16455
-
#6248 ekkora eltérésből még nem lehet baj:)
érdemes tartani a maximális terheléshez tartozó áramértéket
egyébként egy 7200RPM-es vincsi 20W-nál nem nagyon eszik többet
a táp így még rendelkezik 10W tartalékkal, ezért írtam hogy belefér a 3A is...
-
teknősbika #6247 Köszi! -
#6246 Amúgy meg köszönöm a válaszokat
-
#6245 Tehát kb 12V-os 3A -es tápot kell keresnem hozzá. Gondolom az Amper értéke lehet kisebb is. Vagy nem? -
#6244 Üdv!
gondolom 12v-ból előállítja a +5v-ot is meg talán a +3.3v-ot is
ha mindegyikre csak 1.5A számolunk(ez a legrosszabb eset) akkor: (3.3x1.5) + (5x1.5) + (12x1.5)=30,45w
Ehhez még hozzájön a táp hatásfoka ami olyan 80% lehet:
30.45/80x100=38W
az 12 volt ról kb 3.2A-nek felel meg. -
#6243 Sharkoon rack-em adaptere:
Input: 1A
Output: 2A -
#6242 Ha Te mondod... :) Komolyabban nem foglalkoztatott a tema, anno kerestem a Magic-et, es mintha olyan infoba futottam volna bele hogy megvette a Paragon, es mar dobott is az oldalukra. De lehet hogy urban legend :) -
dragonboy #6241 lemaradt: gyengébb igen abban 3470+3200 van. bazi nagy a kijelző am:D ismerősöm olyatt vett mert tervezésnél kell a nagy kijelző. kinek mi a fő szempont. -
dragonboy #6240 hát figyelj.
abban az árkategóriában a memória ddr2 es...a procik is nagyjából egálban vannak szal ezzel annyira nem kell foglalkozni. a videókártya meg változó. egy jó géphez mindeképp kelll egy jó videókártya, sőt mi több főleg videószerkesztésnél a HD gyorsítás miatt lehet egyre több fogja kihasználni a benne rejlő erőket.
magister: biztos van vmi call központ vagy vmi garanciális telefon sztem hívd fel őket, vagy próbálj szerencsét néhány üzlettel hátha vki ért hozzá. -
#6239 Lenne egy hangyányit off kérdésem a tisztelt publikum felé:
Vettem a notihoz egy külső mobil rack-et (pontosabban egy speeddragon HDD dokkolót), ami szép meg jó csak éppen AC adaptert nem mellékeltek hozzá. Helyette adtak egy kis nyáklapot amit asztali PC-be belerakva, vezetéken kapja a delejt. A kérdésem az volna hogy 12V-os AC adapter kell hozzá, de hány amperes? Mert azt írják a Júzer Manuálba, hogy "AC Adapterrel is használható" de egy vonás nincs róla hogy milyen paraméterű legyen az AC adapter. Az is csak a kütyün van feltüntetve hogy "ide gyün a +12Vót" de Amper érték sehol. És annyit azért konyítok az "eltyronyikához" hogy a túl magas Amperrel haza lehet vágni a berendezéseket. És hát nem az 500 gigás vinyómon akarok kísérletezni hogy most mennyi az annyi.
Szumma: Mekkora az az Amper érték amin üzemel egy SATA2-es 3,5"-os vinyó? -
Dévids #6238 Sziasztok!
Mennyivel merül jobban az aksi Vistával mint Xp-vel? Számottevő a különbség? -
teknősbika #6237 Ha jól veszem ki talán gyengébb a karija mint az m51ta-nak. A jobb videokari csak játékoknál szempont vagy idővel mindenképp szükséges ahogy fejlődnek az egyéb felhasználói alkalmazások stb? -
dragonboy #6236 hát hennyi pénzből ilyen teljesítményűt nem hiszem h találsz széles vásznú monitorral. de keresgélhetsz. esetleg x71tl. annak 17 colos (nem szélesvásznú) kijelzője van meg egy hibrid karija. -
teknősbika #6235 Hát eddig az asus m51ta tűnt az optimális választásnak, csak a kijelző néhány más gépnél jobb volt és nekem elfősorban hd cuccokhoz kell szerkesztgetni. -
dragonboy #6234 a proci sema legjobb meg ugye SIS chipkészlet van benne amiben mindneki egyetért h kerülendő. asusnál intelesnél angyon meg kell nézni mert néhány kivételével mindeben sis szar van.
