16455
-
izb #130 mire kellene? -
#129 szeretnék egy laptopot venni,max 260k-ig.Nagy kapacitású vinyó,memória kellene bele.Illetve a videókártya sem utolsó+képernyőméret.Milyen videókaris laptopokat ajánlotok? -
virs lee #128 Igazából csak a gagyi videokártya való notebookba, mert az nem fogyaszt semmit. Itt nincs nitrogénhűtés meg hordozható Paks. -
virs lee #127 Persze. :DD -
Inquisitor #126 Kivéve amelyik x700SE-nek (se) ... -
Vakeraka #125 Én is hasonlón gondolkozom sulinetben van is az a noti:
http://www.notebook.hu/notebook/sulinet/amilo_a1667g_01_sulinet
FUJITSU SIEMENS Amilo A1667G 01 251999Ft -
Ferencz István #124 Aha, értem, mert netre meg játékra használnám, de a mostnai aláírásomban lévő gépemet nemhiszem hogy eladom, mert csak úgy tudnék venni -
#123 X700asnak :P -
Ferencz István #122 És az X700-as notebook VGA az milyen "rendes" asztali PC-be való VGA-nak felel meg? -
#121 Letezik.
A lenyeg hogy ne valami gagyi integralt VGA legyen benne.
Szerintem mar egy X700-as VGA-val felszerelt laptopon talan mar elmegy mediumon az Oblivion.
Igaz 300k alatt nem igazan vannak jo minosegu laptopok ilyen VGA-kal.
Ami van gyengebb minoseg az Fujitsu-Simens az Amilo sorozatbol. (Pl. Amilo A1667G ez br. 258k)
A tobbi jocskan dragabb.
-
Ferencz István #120 Sziasztok!
Létezik olyan laptop amin mediumon szépen elfut az Oblivion? -
virs lee #119 IBM :D -
#118 Milyet érdemesebb általánosságban a kettő közül?
Dell vagy HP? -
#117 köszi mind3 nak a segítséget!! -
melynda #116 BigFoot: www.usanotebook.hu Lehet részletre is venni és nagyon jó áron van minden. Én is ott vettem múlt héten a laptopom -
virs lee #115 Azt nem tudom hogy részletre is adják-e de ez meg ez még belefér a keretedbe, és mégse Acer, Clevo színvonal. -
#114 Sulinetben szerintem kijon egy eleg turheto laptop reszletben annyibol.
Sok ilyet lattam a Mediamarkban a minap. -
#113 hát az lenne a max!
és csak részletbe lenne jó,és használtat sajna úgy nem lehet -
virs lee #112 225k a kezdőrészlet? Mert ha nem, akkor inkább márkás, de használt gépek közt keresgélj! -
#111 tudtok olyan weboldalt ahol részletre lehet laptopot venni?
max 225e,kedvező részletekkel-fősulis diáknak -
virs lee #110 Komoly videokártya mellett nem fogja sokáig bírni. Többet fogyaszt mint az egész gép együtt. -
whizz #109 sorry:
a linkek:
ASUS
FUJI
ACER -
whizz #108 Hello!
Szeretnék laptopot venni. Az árkategória az leginkább 250 körül lenne. http://www.depo.hu/?pn=product&c_main=68&c_parentid=101&c_id=217&p_id=28530&page=2#1
Ez az asus erősen jó sztem ebben az árban.
http://www.notebook.hu/notebook/fusi/amilo_a/amilo_a1667g_ex
De sztem ez sem elhanyagolható.
http://www.notebook.hu/notebook/acer/aspire/aspire3000/aspire_3044_wlmi_02
És még lenne ez az acer. Mit gondoltok melyiket lenne érdemes? Nagyon hajlok az asusra. A lényeg, hogy nem akarok integrált videokártyát, filmet legalább néznék rajta..., mert gondolom az újabb játékokat felejtsem el. Ha lehet, bírja az akksi sokáig (3 óra), és ne legyen szar a cucc... kösz a segítséget!!! -
MacrosTheBlack #107 Attólfügg mit akarsz játszani. NFS6 pl. elmegy x300-on is, kis butítással, FEAR-hez meg 7800 go (sli) kell. :) -
#106 thx -
Inquisitor #105 Azt hittem attól függ kitől veszi a komponenseket a HP vagy a Fuji :D -
Inquisitor #104 Radeon Mobility (9600, 9700, X600, x700, x800), vagy GeForce Go széria (lehetőleg 6-os vagy 7-es szériából).
Integrált memória nélküli Radeon IGP és/vagy GeForce MX/6100 kerülendő. Összes többi VGA meg gyenge. -
#103 Laptopot szeretnék venni, nemcsak bögészésre meg irodai alkalmazásokra, hanem játékra is. Milyet érdemes venni?
thx -
MacrosTheBlack #102 FuSiból a Lifebook a korrekt széria, az Amilo A, L felejtős, az M elmegyeget. -
devilmike #101 hp-t soha ?!
nekem az elmúlt két laptopom Hp -volt
A mostani siemens és sz*pom vele a f@*zt! szóval hp szerintem rulez. de inkább arról vitázzunk hogy intel vagy amd :D -
Mersh #100 Korrekt kis gép ez, és volt albacompos gépem, nem volt vele baj.
1 re figyelj! : HP-t soha!
-
dave69 #99 Sziasztok!
laptop vásárlás elött állok, van rá 250k-m. Nem játékra hanem Autocad, és különböző 3d-s tervező programokat szereték futtatni rajta.
Mi a véleményetek erről:
albacomp -
MacrosTheBlack #98 Nem, de ennyibe kerül. -
Easy Rider #97
Fujitsu-Siemens A7640
sztetek megéri ez az árát?? -
MacrosTheBlack #96 :) -
#95 Szerintem se, de nem az értékét írtam, hanem az árát. :) -
MacrosTheBlack #94 170-180-nál nem ér többet. -
#93 XP Home-al! -
#92 Van eladó ASUS A 2500D laposom, még fóliás, párszor használt, gyári garival, fix 240-ért
mobil Barton 2600+, ATI 9600Pro VGA, stb.
Ha érdekel, bővebben itt válaszolok
[email protected] -
MacrosTheBlack #91 A rendelhető az azt jelenti hogy nincs benne az árban, de jó pénzért adnak.
Az 1.5 Ghz nem olyan gyenge, mert ez P3 alapú, nem P4. A Celeron-M is Banias magos, de kikapcsolták benne a SpeedStepet, nem tud órajelet leszabályozni >> kevésbé energiatakaréskos. De ennyi pénzért jobbat csak turkálóban kapsz, ez nagyon az alja notebookoknál.