Matrox G550 tévére
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inquisitor-: ha a kompozit végét rádugom a videóra, akkor - elvileg - mûködnie kell?
Különben a 450-nek meg az 550-nek ugyan az a kábele asszem
Különben a 450-nek meg az 550-nek ugyan az a kábele asszem
amikor kérdeztem a supportot ezt írták:
Dear Customer,
it should work properly ;-))
Just connect your monitor to the DVI/HD15 adaptor and the tv-out cable to your HD15 connector.
Connect both composite + SVHS cable to any SCART adaptor with SVHS + Composite In to get the full quality to your TV-Set as well
Kind regards,
R. Heubeck
Matrox Technical Support
Dear Customer,
it should work properly ;-))
Just connect your monitor to the DVI/HD15 adaptor and the tv-out cable to your HD15 connector.
Connect both composite + SVHS cable to any SCART adaptor with SVHS + Composite In to get the full quality to your TV-Set as well
Kind regards,
R. Heubeck
Matrox Technical Support
A Matrox honlapján az van, hogy nem mindegyik g550-hez adtak. de persze lehet, hogy átbasztak, nincs kizárva. azt meg tudod mondani, hogy a monitor jelet mire alakítja át? vagyis a képen azt látom, hogy kettéágazik a kábel. milyen csatlakozók ezek?
ja, mûkszik!szerintem átb@sztak, mert nekem két matrox-om is volt( 3),g200,g400,g450 - és az utolsó kettõhöz alapból adtak( kell, hogy adjanak)+cd-t is!

Hello!
Matrox G550-es videókártyám van, két vga kimenettel (egyik dvi), tv kimenet nélkül.
A Matrox honlapján van egy kábel, amivel lehet aztán _elvileg_ tévére kötni.
http://www.matrox.com/mga/products/upgrades/g550_upgrade_bundle.cfm
Szerintetek ez mükszik így? pal rendszeren? Elég egy sima kábel?
Van valakinek tapasztalata ezügyben?
Matrox G550-es videókártyám van, két vga kimenettel (egyik dvi), tv kimenet nélkül.
A Matrox honlapján van egy kábel, amivel lehet aztán _elvileg_ tévére kötni.
http://www.matrox.com/mga/products/upgrades/g550_upgrade_bundle.cfm
Szerintetek ez mükszik így? pal rendszeren? Elég egy sima kábel?
Van valakinek tapasztalata ezügyben?