16455
  • Solten
    Minimalberert alt.ban azok dolgoznak akik "szakkepzetlenek". Dolgozhatsz tobbert is ha van egyeb kepesitesed... :)
  • Solten
    Fasza. Tapasztalatokat majd plz :)
  • Solten
    Hi. Packard Bell.
  • gurubefree
    Annyira nem a jatek es nem nagy gepigenyu jatekok jonnenek szoba .
    Aion , Grid meg hasonlok .
  • hykao #8324
    Inkább egy 5650-es variáció - ha játék a lényeg.
  • gurubefree
    Intel™ Core processor i7-720QM. 4GB RAM. 500GB Hard Drive. GeForce GT230M

Ez jatek szeppontjabol megallja a helyet vagy inkabb a HD4570-es variaco a jobb ??
  • Csabesz100
    Úgy látszik egyikünk sem tévedett!
  • Balee 007
    Hellosztok
    Gépvásárlásra jutottam és jelenleg 2 gép között vacilálok amikről szeretném kikérni a véleményeteket.
    Packard Bell
    Toshiba
    Ők lennének azok.
  • Csabesz100
    Akkor eddig rossz helyen nézelődtél! Mától él egyébként az újság!

KLIKK
  • desigo
    nem az enyém lesz ezért nem is raktam rá játékot
    csak win7,vírusirtó,ff,openofficet ilyesmiket
    720p videókat néztem azok hibátlanul futnak,beépített hangszórók szépen szólnak,persze halkak
    kijelző egyáltalán nem fényes hasonló a képe mint a 2333SWnek mellette
    majd holnap lefotózom,kamerát tesztelem
  • MaSzKa
    képet csinálhatnál róla

webcam milyen?
    kijelző fényes csillogó?

játékok mennyire és hogy mennek?
  • MaSzKa
    ez ugyanaz belsőre, mint amit linkeltem HP noti
    az is ilyen árban volt
  • Solten
    Grat. hozza :)
  • desigo
    ezt vettem végül
    korrekt kis gép,simán megérte az árát
    elég nagy méretű gombjai vannak,könnyen lehet rajta gépelni
    win7 fullra updatelve 25 perc alatt ment fel rá

egyedüli negatívum,hogy a 4 giga RAM helyett csak 3 van benne 500 Giga HDD helyett csak 320 Giga
    pedig számra pont azt adták amit kell
    nah majd reklamálok...
  • Jockey
    no megrendeltem a lenteb linkelt Acer As5740-s gépet 3 év garival abiztonság kedvéért..:-)
  • MaSzKa
  • redmonk
    MSI X600-t nézegettem max 170ezerért cserélem le. a mostanit eladom meg rakok hozzá 170ezrem lesz rá. de néztem ezt a hirdetést h jön egy egy ujabb x-slim és sztem érdemes megvárnom
  • Csabesz100
    Az érdekes, mivel a kezemben van az újság és ebben az van, hogy 179.999 Ft -5%, ha Cetelemes hitelkártyával fizetsz! Úgy 170.999 Ft Nem tudom, hogy Te melyik Euronics újságot nézed, de ha venni akarsz egy ilyen gépet, akkor szólj, mert én annyiért árulom, amennyit írtam! Szintén Euronics! Nem reklámnak szántam!!!
  • MaSzKa
    már írtam azt is

HP MSI a nyerő szerintem

esetleg veszel hozzá külső HDD-t

de van többféle típus

mennyit szánnál rá?
  • redmonk
    hol mondtátok? meg mi az h mi?
    akkor milyet vennél max 170ezerig a lehető legolcsóbban 500GB rammal 4gb memóval, nem játszanék vele semmit sem. de kompakt könnyö hordozható legyen nagyon pár program elfusson könnyen zökkenő mentesen egy időben?
    amugy meg elolvasva a specifikációt sztem jó...hiába nem tigris meg mittom én még mi
  • hykao #8308
    Ez nem webshop, pontosabban nem csak az. Ott a címe a boltnak felül a bannerükben.
  • MaSzKa
    MSI Announces the CX420 and CR420 Notebooks
    The latest 14" models in the MSI Classic series, the CX420 and CR420, boast the latest Intel Core i Series processors. The CX420 is also equipped with a built-in ATi Radeon HD5470 discrete graphics card with 1GB DDR3 memory and an external casing coated with MSI's exclusive Cross-Hatch Color Film Print patterning. With a lightweight as well as fashionable appearance, they are the best companions for next-generation audiovisual enjoyment.

