Sim City 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
hol lehet letólteni a sim city 4-et?
kérdem én?
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
25ezer fõs kisvárosomban állandóan leégett házakat látok..Az egész terület teli van tüzöltó állomásokkal. A rendõreimmel a elkaptam már a gyujtogatókat, és egyetlen villanyvezeték sincs benn a város területén +a gyárakat is kiköltöztettem. Lécives valaki írjon hogy mit tudok csinálni hogy a házak ne égjenek le folyton...elõre is köszönöm
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Valaki nem tud magyarositást a Sim Cityhez?
Köszi:
enemy_12
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan...
Erõmûvek más tészta, de nem is volt róluk szó, tehát nem értem mit cáfolsz 😊
fákat telepíteni a legolcsóbb: Shift+crtl+alt, és kattints a Gods módba!
Találtam a London régióban 2 öszecsatolt régiót, s azt vettem aapul....
Nem lehet esz nelkul semmit sem csinalni...
Tenyleg iszonyu eromu kell ala, mert egy 70-80ezres varosnal mar igencsak akad a gep...
Jotanacs: Nezzetek meg rendszeresen a vizpumpaitokat. Eloregednek, es nem termelnek vizet, viszont a penzt azt viszik nagyon! Erdemes lecserelni oket hamar...
Már nekem is megvan de még nem jutottam el odáig hogy kipróbáljam. Szerintem ha minnél bonyolultabb a játék, annál bonyolultabb városokat lehet felépíteni. Már aSc3000 -ben is nagyon jókat lehetett csinálni, szadizni a népeket, meg minden. Holnapra már én is többet tudok mondani, Digis csákó
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
En oda voltam es visza az oszes Sim City -ert (plane a SNES verziora) de ez a gepemen kb 1 napot ult es 4 szer jacotam 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket