63
  • Robi546
    Sry véletlen nyomtam válasz gombot.
  • Robi546
    Azt szeretném kérdezni hogy: meg van a játék és valaki nem tud tippet adni hogy mivel kezdjem ? Mivel a kiadásaim 5000 Dollár de a bevétel csak 1500 Dollár. :S Tippek kellenének hogy hogy kezdjem a játékot. Előre is köszi. :)
  • erichek
    SZIASZTOK!!!Kérlek írjátok meg hol lehet letölteni,ANNYIRA SZERETNÉM MEGSZEREZNI!!!Köszönöm!!!
  • chryss
    Hali a Sim city 4-nek van 100%-os magyarítása?
  • weqer
    torentz.com
  • abonyitomz
    sehonnan, vedd meg
  • bmxs
    csá
    hol lehet letólteni a sim city 4-et?
    kérdem én?
  • imp99
    Hi All kéne egy kis help nagyon sokat szenvedek a profit pozitívban való tartásában mindig csak 500-800 a profitom. Rengeteg tippet olvastam de nem használnak van vmi amire különösen figyelni kell? Vki tud vmi jó oldalt lehetőleg magyart ahol vannak leírások? előre is thx
  • Matyest
    Nekem van egy nem 100%-os simcity 4 magyarosításom de a célnak megteszi...
  • Matyest
    Sziasztok!
    25ezer fős kisvárosomban állandóan leégett házakat látok..Az egész terület teli van tüzöltó állomásokkal. A rendőreimmel a elkaptam már a gyujtogatókat, és egyetlen villanyvezeték sincs benn a város területén +a gyárakat is kiköltöztettem. Lécives valaki írjon hogy mit tudok csinálni hogy a házak ne égjenek le folyton...előre is köszönöm
  • motorolanokia
    sajna nem...
  • Szreeeeh
    Ti nektek mikor lesznek építhetőek felhő karcolók?
  • NEOreg3
    egyik részhez sincs
  • Super Gery
    Csá
    Valaki nem tud magyarositást a Sim Cityhez?
  • Somik
    Az oldalamon ( http://sims2hun.atw.hu ) nyílt egy SimCity 4-es menüpont! Hamarosan rengeteg letölthető cucc lesz a játrékhoz! Érdemes megnézni! :)
  • enemy_12
    Légyszi írjátok meg, hogy honnan lehet letölteni a Sim City 4- et
    Köszi:
    enemy_12
  • Czibu
    Én két régiót indítottam. Egyikben csak Lakó és üzleti, a másikban meg csak Ipari negyedeket létesítettem, itt állítom elő az áramot, ide hordom a szemetet a lakórégióból.... és teljes egészében működik mind 2 régió nyereségesen...
  • awender
    Téma elsősorban a vízpumpák hatékonyságával volt kapcsolatos. A megfelelő helyen lerakott vízpumpával (100%-os finanszírozás mellett) nem lesznek elöregedési problémáid.

Erőművek más tészta, de nem is volt róluk szó, tehát nem értem mit cáfolsz :)
  • Czibu
    Ha már minden kötél szakad:
    [Crtl]+X, azt weaknesspays
    fákat telepíteni a legolcsóbb: Shift+crtl+alt, és kattints a Gods módba!
  • Czibu
    Azt hiszem rájöttem.
    Találtam a London régióban 2 öszecsatolt régiót, s azt vettem aapul....
  • Czibu
    Én még itt nem tartok... de remélem rájövök a logikára... eddig csak a pénzt viszi a város, nem jutok dűlőre!
  • awender
    Vizpumpakat valoban erdemes idorol idore ellenorizni. Azonban nem eloregednek, hanem a szennyezettseg miatt csokken a kapacitasuk. Erdemes mindentol tavol, kint a pusztaban lerakni oket - tavol minden szennyezodestol.
  • Tompi
    Ez egy kicsit tobb mint jatek...
    Nem lehet esz nelkul semmit sem csinalni...

Tenyleg iszonyu eromu kell ala, mert egy 70-80ezres varosnal mar igencsak akad a gep...

Jotanacs: Nezzetek meg rendszeresen a vizpumpaitokat. Eloregednek, es nem termelnek vizet, viszont a penzt azt viszik nagyon! Erdemes lecserelni oket hamar...
  • Czibu
    Hellotok!
    Már nekem is megvan de még nem jutottam el odáig hogy kipróbáljam. Szerintem ha minnél bonyolultabb a játék, annál bonyolultabb városokat lehet felépíteni. Már aSc3000 -ben is nagyon jókat lehetett csinálni, szadizni a népeket, meg minden. Holnapra már én is többet tudok mondani, Digis csákó
  • awender
    Okosan látod. A cikket valóban az olvasók szándékos megtévesztése céljából írtam.
  • awender
    Pl. én.
  • Sephi
    Milyen rajongok?
  • awender
    A jatek Simcity 4 neven debutalt. A projekt eredetileg Simcity 4000-kent indult. Nehez soxor egyszeruen 4-esnek hivni a jatekot, amikor a rajongok honapok ota 4000-kent beszelnek rola.
  • awender
    Igen, ugyanaz. A Simcity 4000 a rajongok altal elovetitett cim volt. Az EA is tobbszor igy emlitette a jatekot. Aztan a kiadas elott visszatertek a sima szamozasos verziohoz - mely szerintem jobb.
  • awender
    A másodperc alap az jó alap. Nálam régi konfigon volt hogy egy percig is eltartott.
  • SoDI---
    Hát ahogy látom, igencsak sürgős lenne az 512 Mb DDR266-omat 768 Mb DDR333-ra cserélnem...
  • Borg
    Az a videokártyád miatt van, és nem a sc4 baja.
  • Sephi
    Igen de el kell hogy mondjam viszont hogy nagyban kulombozik a tobbi resztol mert ez szerintem sokkal bonyorultabb. Ugyertem hogy tejesen hulyeseg az hogy a Tutorialban semeit nem magyaraz el es ha valaki soha se jaccot mas Sim cityt akkor az derekasan megszivta:(

En oda voltam es visza az oszes Sim City -ert (plane a SNES verziora) de ez a gepemen kb 1 napot ult es 4 szer jacotam :(
  • Laci73
    A szokásos EA minőség - nehezen hittem el, hogy a 3D látványvilág olyan szép lesz majd, mint a SimCity3000 előre animált képi világa: hát kérem, nemhogy olyan, de még SZEBB is. A játék sok új elemmel bővült: igaz a katasztrófák nagyon idióták :)) Aki elfáradt már a sok szürke RTS stratégiába, annak igazi csemege ez a kiváló program. BEST!