16455
-
#6608 Hello: link? -
qper #6607 Halihó!
Beszart az asztali PC-m, sürgősen kellene valami gépet vennem mert most egy kölcsön gépről vagyok kénytelen melózni. Notira esne a választásom, de saccperkábé 100.000-et tudok rááldozni, max 110-et. Tudom hogy hatalmas választási lehetőségeim nincsenek, de van-e ebben a kategóriában valami megbízható masina?
SZövegszerkesztésre, Excell táblához, ill. netezésre és Divx nézésre szeretném használni. -
#6606 téháiksz -
#6605 Hi: link -
#6604 hali!
gyors tipp kellene, nem túl nagy teljesítményű notira. kizárólag irodai felhasználásra, emil, office, könyvelés, stb. ja és nem kell netbook
EZT találtam hírtelen. de ha van olcsóbb akkor az jöhet :) -
TheRaven #6603 van egy csomó sony márkabolt itthon is az kizárt h egyikben sem lehet érvényesíteni a garanciát, am neked nem is szervíz kell hanem egy hely ahol átveszik és onnan szervízbe küldik... -
huiner #6602 Hello! Az itt a gond hogy ugye nincs a sonynak hivatlaos szervize itthon. A legközelebbi bécsben van. És a laptopomat pedig olaszországban vettem és itt szerettem volna a garanciát érvényesíteni rá! Szoval GAME OVER a garinak -
#6601 hívd fel őket, ha a füzetekből nem derül ki, amiket adtak. -
huiner #6600 Sziasztok! Sonynak hogyan kell a garanciáját érvényesíteni? Köszi! Légyszi segítsetek már! -
Dns5000 #6599 gx400 at mennyiért lehet kapni itthon?
-
Balee 007 #6598 Hello
Sztem ebből a 4esből az Asus lenne az amelyik a legjobban megérné.
De várd meg mások véleményét is. Vagy még esetleg a toshiba sem rossz vétel -
huiner #6597 Sziasztok! Sonynak hogyan kell a garanciáját érvényesíteni? Köszi! -
#6596 Kinéztem ezeket a notikat
HP 610 NX552EA
TOSHIBA Satellite L500-12P
ASUS K50IJ-SX025L
IBM-LENOVO IdeaPad G550G
Ti melyiket ajánlanátok? Igazából nemtudom,hogy érdemes-e Core 2 Duo procis gépet vennem, vagy jó az Intel Centrino Duo is(ezt a kifejezést nem értem,mivel a T4200-s CPU az nem Pentium Dual-Core??). Igazából a rangsorban nagyon egy helyen van a két processzor (a T5xxx C2D és Centrino Duo T4200), szóval van egyáltalán különbség? -
Dns5000 #6595 http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-5536G-Notebook.17192.0.html
hat azt irják van par problémája de ár teljesítményben eleg jó
vagy vehetsz egy lassabbat ugyanennyiert ami nem tükrözödik ennyire meg jobban bírja az aksija.
Tudtok valami hasonló tejesítményűt ilyen áron? -
huiner #6594 Esetleg nem lehet valahol kicserélni a gombokat magyarra? köszi! -
huiner #6593 Sziasztok! Szerintetek menyire zavaro az ha nem angol vagy magyar hanem olasz billentyűzetes a laptop? És ha veszek ilyen matricát azt hogyan lehet olyan szépen felrakni? És honna lehet ilyen matricákat szerezni? -
#6592 Nem sokkal, de jobb a T6400 :) Amugy eleg teljesitmenyt nyujt egy QL-65 is, vagyis notihoz siman jo. -
huiner #6591 Ugy halottam hogy a cache fontos gyorsaságban. Nem mindegy hány mb-os. aql-65-ben 1mb a t6400-ban pedig 2mb. Akkor az intel sokkal jobb? -
huiner #6590 Szerintetek melyik a jobb proci és mennyivel? amd ql-65 vagy az intel t6400. -
huiner #6589 hello! megnézné valaki! ugye nem létezik az hogy egy sony fw41j/h tipusu laptop 512mb vieokártyával legyen felszerelve. ugye?
-
#6588 Az Acer gépek megbízhatóak?
Egyéként köszönöm a gyors reagálást. Én is hasonlót nézegettem. -
#6587 Gamer? Ilyen arkategoriaban az altalad is ajanlott 4570-es Mobility-vel szerelt notik a nyerok. Esetleg ha meg valahonnan elokaparasznak valami raktar melyerol egy elozo gen. HD2600-ost/8600M GT-s peldanyt akkor az nyerobb (VGA erejet tekintve).
#6584: hi, nyilvan a gyarto oldalanak erdemes hinni.
