16455
  • Solten
    Tuner nincs (meg lehet oldani egy bovitokartyassal ha van erre igeny), de van taviranyito mint irtam. Neki boven eleg a HD 4200 IGP. CSI szintu jatekokkal jatszik :) #8167: ja, ez az elobbi generacio, Puma platformos.
  • MaSzKa
    itthon ilyet kapni

kicsit szarabb és drágább is 40eft-al

de a vga jobb
  • MaSzKa
    irigylem :D

szuper gép

140eft-ot megér nagyon

de pont ebbe nincs TV beépítve és távirányító se jár akkor gondolom
  • loloka
    A Fujitsu már nem a Siemenssel kóperál. A Fuji részlege.
    A Fujitsu Amilo PI 3560 ár-teljesítményben kíváló.
    A kijelzőjét az LG gyártja.( LED-es)
    A winyó Western Digital vagy Hitachi.
    DVD olvasó TSS ( Samsung ).
    Munkatársam DELL XPS 1300-ast vett, 320 ezerért.
    Ugye az a minőség.
    Alaplapcsere , akksicsere , most a lehajtó zsanér lötyög de már nem akarja Budaörsre elvinni plussz értemenni. Egy út oda-vissza 240km.
    Bármelyik márkában kifoghatsz jót és szart.
    Az MSI-ről olvastam hogy melegszik, legtöbbet (gondolom nem véletlenül hűtőpaddal árulják).Feleségem munkatársának is MSI van kérdeztem tőle hogy az ővé is melegszik-e azt mondta hogy igen.
    A Fujitsu 3560-asban bika videó kártya van. Geforce GT 240 1gb saját memóriával! http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
  • Solten
    AMD-Intel barátság az Acer háza táján

• Solten
    Nice. Baratnom meg lett lepve ezzel: link (hehhe, a januari learazaskor kell venni ilyeneket - 20 fonttal olcsobb volt - :) ). Van hozza tavkopo is.
  • MaSzKa
    AMD Tigris

én ezzel szemezgetek

http://translate.google.hu/translate?js=y&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.notebookcheck.net%2FMSI-CR610.22890.0.html&sl=en&tl=hu

MSI CR610X-003HU 15.6 LCD HD, AMD Sempron M100 2,0GHz CPU, 3GB DDR2 RAM, 320GB HDD, ATi Radeon HD4200, DVD S-Multi

2magos Athlonnal jobban nézne ki
  • Solten
    Hi: #8150
  • Gollo
    Hali all!
    Szeretnék laptopot venni.. max 200k -ért.. most szabadultam ASUS M51Tr laptopomtól..szóval ettől többet tudó gépet szeretnék.. leginkább játszani lenne használva... tudom laptop nem arra való.. nem is arra gondoltam hogy ilyen Crysis okkal játszak.. de egy Call of Duty 4-et jólenne ha saját felbontásán minimumon elvinne.. :)
    Eddig csak szar Fujitsu-t találtam.. ez a Amilo Pi3560.. tudom hogy fujitsut ne.. ezért kérném segítségeteket.. előre is köszi.. :)
  • Klemice
    na jó ez az asus 1201N, megérte az árát, külső monitorra kötve istenes
  • Solten
    ATK konyvtarban keresd ACPI vagy ATKACPI neven (Asus honlap...).
  • n000rbi
    Sziasztok,
    meg tudná valaki mondani, hogy van-e valami különbség a vékonyabb és a vastagabb hálózati töltő között (a teljesítményen és a méreten kívül :))? Egy Dell e6500-hoz kaptam mindkettőt. Egyszerűen annyi, h a slimet illik hordozni, a bumszli meg maradjon otthon?

Köszi a válaszokat!
  • vitya79
    Nem találtam drivert a billentyűzethez. Szerintem annak nincs külön drivere, vagy én nem találom. A windows azt írja, hogy szabványos PS2-es billentyűzet, az illesztő progi 2006-os. De nem frissiti, mert azt írja, hogy naprakész, az eszköz megfelelően működik.
  • vitya79
    Igen néztem már, de nem kell, mert a win 7 automatikusan leszedi őket. Pl a video kártyát is autómatikusan telepítette. Szerintem más lehet a baj. Lehet hogy beállitas probléma?
  • Solten
    Hi. Az Asus oldalarol le tudod tolteni a 64bites drivereket is...
  • vitya79
    Sziasztok.

Lehet hogy nem ide kéne írnom, de jobbat nem találtam. Következő. Vettem 1 asus F50-es notebookot, a hangerővel van problémám, ugyanis nem tudom pl. játék közben állitani a hangot, mert a fn+hang fel-le nem reagál semmit. Elméletileg minden driver fent van, bár a driver cd amit adtak hozzá nem jó,mert 32 bites. Nekem pedig 64 bites win 7 wan rajta. Mi lehet a baj? Köszi.
  • Solten
    Mobility HD 5650, 4 GB, 500 GB HDD, Win 7... 190k?? Uberfasza.
  • mapi
    Sziasztok!Milyen notebook-ot tudtok ajánlani egy egyetemistának(protokolok készítése mulimédia,stb)
  • PeeVee
    Ez zsír?:P Ennyiért jobb van szerintetek? (windows nélkül esetleg..)
    A fuji felejtős, nem akarok szenvedni vele...
  • Solten
    Hi. Banner, elso link.