pista1235: ilyen árban sztem nem nagyon van jobb ha a "ennyi pénzből minél nagyobb teljesítényű" elvet vallod. mert a HD3650 ennyi pénzből jó kis videókártya. Mellesleg én az asussal is ki vagyok békülve. -
pista1235 #6233 Asus M51TA van valakinek? az új játékok közül mik mennének el rajta? erősen gondolkozok egy ilyen gép megvételén. vagy esetleg tudnátok ajánlani valami mást olyan 160-170ezer körül? -
Inquisitor #6232 Ne csináld már, a Paragon cuccainak sose volt köze a Partition Magichez :)
Van, volt nekik saját partició buheráló cuccuk. -
teknősbika #6231 168 ezerért találtam ezt, de nem tudom mi a gyenge pontja. A proci? -
#6230 170 korul mar vehetsz 3650-set, az meg ugye joval erosebb a 3470-nel. -
sikerb #6229 Vagy ez EX5630G-644G32MN Igazából mindenre szeretném használni és ahogy szokott lenni, pénz az persze nincs túl sok rá. Kicsi game, töltögetés, film miegymás. -
sikerb #6228 Szerintetek?MSI x600x-053hu -
#6227 Nah beugrott: Paragon Partition Manager-t. A Partition Magic utoda. -
digital #6226 Partition Maneger 9 Pro vagy 10 pro szerintem. link -
#6225 hát ez a bajom, hogy nem szerettem volna letörölni mindent:(
valakinek valami ötlete? milyen progit használjak? -
#6224 Hi. Ha ures vagy "szuksegtelen" fajlok vannak rajta, a Vista particiokezelojevel. -
#6223 hy!
Lenne egy talán nem idevaló kérdésem de sos lenne!
van nálam egy notebook, aminek előtelepített Vista oprendszere van a vinyón külön partíción.
a maradék 200gb egyben van! ezt fel kellene valahogy darabolnom!
A partition magic 8 állítólag nem kompatibilis Vistával, legalábbis ezt mondja.
Hogy és mivel tudom feldarabolni akkor? mert csak a PM-et ismerem.
köszi előre is a segítségeteket!!! -
Balee 007 #6222 Vagyis ennek is van mert ebben egy HD3200-as ATi IGP van ami játékokhoz nem éppen a legalkamasabb. Nem tudom hogy az általad belinkelt oldalon miért a chipsetet rakták be mint grafikus kártya -
Balee 007 #6221 Sztem ez mert a többinek van rendes videóvezérlője is -
teknősbika #6220 A háromból ez a leggyengébb? -
Balee 007 #6219 Mármint az Asus jobb.
Bocsi a félrefogalmazásért -
Balee 007 #6218 Hát ha a videóvezérlőt nézzük akkor sokkal jobb mivel a m51ta-ban van egy 3650es ATi ebben meg csak egy 9100M G ami szerintem jóval gyengébb.
De ha egy pillantást vetsz a bannerben lévő "Mobil grafikus processzorok erősorredje"-re akkor te magad is láthatod a két videóvezérlős közti különbséget -
Tom Tom #6217 Én ezt fogom megvenni pont:)Kurva bankok egy hét alatt nem tudtak megoldani 3 szerencsétlen utalást szal legkorábban hétfőn lesz meg.
Msi ről olvastam pár nem túl szép hsz-t hogy a szervíz mekkora sux meg hogy mehet a sunyiba,meg szar a procihűtő,zajos stb, de többször meg azt hogy ez a legjobb árérték arányú laptop a piacon..
+1gb ram prociban lassabb és a videókártyája is izmosabb az Asusnak,ha van +30 000ed azt vedd meg,nekem nincs és 135ért ez a legjobb laptop amit találtam 3 nap alatt. -
teknősbika #6216 Az m51ta-hoz viszonyítva ez milyen? -
teknősbika #6215 Az integrált m780g mennyivel gyengébb? Ez csak játékoknál szempont vagy máskor is? (HD video pl) -
dragonboy #6214 akkor egyértelműen az m51ta. abban van egy normális videóvezérlő. -
teknősbika #6213 Ez akart lenni a "másik" - vagy az egyik. -
teknősbika #6212 Aztaqrva. -
dragonboy #6211 ha jól látom mind2 amit linkeltél egy ASUS M51TA-AP067...szal ugyanaz... -
teknősbika #6210 Ebből a kettőből melyik a jobb? egyik, másik -
dragonboy #6209 én egyértelműen az elsőt venném meg. abbana legerősebb a videó kártya. a többi egység nagyjából egálban van.