10
tv csatlakoztatási gond
  • and
    A fekete-fehér probléma még mindig fennáll. Nem hiszem, hogy a kábellel lenne baj, mivel régebben már néztem színesben, csak aztán egy ideig nem használtam, és új driver is lett telepítve. Lehet, hogy az a gond, hogy nem jó a driver? Milyen drivert használjak a Geforce3 T200-as kártyához? Köszi előre is.
  • Tibi78
    Sziasztok!

Kérem egy probléma megoldásában a segítségetek. Zsír új rendszer van a gépen (XP). A probléma a következő: ha kiteszem a TV-re a képet, akkor az asztalt látom, de a filmet a Windows Media Playerrel nem. Sem normál, sem teljes képernyős nézetben. Ha az egeret megmozgatjuk, a vezérlők viszont látszanak. A videokártyám egy Leadtek A250 (GF4 4200). Gyárilag adnak hozzá egy átalakító kábelt. Én egy RCA-RCA kábellel kötöm össze a TV-vel.

Köszönöm előre is.

Tibi
  • TomBond #6
    3. verzió: fekete-fehér filmet nézel! :-)
  • zzzthunder
    2 lehetőség lehet :
    1. túl hosszú az SVHS kábel 10méter körül
    2. TVttol -ban van PAL , NTSC kapcsoló, na azt kapcsold Pal -ra
  • and
    Köszi! Már csak az a gondom, hogy a kép fekete-fehér. Hálás lennék, ha esetleg ebben is tudnál segíteni.
  • and
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni a tv csatlakoztatásához. Geforce3 T200-as videokártya van a gépben, a tv-n pedig s-video csatlakozási lehetőség. Letöltöttem a Nividia oldaláról a Detonator drivert, és innentől kérnék segítségek. Milyen beállításokat kell eszközölnöm a gépen, hogy a kép megjelenjen a tv-n? Előre is köszi!