26
Nem akar futni a Rock manager
  • csm
    halott ez a topic?
  • csm
    nekem sem megy
    vmi runtime erroros szar jön be.
    mi lehet a baj?
  • Help17
    Nem az xp-vel van a baj hanem a crackkel...
  • dartonita
    en nem.jegelem az iso-t amig kijon valami xp patch
  • Help17
    na rájöt már valaki a bibire?
  • dartonita
    en inkabb igazi zene-t szeretnek csinalni ;)
  • Help17
    én sem tudom. pedig nagyon szeretném hogy Cristina és dido egy eggyütesben legyen:)
  • dartonita
    ha valaki tudja hogy lehetne egy magyar xp-n eletet lehelni ebbe a gameba,az megirhatna.thx
  • Help17
    Nem megy a játék!!:((
  • Srep
    Köszi a tippet. Angol win me-n megy.
  • gumininja
    Thx
  • Srep
    a www.rockmanager.net -en nézd meg mert ott láttam ezt: The upgrade adds a free mission to the game, where you have 365 days to do whatever you like, without any goals or demands. All figures and songs are available.

Notice! This patch is NOT for the users in Northern America, or the French version of the game. Désolé!
  • gumininja
    Igeret mar van hogy meglesz, egyelore igy allok. Ezzel a nem par limittel amit mondtal, picit kedvem szegted, de megtanultam mar, hogy hiszem ha latom(nem neked akarok ellentmondani termeszetesen, csak minden kijacchato megfelelo peccsel ;]) Ugyhogy amig ideer a gamma, utananezek ezeknek is.
  • Srep
    Ha rájössz milyen pach kell neki szolj már, mert egyszer egyszer nálam is ment. Most meg képtelen vagyok elinditati és roha*tul idegesit. Ráadásul van most hozzá free missio pach, ahol elméletileg az csinálsz amit akarsz.
  • a.carkey
    Azért sajna nem minden okés. PL. nem kezdhetsz egy együttessel karriert mint c64-en, hanem feladatok vannak és utána más banda közül kell választanod. Poén, hogy sokat kell gyakorolni és egyre jobban nyomják. A C64en akkor is jobb volt az RM. Kedvencem Johnny Rotten volt ...

Svéd baromság miatt amikor utoljára próbáltam a nem angol v. svéd Winfosokon vmimiat csak egy patch feltétele után akart menni ...
  • Srep
    Na sikerült?
  • gumininja
    Uh, akkor beszerzem. Nemtom miota varom hogy valami hasonlo manager kijojjon mint a regi elod.
  • Srep
    Igen, A pláne benne hogy te is használhatod a mixereket és olyan zenét keversz amilyen neked tetszik.
  • gumininja
    Hasonlo mint a c64e/Amigas Rockstar Manager?
  • Srep
    Ez egy nem müködö:) De a viccet férretéve egy (illetve több) rock csapat menegelésével foglalkozhatsz benne, missio alapon megvannak a küldetések. www.rockmanager.net -en megnézheted,és ha nálad a demo elindul akkor megirhatnád.
  • Srep
    Eddig én 3 géppel probáltam + haverom.
    Az elsö gép amd 1700+,512mb,geforce mx400 64mb,sb live,lan,hun win98se,dx8.1,
    A második intel celeron 566@850,192 mb,ati all-on-woonder 128 16mb,alaplapi hang,lan-al és nélküle is,szüz hun win98se,dx8.1
    A harmadik Amd duron 700,384mb,woodoo3 3000,alaplapi hang,lan,hun win2000,dx8.1.
    Amin meg haverom az Amd 2000+,512mb,geforce4 mx440,?hang kártya,eng xp,dx8.1
  • Srep
    Igen de haverom eng xp-jén sem megy.
  • a.carkey
    Magyar a winfosod?
  • Srep
    Segitség!!!
  • Srep
    Segitség!!! Még a Rock manager demo sem akar futni nálam, mindig elszáll runtime error-ral. Valaki adjon tippet. Pliz