TheZsenyka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pffffffffffff engem már 1000x meg akartak verni és meg is vertek,sõt már kocsi alá is estem verekedés közben😊Sztem verd szarrá ha meg ersõebb akkor hívj haverokat ennyi...

\"Life is around you and in you.\"

Bruce Lee
nem is gondoltam volna hogy egy pillangónak ilyen nagy az elrettentõ ereje 😊 bár én inkább pókot dobálnék rá, vagy esetleg vöröshangyával szórnám meg 😄DDDD
ThePartyFace
Amugy azt hittem, h ez a topic TheZsenyka kalandos eletet fejtegeti😄

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

ThePartyFace
GoGoGo😊
Amugy box elott meglengetsz egy pillangot es szerintem elmegy az uranak a harcias kedvuk.

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Hajrá.

Randal
na mi van maxtor, nem volt bunyó???

Don't be a nyuszi!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

maxtor
a csaj beégetett az egész suli elõtt.CSak azt mondtam neki amiaz igazság.Nemtom ki utálja az olyan csajokat akik az egész iskolát ismerik,mert én nagyon

maxtor
a csaj beégetett az egész suli elõtt.CSak azt mondtam neki amiaz igazság.Nemtom ki utálja az olyan csajokat akik az egész iskolát ismerik,mert én nagyon

jah persze 😊

maxtor
valóban holnap lesz.

Trade
én ilsmerema maxtor gyereket.Vele vagyok remélem gyõz

Trade
de mifolyik itt?

Trade
hiányzás miat elmaradt

Trade
élek

Randal
hopsz, szentem korházba került.
Azért figyelmeztetem maxtort, hogyha nem jelenik meg az interjún akkor bírósági ügy lesz. a holnapi nap pedig már nem jó. Legalább az edzõjét tájékoztathatta volna.
Az edzõ nem tud semmit se?

Punker
Na mi van Maxtor élsz még???

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Walakee 😊

[Walaki]D`Lair
Én ugyan nem...😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Igazából az a baja, hogy nagyon sokat gondolkodik a problémáin. Az embert nem viszi elõbbre, ha olyasmin gondolokodik egész nap, amire nincsen válasz.

Pl.: Mi lesz, ha holnap az autópályán belém hajt walakee?

Nah maxtor túlélte vajon a napot? 😊)

😊

Vérszívók vagytok, de végül is jobb poénra venni a figurát.

ÁÁÁ nyúlbéla lesz.

Randal
No, nemsokára maxtor lelkiekben fel lesz készítve a harcra, edzõje TheZsenyka. Az ellenfél ismeretlen, az edzõjét viszont hírbõl már ismerjük.
Nevét nem tudjuk, csak a leírását és a jellemzését.
Valószínûleg középiskolás lány a 16-18-as éveinek környékén. foglalkozása tanuló és örömszerzõ vállalkozó. Területe az iskola ill. a diszkók.
Hölgyeim és Uraim!!!
Hamarosan hosszú, többmenetes meccsnek nézünk elébe!
A mérkõzést senki se közvetíti!!!
A mérkõzés végén riportot és élménybeszámolót hallhatunk maxtortól és edzõjétõl TheZsenykától.
Pontos értesüléseink szerint a mérkõzés a holnapi napon lesz, tehát minden kedves érdeklõdõt várunk kb. 14.40-tõl itt a fórumon!

maxtor
összejött számomra az évszázad beszélgetése.Végre sikerült akapcsolat!

K.András
Az nagyon durva sérüléseket okoz, probáld ki a gyujtos okosságot ha szükség lesz rá, hidd el borzaszto hatásos tényleg olyan mint egy boxer, idáig kétszer voltam rákényszeritve a használatára mind a kettö az elsö ütésre feküdt.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

FREAK
igen, ezt én is kitaláltam, de hálistennek azóta nem kerültem ilyen helyzetbe

Riszpekk

maxtor
ok

maxtor
jössz?

Mindjárt fellépek a gyaloglóra.

Akkor már kulcstartót veszek a kezembe úgy hogy kiálljanak az ujjak között a kulcsok. ez is hatásos 😊))

maxtor
TheZsenyka 20on túl??

zsenyka közvetits plizz. Most már kiváncsivá tettetek minekt! Nem maradhatunk ki a buliból meg hát tudnunk kell hogy melyik kórházba menjünk látogatni.

K.András
Mitöl robbanna be?Probáld ki egyszer nagyon hatásos, olyan mint a boxer csak ezt nem büntetik...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

maxtor
gyalogló?

maxtor
na chateljünk már

Itt hát. El sem hiszem hogy összefutunk. Na mi a helyzet Te? voltál suliban?

maxtor
itt vagy még?

Esetleg látványosan összevizeled magad és könnyekben törsz ki.

Esetleg bérelj fel pár brutkó embert akik hagyják hogy leverd õket az iskolaudvaron. Ha nagyon merész vagy, még a távolkeleti 'távoli ölés'-t is bemutathatod. Rámutatsz a tagra és összeesik. Szerintem összeszarják magukat az ellenfeleid. Még egy trükk hogy megfenyegeted a skaccerokat hogy meghívod a suliba Rózsa Györgyöt élõ mûsorra vagy magát a Királyt, illetve annak mását (Zámbó Akárki) és élõ koncerttel riogatod õket bárminemû agresszorkodás esetén.

"és maxtor megrenditõ ütést visz be a bal szemgödrével a fickó jobb öklére majd keményen háritja a rugását a tökével...."

FREAK
mindenesetre egy vascsõ legyen a kabátujjban ha már nem telik pisztolyra

Riszpekk

Vagy ha nagy nyílvánosság elõtt hangosan közlöd:

-Figyelj, ha nem versz meg, leszoplak...

Szerintem csak kinevetnének és nem bántanának. Persze lehet, hogy egész életedre kihatna az eset, depressziós lennél, összemenne a farkad, néha ágyba vizelnél, de hát legalább nem vertek meg.

Ember, nyomjál rá kettõt a tagra hogy feküdjön. DE CSAK AKKOR ha Õ kezdeményez. Különben eszedbe ne jusson hozzányúlni.

FREAK
bizony, zogokva elfutni hatásos, nálam mûködött párszor

mondjuk úgy is hátbavágnak pár székkel, de inkább sípoljon a tüdõd, mint hogy be kelljen gipszelni az orrodat, az geci szar....

Riszpekk

Esetleg a meggyõzõ könyörgés is hatásos lehet...

Bruce Lee
fõleg ha még "material" is van rajta .. 😊)
Bruce Lee
jaja, én is régen egy fél lila-milkatehénnel verekedtem, jól meglóbálva csak úgy fröcsögött a tej belõle!!! aki meglátta, egybõl becsokizott tõle! 😊))
FREAK
nekem a csaptelep jobban bejött anno

általában elég volt megmutatni, békésebb lett a hangulat 😄D

persze amikor nem volt nálam, mindig elvertek 😄

Riszpekk

😊 Gyújtóval mi? 😊

Azt' belerobban a kezébe a cuccadék 😊

HAHAHHA ma se bunyózott! 😊
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU