26
-
TheZsenyka #26 P4 3GHz-s proci sincsen sehol. -
runcájsz #20 Gyerekek! Az egész teljesítmény dolog mögött taktikázás folyik. Szerintem az FX-ben még lehet úgy 10 max 20%. Nvidia megvárja míg az ATI lép, ill. ATI úgy lép hogy ezt a teljesítményt veszi nérvadónak és erre válaszul állítja be az új kártyáját. Majd miután ATI kihozta a 10%-kal gyorsabb kártyát, Nvidia kihoz egy "szuper" driver-t ami kihozza a maradék teljesítményt. -
TheZsenyka #19 Gyerekek! Óriási hírem van! Megvan a trükk a GeForceFX gyenge teljesítményével kapcsolatban: az NVIDIA nemsokára kihozza a dual-AGP foglalatos lapokat és bevetik a 3DFX megvásárlásával birtokukba került titkos fegyvert: SCAN LINE INTERLEAVE azaz SLI!!! Dual FX... :)
:DDDDD -
Zsoltee_a_bator #14 en inkabb bevallalok 1 roccenest percenkent :) /512/ -
TheZsenyka #13 Én éppen tegnap vettem plusz 256MB RAM-ot a gépembe (768MB now) mivel az Unreal2 recommended RAM mennyisége 384MB. Ilyenkor mindíg a dupláját veszem hogy menjen a cucc rendesen. :) -
Zsoltee_a_bator #11 42.000 -ert gf4 ...
pff
hulye aki megveszi -
RpPRO #9 amd1700xp 15ezer ft korul, hozza kt333-as alaplap mar 20ezert korul 256mb pc2700-as ram 13e korul. EZ EDDIG 48ezer FT. Ehhez egy geforce4 4200-as 42e korul. Ez igy 90 ezer es nem fog beszaggatni UT meg normal grafikan sem. -
TheZsenyka #6 NVIDIA GeForce FX VPU detected...
Initiating Hybernation...
...
Current VPU temperature: -50 celsius... decreasing
...
Current VPU temperature: -270 celsius... stable...
...
Cryogenic Suspension Process Successed.
...
Ready to use... -
#5 Hidd azt, hogy csak most kezdik!