16455
-
#3666 Hello. Na, tök jót találtál. Esetleg az IGP lehetne 3650. -
csonkaj87 #3665 Sziasztok!
Én is laptop keresésben vagyok, mint sokan mások, de nem vagyok túlzottan tájékozott a témában, ezért kérem a segítségeteket.
A főbb preferenciáim:
- min 2 Gb memória
- min. 200 Gb-os merevlemez
- egy olyan videokártya ami nem felsőkategóriás, de azért elindulnak rajta a játékok, akár alacsonyabb felbontáson is. (alapvetően sportjátékokkal játszom, szóval nem ilyen high-tech fps-ekre gondoltam :))
- 15 colos méret megfelel
- és a 150-200 ezres árkategóriában keresek
elkezdtem keresni, és a következőt találtam:
Asus X59SL-AP279
vélemények? -
Kalozoner #3664 pedig elég gyenge a videókarija, frapsal mérted? -
Djemba #3663 értem
Acer Aspire 5730Z-323G32MN
kipróbáltam a need for speed undercovert hát elég szépen fut rajta medium és valami hig és 1280 felbontáson megy rajta -
Kalozoner #3662 és méreg drága.. -
#3661 lehet venni
pl használtan a ph-n
de csak amiben cserélhető -
#3660 Nem lehet és semennyiért. -
Djemba #3659 videókártyát a laptopba hol lehet venni és milyen áron??? -
#3658 -
#3657 sztem itt a neked való!!!!!
/majdnem/GOLYÓÁLLÓ MELLÉNY ÉS LAPTOPTÁSKA EGYBEN, MÉG RAFTINGRA IS!!!
-
Kalozoner #3656 , eldobom az agyam... -
Orionk #3655 Hello!
Az ügyben tudtok tanácso adni, hogy a laptopomnak milyen táskát vegyek?
Milyet céleszerű? vízállót? hátitáska legyen, mármint olyan iskolatáska szerű?, vagy inkább aktatáska szerű, és a vállamra akaszthatom?
ti milyet szerettek?
ÜDv.,thx -
Kalozoner #3654 szerintem az msi jobb választás ebben az esetben mint az acer.... -
Kalozoner #3653 azt hogy milyen hangot tud és nincs odaírva azt nem tudhatom, de pl forumokon, adott laptopnak a forumján biztos kiderül,
#3652: igen, így van... a második kérdésre pedig, ez a videókártya(hd 2400) itt minden la van írva, még az is hogy egy két játékot hogy futtat -
Orionk #3652 Értem mit akarsz mondani, és köszi.
Megtudtam, hogy ha beállítom neki, hogy a RAM ból kapjon valamennyit, akkor megkapja, meg több MB-al fog működni a videokari, csak ha játszok, akkor az nem eredményez annyi javulást. Jól mondom?
a kérdésem az volt, hogy ennél a laptopnál, evvel a videokártyával meg lehet-e csinálni, hogy kapjon a videokari a RAM tól.
Kösz
http://laptop.easy-buy.ro/laptop-msi-ex610x-082eu-model-ce-face-parte-din-seria-P6N-a1_531.html -
DJ CONUS #3651 Még wegy fontos dolog 4.1 vagy 5.1 es hangkimenetű lapost találok 130ért? ezekröl nem írnak a online boltok! köszi a választ!by -
DJ CONUS #3650 Biztos az van benne!:D NVIDIA 9300M GS és ahoz képest mikre képes! hogy 64 bites!
Teszt:Asus N10J
Ezért gondoltam hogy a Acer Aspire 5730ZG-322G16MN se rosz választás 130ért ha van jobb Játékra szoljatok:D -
Kalozoner #3649 te elolvasod amit írok? tudom, hogy nem ellopja, mert az egy emberi tevékenység és nem egy videókártyáé, mindegy, lényeg az hogy igazából amit beállítasz és elvesz az szinte semmi, ha pl játszol... -
Orionk #3648 nem ellop, hanem én állitom be, hogy annyival több legyen. Ami azt jelenti, hogy mintha annyival több megabájtos lenne a videokari.
