy.

Valdy: Lehet hogy nem voltam elég világos. Úgy értettem a mhz-et, hogy ha a vevõ bemegy egy boltba és azt látja hogy ugyanannyiba kerül mind a kettõ, ugyanaz is van ráírva (pl. 2400), akkor tovább fog keresgélni egy újabb adat után, hogy dönteni tudjon, ez pedig a mhz lesz.

sztavrosz, szanalmas vagy. Rogton kezdj flamelni, grat. Mi a faszert kell az intelt belekeverni a topikba?????? Ki nem szarja le? Minek allandoan intel-amd haborut nyitni? Annnnyira primitiv dolog, h. eszmeletlen. Amugy a 15x max. szorzos epox 8kha+-omba belemenne ez a 16x-os szorzojaval? Regebben bx-nel is a proci hatarozta meg a szorzot. remenykedem
Alsóbb kategóriákban lehet hogy olcsóbb az amd, de aki most vesz új gépet, az azt kell hogy tapasztalja, hogy közel egy árban vannak az azonos jelölésû processzorok, pl 2400/2400+: 40/43e nettó. Ennek alapján inkább az intel felé billen a mérleg, mert az mhz-ben mégicsak több.

Látszik, hogy AMD-s vagy! Értelem 0. Nem tudnák, hanem nék!
Mennyi is egy 3 Ghz-es pentium4??? Ha ennek utannanezel, akkor rajossz mi is a draga...
Kb. ezeket a reakciókat vártam. :))
Olcso az AMD mi????
Blackman
"A most bemutatkozott Athlon MP 2600+ 2,1 GHz-es mûködési frekvenciával, valamint 266 MHz-es rendszerbusz frekvenciával rendelkezik"

Te nem olvasod el a cikket mielött hozzászólsz valami baromságot?

Az AMD 2600++++++++++ hány MHz-en ketyeg? Elsõsorban szerver számítógépek... Persze, persze!!! :)) Ideje lenne az AMD-nek felébredni, hogy a fogyasztók átb?szása nem mûködhet a végtelenségig. CSAK AZ INTEL!!! CSAK AZ INTEL!!! CSAK AZ INTEL!!!