16455
-
#6168 Van. A proci is erősebb valamicskét. -
#6167 Eladtam a laptopomat és venni szeretnék egy újat. 3 típust néztem ki, ezek közül Ti melyiket ajánlanátok?
Első
Második
Harmadik
Az elsőt és a másodikat egy árban tudom beszerezi. Az első újabb, több ram van benne, nagyobb a vinyó és mégsem kerül többe. Nincs valami különbség, amit esetleg nem vettem észre?
Előre is köszi! -
#6166 Medion Akoya Mini E1312 : az AMD-s netbook
Vegre... Nem atomos shit, a gagyi GMA-val. Viszonylag ertelmes IGP van a kicsikeben+HDMI kimenet. Tovabbi plusz: 11,6", 1336*768. -
#6165 "csak totál le van lassulva..."
???
Na evvel en sem tudok mit kezdeni... -
#6164 Mert DDR2-es a 4650 benne (HP-ban DDR3), a HP araba meg beleepitettek a tobb garit, tavkopot. -
#6163 de az van már írtam neked...csak totál le van lassulva...nem tudok mit kezdeni vele :S -
#6162 Quiké télleg csak ennyibe kerül ? majdnem ugyanazt tudja mint a HP dv6 1130asa.sőt még több memoja is van. miért ilyen olcso ? a képernyúje HD képes ? -
#6161 Olyan Acert nezegess, amilyen pl. Dragonnak meg Qukinak van :) -
#6160 Hi. Durvan egyforma kepesseguek. -
#6159 Most nem ertem.. Alapbol nem Vista jar a laptophoz...?
#6150: jah, kiment a fejembol... (gy.k.: #6147) :) -
#6158 rakj rá egy 20 ezrest még és vegyél olyat amilyen nekem van.. -
#6157 remélem h működni fog ezzel a dna driverrel a vista mert ha nem akkor harakirit hajtok végre -
dragonboy #6156 ami enkem van..3 évre bővítet garival megvan 230 ból -
#6155 Eddig ezt néztem bár itt egy picit kiesik az ár rátából :) Ehhez hasonlót valaki esetleg ? :)ezt néztem -
kutyafulu #6154 Sziasztok!!
Erről vélemény/tapasztalat: ACER Aspire 5737Z ?
A VGA,ja jobb mint a HD3740? -
#6153 Sziasztok! Ha valaki emléxik még régebben kérdezgettem itt néhány dolgot.
Nos augusztus eleje tájékán fog eljönni az idő egy laptop vásárlására tekintetbe véve, hogy kitünő érettségim lett meg nyelvvizsgám, úgy néz ki fel is vesznek fizetősre így hát szüleim Szülinapi (aug 2) plusz érettségi ajándékként kipotolják a laptopra szánt pénzemet :) Így egy kb 200-250 000 FT közé eső laptopra lesz keretünk :)
Az a kérdésem lenne, hogy milyen laptopot lenne érdemes venni, ha főleg videóvágás, animáció készítés és honlaptervezés, plusz játékra (főleg utóbbi) lenne használva. Viszonylag hosszú életű laptop kéne :) 4-5 év minimum :)
A játéknál nekem az lenne a mérvadó hogy minden mai játék elfusson rajta, legalább HIGH körüli beállításokon. Illetve a HD-s élmény se lenne hátrány...
Szóval a fenti kategoriában ki mit ajánl? -
dragonboy #6152 akkor ezek szerint még sem vok anynira láma... -
#6151 Quki,neked konzol való... :D -
#6150 te honnan tudod azt h ez a DNA driver működni fog a mobil 4650en is??? ja mellesleg , olvasd már el a mobility modder oldalát , NINCS támogatva a mobil 4650... -
#6149 én sem tudom h lehet beállítani magasabb felbontásra a devil may cryt, továbbá hiába raktam fel vadiúj vistát...hála a vista "frissítéseinek" és az ati "laptop barát" hozzáállásához , nem tudtam telepíteni egy rohadt drivert sem a laptopomra vistán... -
Dévids #6148 Sziasztok!
Asus M51KR laptopoknak mennyire jó a hűtésük és a kijelzőjük minősége? -
#6147 Na ezt el is felejtettem latod...
Es ezt probaltad? Tamogatja... (support list):
link -
dragonboy #6146 a HD4650 hez még mindig nem jó -
#6145 Akkor esetleg tedd fel a 9.6-ot es mukodni fog...
(mobility modder) -
dragonboy #6144 nem. ua van fent ugyanis nem talltam jót még hozzá. -
#6143 Installaltad az uj Catalystot? -
#6142 DDR3-as (1GB), ahogy a rendszermemoria is az. Jol optimalizalt jatek eseten eleg lehet a 4670 AA nelkul (full HD-s felbontashoz az "amugy sem szukseges"), max vissza 1600*900-ra. Olvasasni nehezseg, ugyanmar, nagyobb 18"-nal meg kozelrol nezi az ember :)
Ez a Samsung qrvajo. -
#6141 Akkor - jobb híján - nyomd le a tesztet a felajánlott felbontásban. -
dragonboy #6140 ...nincs itthon lcd tv-m....csak egy lcd monitorom van de az meg nem szélesvásznú -
#6139 Csatlakoztass hozzá valami tévét HDMI-n keresztül, és lesz. :) -
dragonboy #6138 nem bénázok csak nem tom beállítani sehogy a megadott felbontást mert se kata se pista se a bencsmark nem engedi -
Tom Tom #6137 hát plusz 25 kiloért nem veszek eloretelepitett laptopot ha megtom venni campussal 3k-ért.teleipest majd megoldom valahogy pcmet is vagy 5 szor ujraraktam meg formáztam stb,ez se lehet sokkal nehezebb. -
TBALINT19 #6136 THX, erre nem is gondoltam:) Azthittem valami butitott verzió laptopra utal:) -
#6135 Vista Home Premium -
TBALINT19 #6134 Hy, mit jelent az hogy VHP? Sok laptopnál látom, hogy odaírják. THX. -
#6133 Hát teljesen ingyenesen szerintem nincs, csak igen olcsón...de az én véleményem szerint érdemes előretelepített operációs rendszerrel laptopot venni... -
Tom Tom #6132 Jameg még olyan kérdésem lenne hogy milyen windowst vegyek rá?Most van az a microsoftos campusos dolog hogy felsőoktatási tanulóknak dolgozóknak díjtalan windows stb és lehet választani vista business vagy xp professional közt,szal meik a jobb?Vista újabb tudom de nem vagyok nagyon képbe a dolgokkal,meg vistátról olvastam nagyon lehúzó dolgokat szal..? -
Tom Tom #6131 No mindegy, azért a mostani pcmnél jóval erősebb ez a laptop,de Pc-be már nem ruházok be laptopra meg ebben az árkategóriában ezt találtam a legjobbnak.Azért ilyen fifák elmennek rajta mediumon,nem játszok amúgy se ilyen gépgyilkos játékokkal amihez már többszázezres pc kell alapjáraton. -
#6130 Szerintem nem...esetleg 800x600-ban minimumon...de persze játékfüggő. -
Tom Tom #6129 http://www.edigital.hu/Notebook/product.php?productid=47475
Én ezt néztem ki,asztali pc-t is helyettesítve,akár mostani játékok is mennének rajta medium szinten kb nem?