2219
A képek elég jól néznek ki...
-
Zoidberg #338 Ha valakinek lejött, plz írja meg mekkora a program könyvtára ! -
#337 /irigy -
silbor #336 PLAY!!!!!!! -
Kryn #335 Ha vki esetleg kap két reget a bétára nem tudna átadni egyet? Nagyon megköszönném, mert sajna nekem nem nagyon volt netem az utóbbi időben, most meg már nem fogadnak el jelentkezést, ezért sajna nem tudtam... :(
-
silbor #334 hibát talált a VoiceOver5.vpk résznél és leállt (99%)
újrainditottam, mindent ellenörzött és most kicsit visszalépet és megint tölti de 20 perc még. :o( -
Gumbo #333 de miközben tölti, lehet mással játszani a neten :) -
Gyul #332 Nekem baromi lassan tölti. -
Zoidberg #331 Legalább a manuallal kezdhették volna a letöltést...most volna legalább idő egy kis olvasgatásra. -
Gumbo #330 nekem 28:34 :/ -
silbor #329 nekem 1.30 még (de egész éjjel ment nem is tudtam rendesen aludni) -
#328 nem tom nalam 4:30 meg -
Gumbo #327 MIÉÉÉRT ILYEN LASsÚÚÚÚÚÚÚ??????? A SOE FELKÉSZÜLHETETT VOLNA ERRE!!! -
#326 en forumrol tudok ahol elvileg lesz fan site is:))
eq2.budo.hu -
#325 MAGYAR SITE?...HOL?..LINKET LÉCCI -
#324 Hunnen craftoltal mar valamit?:))) -
Gumbo #323 hogyan? -
#322 Hogy a fenébe jött le neked 20 perc alatt?
Megszakítottam a letöltést, le is ment jól 1:32 percre, erre most meg megint növekszik már 9:30... -
#321 2 mmo-t láttam;) Ki fogom próbálni ezt is ha lesz rá lehetőség. -
mnorbi #320 en kiszamolom...
Van aam magyar everquest 2 site... ahol skon gyulnek a jonepek -
#319 OK akkor nem open beta, csak aki jelentkezik az bekerul:DDD
Arrol semmi info kb mennyi ideig tart?
Remelem ma vagy holnap tenyleg erdemben lehet dicserni vagy szidni az EQ2-t mert vegre latni fogjuk mit tud.
Aki eloszor bejut irja mar melyik server-t valasztotta (remelem tobb van:) es akkor gyuljunk egy server-re szvsz. -
Gumbo #318 hol nézed meg hogy mennyivel jön? -
mnorbi #317 sziasztok ! Bent Vagyok !!
Leszedtem az uj patchert es csak 15 k / sec el jon 44 ora meg :((
Ti is ugy csinljatok hogy az uj patcherel szedtek le full gamet ? -
#316 neked lehet wow az isten, latszik egyetlen mmo amit lattal, reszemrol tema lezarva -
#315 mit veszekedtek? nagyon jo a wow abban legalabb jok a missionok meg mas egyeb is csak hat az a bunteto HL1-es graf sokaknak nem jon be:) -
#314 komolyan gyerekes vagy, 1, elore fikaztok vmit ami ki se jott, 2. nkm alatalaba eleg 1-2 ora az elso benyomashoz egy jatekbol, nkm wow nem jott be elsore ennyi, de ha meg tovabb akarsz ezen ragodni hajra -
Xboxman #313 agree -
Gumbo #312 soha nem jön le... -
#311 "nekem az tetszett hogy elore fikazol vmit amit nemis probaltal"
Ezt te írtad. Asszem... nem tudom elolvasni de majd valaki segít:P
"en neztem havernal wowot hat nemtom kinek irtak de tutit 12 ev alatt :)"
Ezt is te írtad.
EQ2-ből láttál egy videót és eldöntötted hogy ez a hűde mmo. WoW-ot láttad haverodnál elmondásod szerint játszottál vele 2( :D ) órát és eldöntötted hogy szar. És még te mondod Ferronak hogy előre fikáz valamit amit nem is próvált:P Bocs azoktól akik erre nem kiváncsiak a topicban;) -
Xboxman #310 megint belassult:(soe monnyon le -
Gumbo #309 milyen neted van? -
Gumbo #308 már 17 óra 40 perc -
Xboxman #307 29:P -
Gumbo #306 vazz nekem még mindig 16 órát ir ki -
Xboxman #305 nem open mert van nda -
#304 Valaki tujda, hogy mennyi ideig fog tartani ez beta?
Es ez most milyen beta, az open, hisz mindenkit bevesznek? -
Kraptor #303 Visszatérve a pvp-re. EQ sohasem volt pvp-ről híres, nagyon sokan kritizálták is ezért, de a népnek ez kellett és ezt szerette. ezért vették, stb, stb...szóval nem hiszem, hogy lesz pvp EQ2-ben, ha arra vágysz, akkor nézz másfelé.
A client az 3-4Gig körül van, ami nőni fog. -
#302 Gyerekek, uj patchereket raktak be. Szakitsatok meg a letöltest, ha lassu. Csukjatok be a klienst es kezdjetek ujra. En 160kb/s-el töltök. Meg 20 perc es lent van :-) -
#301 jelentem engemis meghívtak bétába, éééérkezeeeek :) -
Gumbo #300 egész éjszaka ment, de valamiért 2x megszakadt! :( szal alig tölttt vmit :( -
#299 na emberek..lehet hogy nevetséges amit mondok DE rájöttem valamire:
Elkezdtem tölteni a gémet...előszőr vmi 800óra volt...namondom hagyjuk kiléptem, aztán meg gondoltam hogy mivan hogyha csak ideiglenesen ilyen lassú...visszaléptem, rohamost csökkent a letöltési idő, vmi 120 óránál megált...nemtudommár miért de kiléptem megint az upddatelőből, majd vissza...az addig stabil 120 óra hipphopp átugrott 60 órára...namondom felezzünkmégegyet, így lett 28 óra, most megint kiléptem,beléptem és most !4 órát ír ki hátralévő időnek!