-
Dns5000 #6586 szerintem URL=http://plaza.velvet.hu/product/szamitastechnika/notebook-c/acer-k/acer-aspire-5536g-642g25mn-lx-paz0c-008.html]ezen[/URL]
megy jól a nwn2, BGAE valószínűleg türhetően megy rajta. -
Dns5000 #6585 150k ig milyen gamer notebokot érdemes venni?
tudom, hogy ez nem sok de mi fér bele ami a lehető legjobb teljesíményt adja? -
huiner #6584 Hello! Konkrétan erről a típusrol van szo: sony fw41j/h a hivatalos hnlapon 1 gb de az elado azt mondja hogy csak 512mb. ???? -
Axsys #6583 Lehetséges. Ha megnézed a gyártó honlapját és rákeresel a termékre akkor láthatod, hogy milyen lehetséges konfigurációkkal adták ki a terméket. -
huiner #6582 Sziasztok! Az létezik hogy 2 laptop közül aminek ugyanaz a típuszáma az egyik kevesebbet a másik meg többet tud. Pl. az egyikben 4650 1gb kártya van. A másikban viszont csak 512mb. Ez lehetséges csak vagy csak elírt valamit az elasdo? -
#6581 Sziasztok!
Olyan laptopot szeretnék venni ,ami megbízható ,filmet le tud játszani probléma nélkül ,játék meg talán annyi ,hogy Neverwinter Nights 2 -t és mondjuk Beyond Good and Evil-t akadás mentesen(ha very lowon -is indul ,az nem baj ,csak ott élvezhetően gyors legyen) fusson rajta.(Megj : Nem mertem emiatt nézelődni ,de ezek a Intel GMA -k (vagy mik) erre jók?)
Egyetemre kellene és persze ezeket minél olcsóbban.Elnézést ha túl zavaros amit írtam ,de pontsabban nem tudom leírni a gépet ,mert nem értek hozzá.
A választ és a türelmet előre is köszönöm. -
Balee 007 #6580 Hello
A két gép közül az Asusnak jobb a VGAja de sztem a Toshibának viszont a procija egy hajszállal talán erősebb, de ebben nem vagyok teljesen biztos. Ha játékra szeretnéd használni akkor sztem az Asus érné meg jobban. -
#6579 sziasztok! ismét a segitségeteket szeretném kérni, tesómnak olyan laptopra lenne szüksége amit suliba is magával tud vinni, sajna a töltés nem jöhet szóba, szal nagyon erősen a hosszú üzemidő a lényeg... szal semmi extra nem kell csak jegyzetelés, számolás esetleg filmnézés. de ha van lehetőség egy 13" jol jönne :) előre is köszi!! -
Axsys #6578 Megtaláltam a választ. Megnéztem a gyártó honlapját és ott írják, hogy milyen alkatrészekkel kerülhet forgalomba, ezért lehet az, hogy más-más boltokban a leírás, mert a termék is az
Más. Tudnátok nekem írni egy rövid összehasonlítást ezekről a laptokoról? Melyikek mi az előnye/hátránya, kb egy árba vannak: Toshiba vs Asus -
#6577 Metal auf Metal – üss ki, ha tudsz!
-
#6576 Már jóideje nézegetem,hogy milyen processzor legyen majd a laptopomban, de nem tudok dönteni, pedig már jósokszor átnéztem a banner-ben lévő linket is.
Igazából adott pl a Pentium Dual-Core T4200-as procis laptopok, illetve
a Core 2 Duo 5850/5870/5900-as CPU-k. Ezek a listában majdnem egy helyen vannak. Igazából érezhető-e a használat közben az,hogy a Core 2 Duo fejlettebb technológia? (Mondjuk a Dual-Core T4200-at asszem meg idén adták ki, szóval nemtudok eligazodni)
Aztán ott vannak a Centrino Duo-k is amiket abszolút nemtok elhelyezni,hogy milyen erőt képvisel.
Ti melyiket ajánlanátok, úgy hogy 3-4 évig nem tervezek újat venni? (játékra nem kéne,arra van konzol itthon) -
Kalozoner #6575 megtaláltam, az x széria az, amúgy így láttam élőbe egy imát megér a laptop, nekem nagyon tetszett, meg 1 éves msi-s páyafutásom után rájöttem két fontos dologra: 1. az MSi jó laptopokat gyárt (billentyűzet), a laptop egyáltalán nem játékra van, elindulgatnak pl az enyémen is de kompromisszumokat mindig kötni kell...gondolkozom inkább egy gyengébb, jobb laptopon... -
Kalozoner #6574 srácok, az MSI-nek van egy laptopja, ma láttam MM-ben csak elfelejtettem a típusát, annyit tudok róla hogy kb olyan vékony, könnyű mint a macbook-ok... -
#6573 úgy látom sokan akarnak hamar szemüvegesek lenni :D
különc: sztem nagyon jó ár/teljesítmény értéke van. Simán megéri. -
#6572 Erről vélemény? -
#6571 lol -
#6570 "Tudom,hogy az egyik legjobb választás a MacBook lenne"
?
Lenovo biznisznotijai pl. Altalaban mindegyik gyarto "premium biznisznotija" eleg jol ossze van rakva. HP kezd lenni az udito kivetel, tesztek szerint az ujabb gepei elegge vajbol vannak, a 300k-s (es attol felfele...) kategoriaban ez mar kellemetlen. -
#6569 HP is jó.
De mindegyiknél vannak törékenyebbek meg strapabíróak, szóval figyelj mit választasz, az a legjobb, ha úgy veszed meg ha már a kezedbe vetted előtte.