#8148: ha mxm modulos elviekben igen, de tul maceras beszerezni/tul draga, nem erdemes vele foglalkozni szvsz.

• Felgolos
    Van egy Asus x59sl laptopom videokártya tudok benne cserélni?
  • nuskingb
    Sziasztok! Tudtok segíteni?

Intel Core i7-720 1.6GHz

Core 2 Duo P8700 2.53GHz

Melyik a jobb?
    Köszi
  • Solten
    Varhatod az n450-et, a mar piacon levo ULV-okhoz kepest hurka lesz. Az Intel azert gondoskodik rola hogy ne veszelyeztesse azok piacat... :)
  • nesto
    10,1 nagyon kicsi lehet. Azt tanácsolják várjak még az intel n450-el ellátott gépek megjelenéséig, most még ugyanis nem túl nagy a skála. Az állítólag sokkal jobb a most piacon levő z520 és n270-nél. Igaz, hogy van már most is n450-es netbook, de többnyire 10,1-es kijelzővel. Úgyhogy abba maradtam, hogy várok még legalább egy hónapot
  • redmonk
    nekem volt egy ilyen csak 751H típusú és ha vista lesz rajta azonnal változtasd meg mert megunod az életed azzal.
  • Solten
    Ezert talaltak fel a futarszolgalatot... Ha mar az 1280x800-at furcsalltad, az 1024 x 600-at meg jobban fogod...
  • nesto
    Bocs a sok kommentet csak a bőség zavara
    Az előbbi link nem jó, Acer-re gondoltam. Amit te javasoltál azt csak azért lőttem ki a listából, mert ahol vásárolni akarok ott nincs ilyen.
  • nesto
    Köszi az eddigi tippeket, most mégis inkább EZEN akadt meg a szemem. Erről mit tudnátok mondani, megéri megvenni? A PCX-nél ugyan drágább picit, de ott beszámítanák a régi laptopot, így csak 40rugóba kerülne
  • Solten
    CULV-os peldanyok 5-8 orat, ez az AMD-s kevesebbet. Foleg hogy VGA is van benne. Pl. ha a hosszu akkuido a lenyeg, neked is inkabb a: #8121. Januar vegeig lehet frissiteni Vista-rol Win7-re ingyen. Legalabb is Acereknel biztosan.
  • Solten
    "1366x768 az nem zavarja a szemet?"

Nem.

"Esetleg egy ilyesfajta asus vetélytárs nem lenne ésszerűbb?"

Konkretan melyik?
  • nuskingb
    Sziasztok!

Intel Core i7-720 1.6GHz

Core 2 Duo P8700 2.53GHz

Melyik a jobb? Vagyis az első, de tényleg jobb?
    Köszi
  • redmonk
    ez utóbbi sztem birna mindent ugye a procija se terheli annyira az akksit szóval nem rossz
  • nesto
    Köszi, ezt a gépet néztem már én is, csak erről a felbontásról nem tudok sokat. Az én gépemen 1440x900 a felbontás és nagyon szép minden rajta, de pl a testvérem gépén 1280x800 és a különbség óriási, mondhatni homályos és nem olyan tiszta mint az enyémen. 1366x768 az nem zavarja a szemet?
    Esetleg egy ilyesfajta asus vetélytárs nem lenne ésszerűbb? Nekem asusom van és nagyon megvagyok vele elégedve, az acerekkel kapcsolatban semmi tapasztalatom nincs, de amennyire néztem azokra kevesebb garanciát vállalnak mint az asusok esetében.
  • redmonk
    nézegettem még

toshiba

• Balee 007
    Hát igazság szerint ez a nagyon max már amennyibe ez lenne
  • redmonk
    azt nem láttam, hogy mennyi pénzed lenne rá úgy egyszerűbben tudnánk találni valami jót.
  • redmonk
    a mai akkumulátorok jól bírják főleg, hogy a gépekben is kapcsolhatóak be különböző energia takarékossági dolgok acer, asus-ban biztos.
  • redmonk
    hozzáteszem ez egy 1,5 éves akksi és a gép is elég nagy.
  • redmonk
    ja értelek, nem tudom mennyi időt vagy suliban én például az aláírásomban lévő notebookról leveszek mindent fényerő és a többi és 10től 4ig elvagyok vele persze nem egyhuzamban írok.
  • Balee 007
    Filmet 220-ról néznék vele az aksi azért fontos mert ha suliban vagyok akkor ott jegyzetelni kell órákon és nagyon nincs lehetőség töltésre.