Sim City 4

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sry véletlen nyomtam válasz gombot.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Azt szeretném kérdezni hogy: meg van a játék és valaki nem tud tippet adni hogy mivel kezdjem ? Mivel a kiadásaim 5000 Dollár de a bevétel csak 1500 Dollár. :S Tippek kellenének hogy hogy kezdjem a játékot. Elõre is köszi. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

SZIASZTOK!!!Kérlek írjátok meg hol lehet letölteni,ANNYIRA SZERETNÉM MEGSZEREZNI!!!Köszönöm!!!
Hali a Sim city 4-nek van 100%-os magyarítása?
torentz.com
sehonnan, vedd meg

csá
hol lehet letólteni a sim city 4-et?
kérdem én?
Hi All kéne egy kis help nagyon sokat szenvedek a profit pozitívban való tartásában mindig csak 500-800 a profitom. Rengeteg tippet olvastam de nem használnak van vmi amire különösen figyelni kell? Vki tud vmi jó oldalt lehetõleg magyart ahol vannak leírások? elõre is thx

http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99

Nekem van egy nem 100%-os simcity 4 magyarosításom de a célnak megteszi...<#integet2>
Sziasztok!
25ezer fõs kisvárosomban állandóan leégett házakat látok..Az egész terület teli van tüzöltó állomásokkal. A rendõreimmel a elkaptam már a gyujtogatókat, és egyetlen villanyvezeték sincs benn a város területén +a gyárakat is kiköltöztettem. Lécives valaki írjon hogy mit tudok csinálni hogy a házak ne égjenek le folyton...elõre is köszönöm
sajna nem...

Ti nektek mikor lesznek építhetõek felhõ karcolók?
NEOreg3
egyik részhez sincs

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Csá
Valaki nem tud magyarositást a Sim Cityhez?
Az oldalamon ( http://sims2hun.atw.hu ) nyílt egy SimCity 4-es menüpont! Hamarosan rengeteg letölthetõ cucc lesz a játrékhoz! Érdemes megnézni! 😊

Légyszi írjátok meg, hogy honnan lehet letölteni a Sim City 4- et
Köszi:
enemy_12
Én két régiót indítottam. Egyikben csak Lakó és üzleti, a másikban meg csak Ipari negyedeket létesítettem, itt állítom elõ az áramot, ide hordom a szemetet a lakórégióból.... és teljes egészében mûködik mind 2 régió nyereségesen...

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan...

Téma elsõsorban a vízpumpák hatékonyságával volt kapcsolatos. A megfelelõ helyen lerakott vízpumpával (100%-os finanszírozás mellett) nem lesznek elöregedési problémáid.

Erõmûvek más tészta, de nem is volt róluk szó, tehát nem értem mit cáfolsz 😊
Ha már minden kötél szakad:
+X, azt weaknesspays
fákat telepíteni a legolcsóbb: Shift+crtl+alt, és kattints a Gods módba!

Azt hiszem rájöttem.
Találtam a London régióban 2 öszecsatolt régiót, s azt vettem aapul....

Én még itt nem tartok... de remélem rájövök a logikára... eddig csak a pénzt viszi a város, nem jutok dûlõre!

Vizpumpakat valoban erdemes idorol idore ellenorizni. Azonban nem eloregednek, hanem a szennyezettseg miatt csokken a kapacitasuk. Erdemes mindentol tavol, kint a pusztaban lerakni oket - tavol minden szennyezodestol.
Ez egy kicsit tobb mint jatek...
Nem lehet esz nelkul semmit sem csinalni...

Tenyleg iszonyu eromu kell ala, mert egy 70-80ezres varosnal mar igencsak akad a gep...

Jotanacs: Nezzetek meg rendszeresen a vizpumpaitokat. Eloregednek, es nem termelnek vizet, viszont a penzt azt viszik nagyon! Erdemes lecserelni oket hamar...
Hellotok!
Már nekem is megvan de még nem jutottam el odáig hogy kipróbáljam. Szerintem ha minnél bonyolultabb a játék, annál bonyolultabb városokat lehet felépíteni. Már aSc3000 -ben is nagyon jókat lehetett csinálni, szadizni a népeket, meg minden. Holnapra már én is többet tudok mondani, Digis csákó

Okosan látod. A cikket valóban az olvasók szándékos megtévesztése céljából írtam.
Pl. én.
Sephi
Milyen rajongok?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A jatek Simcity 4 neven debutalt. A projekt eredetileg Simcity 4000-kent indult. Nehez soxor egyszeruen 4-esnek hivni a jatekot, amikor a rajongok honapok ota 4000-kent beszelnek rola.
Igen, ugyanaz. A Simcity 4000 a rajongok altal elovetitett cim volt. Az EA is tobbszor igy emlitette a jatekot. Aztan a kiadas elott visszatertek a sima szamozasos verziohoz - mely szerintem jobb.
A másodperc alap az jó alap. Nálam régi konfigon volt hogy egy percig is eltartott.
SoDI---
Hát ahogy látom, igencsak sürgõs lenne az 512 Mb DDR266-omat 768 Mb DDR333-ra cserélnem...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Az a videokártyád miatt van, és nem a sc4 baja.
Sephi
Igen de el kell hogy mondjam viszont hogy nagyban kulombozik a tobbi resztol mert ez szerintem sokkal bonyorultabb. Ugyertem hogy tejesen hulyeseg az hogy a Tutorialban semeit nem magyaraz el es ha valaki soha se jaccot mas Sim cityt akkor az derekasan megszivta😞

En oda voltam es visza az oszes Sim City -ert (plane a SNES verziora) de ez a gepemen kb 1 napot ult es 4 szer jacotam 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Laci73
A szokásos EA minõség - nehezen hittem el, hogy a 3D látványvilág olyan szép lesz majd, mint a SimCity3000 elõre animált képi világa: hát kérem, nemhogy olyan, de még SZEBB is. A játék sok új elemmel bõvült: igaz a katasztrófák nagyon idióták 😊) Aki elfáradt már a sok szürke RTS stratégiába, annak igazi csemege ez a kiváló program. BEST!

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Oldal 1 / 2Következő →