XP aktiválása ????
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csá!Nekem van egy textfájlom amivel lehet érvényesiteni!akinek kell vegyen fel msnre!cimem:[email protected]
Természetesen a napokban járt le... Vagyis akkor amikor elõször nem akarta elfogadni. Nembaj, letöltöm...
És én illegális win-rõl eszéltem. Ha nem kóser, akkor vissza kell vinni, ahol vetted (ha még megvan a garancia).
JetiRulez
Hát...más ötletem nincs. Nekem így elfogadta az aktiválási kérelmet és a Microsoft-ról is tölthetek. Azelõtt meg nem engedte, mer észre vették, hogy valami nem stimmel.
JetiRulez
Itt a megoldás. Ha gyárilag nincs benne az SP2 az XP-dbe, akkor telepítés után telepítsd rá a SP2-t (van pár hely ahonnan le lehet tölteni a Microsoft-on kívül). Ezután már lehet aktiválni az illegal windózt. Legalábbis nekem bejött.
JetiRulez
Üdv! Van egy laptopom, és ugye adtak hozzá gyárilag op. rendszert (XP PROF), és most újra telepítettem az egészet. Installban elfogadta a 25 jegyû termékkulcsot, de mikor aktiválni szeretném azt írja hogy nem kóser a kód. <#szomoru1>#szomoru1><#confused>#confused>
mi sem egyszerûbb, apucitól kérsz 25000Ft-ot, besétálsz a legközelebbi számtechboltba és veszel egy xp home oem-et, felrakod aktiválod és kész is vagy. 😉
Ha legális XP-d van, tudod neten frissíteni(Start->Windows Update). Ha nem, nem.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
????
Tud nekem abban segíteni vki, hogy ismét érvényesíteni kellene a win xp-t mert nem telepíti fel az utóbbi két frissítést! De nem tudom miért? hogyan? Ebben kérném a segítségeteket!
Elõre is köszönöm!
Elõre is köszönöm!
Tud nekem abban segíteni vki, hogy ismét érvényesíteni kellene a win xp-t mert nem telepíti fel az utóbbi két frissítést! De nem tudom miért? hogyan? Ebben kérném a segítségeteket!
Elõre is köszönöm!
Elõre is köszönöm!
http://sg.hu/listazas.php3?id=964622373&order=reverse&index=5
#2345 #2346
Esetleg
#2345 #2346
Esetleg
OK, de hol van a patch????
Tud nekem valaki segíteni?
Hogy tudnám aktiváltatni az "illegális" XP-m?
Köszönet!
Hogy tudnám aktiváltatni az "illegális" XP-m?
Köszönet!