Nem?
THX -
Kalozoner #3647 a videón az asusban nem 9300mgs van hanem valami spéci videókártya, -
Kalozoner #3646 az semmi amit a ramból lop el a vidkari, igazi parasztvakítás... -
Orionk #3645 én utánnanéztem, és van ahol azt találtam, hogy csak kizárlólag 128 megabájttal működik.
máshol meg azt találtam, hogy 528 megabájtig pótolható a RAM-ból.
Valaki segítség...én nem tudom... :( -
DJ CONUS #3644 Ja a video lemaradt:)
http://www.youtube.com/watch?v=GqzhtI_xhPY&fmt=18 -
Orionk #3643 Köszi szépen.
Ezt a laptopot veszem:
http://laptop.easy-buy.ro/laptop-msi-ex610x-082eu-model-ce-face-parte-din-seria-P6N-a1_531.html
Szerintetek a videokarinak mennyi MB vonható el a memóriából?
THX -
DJ CONUS #3642 Hi mindenki! érdemes megnézni ezt a videot! a Gpu miatt!
Asus N10 Netbookba egy Geforce 9300 as meglett hajtva rendesen!
Igaz nem Crysis kell vele játszani!
http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/laptopok/acer_aspire_5730zg_322g16mn/
És itt egy Acerben 130ért szerintetek??? ez mit hozna ki belöle? estleg más játékba?
-
#3641 Fejhallgatóhoz nem hinném meg minek. HDMI bemenetű LCD tv-hez/CRT tv-hez, monitorhoz (bár ez működik a hdmi-dvi kábellal is), erősítőhöz. -
Orionk #3640 Ezt olvastam el:
http://www.techshop.hu/HDMI-rol/HDMI/Mi-az-a-HDMI.html
És ezt a képet találtam:
http://static.howstuffworks.com/gif/hdmi-connector-diagram.gif
DE én még mindig azt kérdezném, hogy mit tudok beledugni, most szerzek egy ilyen kábelt, de azt mihez tudom hozzákapcsolni?
Valahogy fejhallgatóhoz nem lehet, stb...
Köszi mindenkinek a segítséget! -
#3639 "VAN BEnne HDMI, abba mit tudok beledugni?"
HDMI kábelt
"mármint utánnanéztem, hogy mi az, de azt nem tudom, hogy fejhallgatót, vagy mit csatlakoztathatok?"
Marha jól utánanéztél, grat... Digitális audio és videojelet továbbít a megfelelő vevőkészülékhez. -
#3638 MSI 620 jó választás, bár én inkább a 700-ast vettem. Különbség: -1 GB RAM, "csak" T8100-es proci (egyel gyengébb), viszont 17" LCD(1440) és ócsóbb. -
Orionk #3637 SZia! köszi, már tudom, hogy mire gondoltál.
Ezt a laptopot veszem:
http://laptop.easy-buy.ro/laptop-msi-ex610x-082eu-model-ce-face-parte-din-seria-P6N-a1_531.html
VAN BEnne HDMI, abba mit tudok beledugni? mármint utánnanéztem, hogy mi az, de azt nem tudom, hogy fejhallgatót, vagy mit csatlakoztathatok?
[font color=red size=3]Köszönöm a segítséget bárkinek[/font]
-
Djemba #3636 180 sksrok laptopot venni és azt mondták, hogy acer gépet ajánlanak amiben Intel Graphics Media Accelerator 4500M ez a kártya van és az nagyon jóóó, de még is az atitól vagy az nvidiatól nagyon levan amradva minőségben????? -
Dhelp #3635 [font color=red size=3]Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy a két laptop közül melyiket ajánlanátok(a régóta megbízható HP-t vagy az új MSI-t?):
Msi GX620X vagy HP Pavilion DV5-1190eh??