MSI Notebook Marketing Director Sam Chern points out that the CX420 and CR420 represent the latest notebook models in the MSI Classic Series. They are configured with New 2010 Intel Core processor. Not only are the lid and palm rest area coated with bright, scratch-resistant Cross-Hatch Color Film Print (CFP) patterning, the models also come equipped with the Chiclet keyboard and seamless touch-pad, with the exterior utilizing MSI's exclusive "wedge" technique. These ultra-thin, 14" models weigh less than 2.2 kg, enabling users to enjoy high mobility in addition to powerful audiovisual and processing performance.
  • MaSzKa
    mondtuk már

ilyent mi nem vennénk, de ha neked ez kell akkor várd meg
  • MaSzKa
    érdemes vigyázni a webshopokkal

pl ecobolt esete - csalás

és több bolt megszűnt már
    és a garancia milyen az is fontos
  • MaSzKa
    "két hete észrevettem, hogy por van a kéthónapos telefonom kijelzője és az üveg között. Gondoltam kikerülöm a szolgáltatót és egyből a márkaboltba megyek. Másnap ott is voltam, ezer ember és egy nappal későbbre délre kaptam időpontot. Mikor odaértem, mondták üljek le majd hívnak. Kb 5 perc után ez meg is történt. Mutatom a csajnak, hogy mi van, erre mondja, hogy akkor hozza az új telefont mindenféle kérdés nélkül. Aláírtam egy a4- es lapot és boldogan távoztam. Az egész tartott négy percig. Ja, ez az Apple Londonban. Magyarországon van még mit tanulni.. "

hát igen

de ott a minimálbérért dolgozó bevándorlok növelik a jólétet
  • redmonk
    Szerintetek érdemes megvárni az újabb X-slimet mert most egy X600-t nézegetek nagyon?
  • hykao #8302
    Úgy legyen! Jó lenne már látni egy tesztet! Ha nincs semmi "trükk", akkor a magyar piacon jelenleg ez a gép a legajánlhatóbb azok számára akik játszani is akarnak a hordozható gépükön, és akiknek a pénz is számít...na persze a +2 év garanciakiterjesztés szinte kötelező! (már csak az ajándék egér + táska miatt is :D)
  • Solten
    Az Acer honlapja szerint DDR3. Az AMD honlapja szerint pedig csak DDR3 verziot gyartanak az 5650-bol. 400 Shader, eleg komoly cucc laptop-szinten.
  • hykao #8300
    Ennyire nem vészes azért ez a GTA IV. helyzet...én anno HP dv5-1199eh-n néztem, amiben 9600M GT volt DDR2 rammal, és egész tűrhetően futott a GTA IV. egész szép megjelenítés mellett (nyilván nem maxon, de nem is minimumon!)

Tehát a mostanában sokat emlegetett ACER-en remélhetőleg elég szépen elfutkározik majd...bár a túlontúl olcsó ár miatt nem csodálkoznék ha az 5650-es kártya mellé csupán DDR2-es ramokat raktak volna ebbe a masinába.

Egyébként itt még mindig csak 184e, nem tudom miért a drágább cég linkjét nyomjátok mindig: KATT
  • Solten
    Magyarisztani szerviz. Az UK-ban ilyenert sortuz jarna a support-nak. Ja, ha nem irtam volna, baratnom notija gyari hibas volt. Bekapcsolas utan kek kepernyo, kanyec. Hmm.. Meg a budos eletben nem lattam Win7-nel blue screent. Vistanal sem. Stability tesztekkel kizartam a CPU-t es a memoriat, az IGP volt saros.
    Szoval gondoltam a tokom szarakszik a telefonos supportal, vissza a Comet-nek (hulyeazertnemvagyok brit, civilizaltabb megfeleloje). Ott meg azonnal a kezembe nyomtak egy masikat. Bontatlant ("remelem ezzel szerencseje lesz" jokivansaggal). Apro dobbenetet ereztem, mert hozza vagyok szokva a balkani allapotokhoz (VGA-mon a kinyiffant ventit 1 honapig "javitotta", az MSI szerviz, majd kaptam egy ugyanolyan tipust csak nem az en peldanyomat. Mert azt nem kellett suritett levegovel "portalanitani" (igy is 3 kilo port hagytak rajta)).
  • MaSzKa
    Halálba szívat az Asus magyarországi képviselete

• MaSzKa
    189999Ft

az akárhogy nézem 190eft
    mert felfelekerekítenek
  • redmonk
    300? az kicsit sok nem?
    vagy ennyire jó? és ez fullon?
  • Solten
    atlag fps: 300
  • redmonk
    nem értek a gamekhez stb de ez az ACER hogy viszi a GTA IV-t?
  • Csabesz100
    Nem 190e, hanem 180e Ft! Nem kötekedni akartam... :-)
  • PeeVee
    Az a kár, hogy várnom kell 2-3hetet az Acerre... :(
  • Solten
    neves gyartonal?
  • MaSzKa
    - Gyártó: ACER
    - Kijelző: 15.6"
    - Processzor: Intel Core i5-430M 2.26 GHz
    - Memória: 4 GB
    - Merevlemez: 500 GB hdd
    - VGA: Radeon HD5650
    - Optikai meghajtó: DVD-RW
    - Op. rendszer: Windows 7 Home Premium 64bit
    - Wlan: b/g/n
    - Webcam: 0.3 MPixel
    - Kimenet: VGA, HDMI
    - Lan: 10/100/1000
    - Akkumulator: 6 cellás
    - Garancia: 12 hónap
    - Ajándék: -

ebbe jó cuccok vannak

neves gyártónál mennyibe kerül többe ez?
  • Solten
    Hi. GTA IV laptoppal - jo vicc. Egy egymillios keszulekkel mar normalisan jatszhato is (GeForce GTX 280M SLI v. Mobility Radeon HD 4870 X2). Na de visszaterve: link