Milyen laptopot vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézetem a tesztet és másokat is meg az említett fórumot is.
Igazából nem írnak róla rosszakat általában csak a kinézettel vannak problémák, de ez meg szubjektív. Bár ha a +2 év gari ajánlott akkor az nem igazán a megbízhatóság jele.
Sztem jelenleg ezt a gépet árulják a legjobb videókarival a legjobb áron! Eddig jópár fórumot végigolvastam, de negatív kritikát nagyon keveset láttam (ezek nagy része a felhasználó bénaságából jött...).
Én már megrendeltem és kb a jövõhéten lesz meg, ha gondolod szívesen megosztom tapasztalataimat majd.
Valaki lejjebb már linkelt egy fórumot, ahol errõl a géprõl folyik az értekezés, ill. én pedig egy tesztet, kicsit olvass vissza.
Ennél olcsóbban nemigen találni ilyen erõs videokártyás gépet.
Egy ismerõsöm kinézett egy laptop-ot (ezt itt) és kérdezte mit gondolok róla, mivel Fujitsu-val még nem volt dolgom nem igazán tudok neki mit mondani. Amire neki kell: Net, Excel, word, film, és mmo.
Van egy másik amit nézet, de szerinte ebben gyenge a proci a GPU-hoz.
persze lehet kipróbálom majd a hdmi kábeles dolgot, de mivel haverom kiírja nekem dvd-re a filmeket, így ha nem muszály nem szarakodok összekötéssel..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Egy Blu-Ray íro vizont lassacskan alap kene hogy legyen... Egy kombo legalabb megcsak nem is draga.
meg mindig ugy gondolom ez jo valasztas volt😊
Saor Alba
Acer Aspire 5942G-524G64Bn - 15.6in Laptop Review

Saor Alba
Saor Alba
Nem hiába Vaio az Vaio.
Ezzel kapcsolatban vannak kérdéseim. Ha plusz Win-t kérek a géphez, akkor azt már a boltban feltelepítik? Mi a gyakorlat?
Hány partíciót érdemes kialakítani egy notebookon?
http://www.notebook.hu/notebook/asus/asus_k_sorozat/asus-k52f-sx82d
Notebook vásárlást tervezek... és erre gondoltam http://www.notebookzone.hu/mid.php?l=TOSHIBA+SATELLITE+L505-13H&mid=1&lkod=106&skod=3284
de sehol nem találok tesztet... ha esetleg valakinek vannak tapasztalatai ezzzel a géppel az ossza meg velem légyszives 😊
Vagy ha valaki tud más alternatívát azt is szívesen várom.
Saor Alba
Ha szerencsésebb országba születtél volna, a hivatalos honlapon te magad szabhatnád egyedire majd minden alkatrészét. Ez a cég ilyen konstrukciót rendelt be, mert úgy gondolták ez lesz a nyerõ.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
DELL-nél gyanús, hogy szinte sehol máshol nem láttam ezt a típust 500 GB vinyóval és 1 GB videókártyával, csak ezen a honlapon. Lehet hogy elírás?
Amúgy az Asus-ok is megbízhatóak, MSI-t, Acert-t nem vennék, de biztos akad olyan akinek ilyen van.
Nagyon fontos kérdés, hogy mire lenne használva a gép, ha hordozni akarod, akkor vigyázni kell ezekkel a gépekkel mert szépek, csak sérülékenyek.
Játékra notit venni nagyon költséges mulatság, de ha pl játékra lesz és otthonra, akkor talán érdemes a 17"-os gépeket nézni.
Tehát amit érdemes megfontolni, hogy az adott keretbõl egy gyengébb teljesítményû, de strapabíróbb noti legyen, vagy kevés hurcolászás és a teljesítmény a fontos tényezõ, mert akkor jó irány a felsorolt gépek.
Köszönöm elõre is.
1. Asus: www.asusnotebook.hu/notebook/K52JR-SX077V
2. DELL: www.laptopszalon.hu/webshop/4068/dell_inspiron_1564_156_hd_ready_1366x768_i5-430m_226ghz_4gb_500gb_dvd-rw_ati_hd_5450_dos_6cell_fekete.htm
3. MSI: ipon.hu/webshop/product/msi_cx620_016xhu/140698
4. ACER: www.notebookzone.hu/mid.php?mid=1&lkod=104&skod=3508&referer=argep
Saor Alba
így akkor többet bírna az akksi is
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
A baleseti káros garancia mire érvényes? Neten nem nagyon találtam róla infót... Ha leejtem, ha tönkremegy vinyója külsõ behatástól stb... akkor érvényes??
Még annyit az elõzõhöz hogy tudom hogy az Acer procija már nem egy mai gyerek sõt... De mint ahogy írtam nekem lényegében csak netezésre, filmnézésre kellene a gép.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Végre összejött a pénz laptopra.
Véglegesen megvan a két jelöltem. Egyik AMD-ATi a másik pedig Intel nVidia.
1. Acer
2. Fujitsu
nem tudom hogy ár/érték arányban melyik éri meg jobban.
Fõleg netezésre lenne használva.
Tudom hogy nem mérvadó a design de nekem valahogy ez a gemstone nagyon bejövõs lett.
Szerintetek melyik érné meg jobban?
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D