26
  • TheZsenyka
    P4 3GHz-s proci sincsen sehol.
  • runcájsz
    Gyerekek! Az egész teljesítmény dolog mögött taktikázás folyik. Szerintem az FX-ben még lehet úgy 10 max 20%. Nvidia megvárja míg az ATI lép, ill. ATI úgy lép hogy ezt a teljesítményt veszi nérvadónak és erre válaszul állítja be az új kártyáját. Majd miután ATI kihozta a 10%-kal gyorsabb kártyát, Nvidia kihoz egy "szuper" driver-t ami kihozza a maradék teljesítményt.
  • TheZsenyka
    Gyerekek! Óriási hírem van! Megvan a trükk a GeForceFX gyenge teljesítményével kapcsolatban: az NVIDIA nemsokára kihozza a dual-AGP foglalatos lapokat és bevetik a 3DFX megvásárlásával birtokukba került titkos fegyvert: SCAN LINE INTERLEAVE azaz SLI!!! Dual FX... :)

:DDDDD
  • Zsoltee_a_bator
    en inkabb bevallalok 1 roccenest percenkent :) /512/
  • TheZsenyka
    Én éppen tegnap vettem plusz 256MB RAM-ot a gépembe (768MB now) mivel az Unreal2 recommended RAM mennyisége 384MB. Ilyenkor mindíg a dupláját veszem hogy menjen a cucc rendesen. :)
  • Zsoltee_a_bator
    42.000 -ert gf4 ...
    pff
    hulye aki megveszi
  • RpPRO
    amd1700xp 15ezer ft korul, hozza kt333-as alaplap mar 20ezert korul 256mb pc2700-as ram 13e korul. EZ EDDIG 48ezer FT. Ehhez egy geforce4 4200-as 42e korul. Ez igy 90 ezer es nem fog beszaggatni UT meg normal grafikan sem.
  • TheZsenyka
    NVIDIA GeForce FX VPU detected...
    Initiating Hybernation...
    ...
    Current VPU temperature: -50 celsius... decreasing
    ...
    Current VPU temperature: -270 celsius... stable...
    ...
    Cryogenic Suspension Process Successed.
    ...
    Ready to use...
  • Csudri #5
    Hidd azt, hogy csak most kezdik!