16455
-
#10449 1. Értek a PC-khez.
2. Hiába mutattok sokat meg keresgélek, egyszerűen nincs olyan összerakva amilyen kéne, ezért lenne jó hogy én összeválogatom és legyártják kihozzák nekem. :D -
#10448 oké,csak hát annyit mutattunk már neki, és még ezek közül se tudodd választani :D
#10447: még nem most kezdődik úgy se, kicsit tudsz várni, vagy add el az asztali géped és vegyél valami nagyon jót, :) -
#10447 Mert a pénz csak fogyni fog, lévén egyetemre megyek. :D -
#10446 Te, amúgy miért nem vársz még egy kicsit, és gyűjtesz hozzá, hogy kompromisszumok nélkül - vagy legalábbis kevesebbel - vásárolhass? -
#10445 Azt hiszem egyetlen kulonbseg a ketto kozt, a memoria mennyisege... -
#10444 Kicsit...?? :D Mondjuk meg kell gondolni alaposan mire b@szol el 200 kilot... :DD -
#10443 Ugyanezt linkeltem, csak 176e-ért...de lehet, hogy elírás, mert más boltokban meg 5470-es videokártyát írnak...mindenképp érdeklődje le telefonon vásárlás előtt szerintem. -
#10442 nem vagy te egy kicsit válogatós?:D:DDD -
#10441 Meg ez a régi dzájnú acer, ronda kicsit. -
#10440 Nem vicc :D Felmérés ... -
#10439 hmm ez fasza :D
Milyen bolt ez? :S -
#10438 Nem rossz, csak a VGA hurka az 5650-hez kepest. (link)
"HP-t nem veszek, mert 1 éven belül 25%-os hibahatárt produkál..."
-
#10437 Az utóbbi időben 6 HP gép fordult meg a kezem közt (Mini, Envy, Pavilionok), és mindegyik hibátlanul működik azóta is. Úgy tűnik én kifogtam a 75%-ot... :P Már ha egyáltalán így értetted azt a mondatot. :P
Mellesleg ha egy termékre 2 év garancia van, akkor 2 évig nem kell izgulnod, míg ha csak 1, akkor csak egy évig tart az izgalommentes állapot. :P Persze az ACER garija is bővíthető, de akkor meg már nem annyiba fog fájni a számla.
...de ha már 1 éves garis ACER, akkor is inkább pl. ez: KATT, semmint amit kinéztél végül. Ramot lehet belerakni akár később is, míg a videokártya csere sokkal macerásabb - ha egyáltalán megoldható, és természetesen gari vesztéssel jár. -
#10436 HP-t nem veszek, mert 1 éven belül 25%-os hibahatárt produkál...
Meg AMD proci nem kell...
Viszont a VGA az -
#10435 Akkor már inkább vedd az új Paviliont. Igaz, hogy a procija gyengébb, de a videokártya erősebb és DX11-es. No és a garancia is 2 év rá, szemben az ACER 1 évével. (és ez esetben az elveidet sem kell feladnod. :P) -
#10434 Jócskán többet tud. -
Oszi #10433 Az ebben található geforce gt 330 mennyivel tud többet a hd5470nél? -
xxxpaulxxx #10432 Az lenne a kérdésem, hogy az miért van, hogy:
Itthon, ha töltöm, vagy csak épp hálózatról használom és végigsimítom a notebookom tetejét (ami alumíniumból van), akkor érzem, hogy áram alatt van... VIszont a barátnőmnél ezt nem tapasztaltam...
Lehet, hogy nem egészen jó az elosztóm földelése? Lehet nem egészen egészséges ez a notebookomnak? -
#10431 Megvan a nyertes :D
Ez + ez. :D Sajnos fel kell adnom az elveimet a teljesítményért... Remélem megbocsájtotok -
#10430 Erre futja....
De viszem az asztali gépet is... -
#10429 HD5470?? -
#10428 Tehát marad ez.
Esetleg, ha meg tudjuk oldani ,akkor ez.
Ha tudsz jobbat, írj. :P -
#10427 Nem, mint kiderült,sajna. -
#10426 Ja mar ennyi penzed lett? Akkor: link -
#10425 ahogy gondolod,bár nekem bőven megfelelne :) -
#10424 Ez többet tud,de 13.3 és nincs benne DVD író és szar minőségű a monitora.
Néztem én is... -
#10423 Vedd meg ezt, olcsóbb, és ugyan annyit tud -
#10422 Erről egy tesztet és véleményeket tudtok mondani?
Köszönöm -
#10421 rakj rá kicsit és vedd #10417 -
#10420 A véleményeteket kérném erről a gépről ár/teljesítmény arányban mit gondoltok róla, esetleg valakinek tapasztalat, mi, hogyan futhatna rajta. Esetleg valami kedvezőbb ajánlat ebben az árkategóriában, ha lehet Ati kártyával, intel procival. Előre köszönöm. -
#10419 nincsmit -
Narusco #10418 kerestem ,de csak 1 másik oldalt találtam ,ahol jóval többe kerül. kössz -
#10417 Google barátod :) -
Narusco #10416 vagy ha 200k-ért tudtok jobbat, akkor az is jöhet :) nem ragaszkodom ehhez, de ilyen árért szerintem messze a legjobb. -
Narusco #10415 hali
van EZ a laptop, amit még itt linkeltetek. azonban erről az oldalról elfogyott, de ez nagyon megtetszett, tudnátok mondani egy másik oldalt, ahol meg tudom venni? nem találtam :| -
Axsys #10414 Az AMD alapvetően nem rossz, viszont amit linkeltél Pavilion, na abban egy elég gyenge processor van. (pl. az i3 hoz képest) -
#10413 Akko' dobjal ra egy +100 kilot... -
andrejfej #10412 Ááh, még nem jött össze.. De szeptember 30.-igmég van időm, minden nap hozzávágnak egyet valakihez. Hogy jó-e? igazából nem is érdekel, ingyéé' mindegy :) Az egyetemre rohangászni vele a buszon/metrón pont jó lenne, nem a laptopom nyúznám. -
#10411 Nekem nem akármilyen kell :D
-
#10410 Annak a CPU-nak a teljesitmenye boven jo egy laptophoz... :) Eleg az 5650-hez is szvsz.