MSI GX620X
Operációs rendszer: Free Dos
LCD: 15,4" WSXGA (1680x1050) ACV (Amazing Crystal View)
CPU: Intel Core 2 Duo P8400 (2,26GHz, 1066MHz FSB, 3MB L2 Cache)
RAM: 2x2GB DDR-II (667MHz)
HDD: 320GB 5400 SATA
ODD: DVD S-Multi
WLAN: 802.11 a/g/n
WebKam.: 1,3MP
BlueTooth: 2.0
TV-Tuner: -
VGA: Nvidia 9600 512MB (TC1280MB)
Chipset: Intel PM45+ICH9-M
Kártyaolvasó: 4-in-1 Card Reader(MMC/SD/MS/MS Pro)
Interfész: 3 x USB, 1x eSATA (USB Combo), 1 x VGA, 1x HDMI, 1 x modem (RJ11), 1 x Ethernet (RJ45), 1 x IEEE1391, 1 x mikrofon/vonal bemenet, 1 x fejhallgató kimenet, 1 x Express Card
Akkumulátor: 6 cellás
AC-Adapter: 90W,19V
Méret/tömeg: 358 X 260 X 27-31 mm/ 2,7 Kg
Ajándék: Táska és egér, Rainbow 6 Vegas 2
Garancia: 2év (1év az akkumulátorra)
ezzel szemben
HP Pavilion DV5-1190eh
Processzor, Mhz: Core2Duo P8400 (2260)
Memória, Mb: 4096 MB
HDD, Gb: 320 GB
Kijelző: 15,4" WXGA Brightview
Optikai meghajtó: DVDRW+/- Lightscribe
LAN: van
USB: 3 db
Firewire: van
Wireless LAN: WLAN 802.11 a/b/g/n
Bluetooth: van
Videokártya: 512 MB NV GeForce 9600M GT
Op. rendszer: Win Vista Home Premium HUN
Billentyűzet: magyar
Egyéb portok: VGA
Poz. eszköz: Touch pad
Kártyaolvasó: 5 in 1
Akkumulátor: 6 cellás
Jótállás: 2 év
Webkamera
Ujjlenyomat-olvasó
Dokkcsatlakozó
Express Card
e-SATA
HDMI
Távirányító
TV-tuner
bámilyen véleményt szívesen fogadok :)[/font] -
technopeter #3634 ja és az ára maximum 200e huf -
technopeter #3633 Hi!
Laptop vásrlása előtt állok! segítséget szeretnék kérni!
elvárásaim:
15 v 17"
INTEL CORE , VAGY INTEL CORE DUO, LEHETŐLEG CELERON,PENTIUM
2GIGA RAM
MIN. 80GIGA HDD
DVD-RW
EXPRESS CARD
WIFI
SVIDEO
BLUETOOTH
FIREWIRE
VGA LEHET INTEGRÁLT IS NEM JÁTSZÁSRA LESZ.
MÁRKÁK: ASUS!,MSI, ESETLEG: DELL
VÁROM A MIELŐBBI VÁLASZOKAT! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM -
Kalozoner #3632 van aki azt mondja szar van aki meg hogy jó, így az én körömben van 3 db, egy félmillás, és két ilyen belépő kategóriás cucc, mindegyik fullon működik, bár nekem már az egész laptoptól kiráza hideg ahogy ránézek...olvasgass acer forumot akár magyart, akár külföldit, de ha mégis veszel sztem nem árt hozzá plusz garancia.... -
#3631 És mér írtad az hogy nem rossz gép bár ACER?
Sok probléma van velük? -
Kalozoner #3630 a gta4-el lesznek problémák a másik kettőt vinni fogja...de ha a lowmedium beállítás nem para akkor jó...gondolok ittt gta4-re bár még meg se jelent... -
Kalozoner #3629 félreértettél, a proci az nem tudom miylen, a videókártya 64bites...de ez nem olyan 64 bit, mint a procinál, teljesen más... -
Orionk #3628 Köszi, hogy írtál.
A 6600gt-nek milyen tulajdonságai vannak?
Tudsz nekem ajánlani hd filmekhez való codec pack-ot? -
TheRaven #3627 tehetsz rá. am hd filmet én asztalin 6600gt-vel is simán tudtam már nézni, csak külön hd filmekhez való codec pakkot kellett keresni hozzá.