Enclave demo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon király GAMEZ!!!
Nekem kedvenc játékom a BLADE OF DARKNESS volt,ami még ma is egyedülállónak számít néhány dologban.=(pl. harcrendszer,fény-árnyék,víz,stb.)
Ez a játék a demó alapján ítélve nem lesz olyan jó(grafikát kivéve),de még így is nagyon nagyon példa értékû!!!
Nekem kedvenc játékom a BLADE OF DARKNESS volt,ami még ma is egyedülállónak számít néhány dologban.=(pl. harcrendszer,fény-árnyék,víz,stb.)
Ez a játék a demó alapján ítélve nem lesz olyan jó(grafikát kivéve),de még így is nagyon nagyon példa értékû!!!
Legjobb gamma.Nekem nagyon bejön a demo!!!
Csak rövid.
Ütõs,nagyon ütõs!!!!
Csak rövid.
Ütõs,nagyon ütõs!!!!
Morrowind 4eve' !! 😛
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Nagyon szép játék, de tulképpen csak egy sima hack 'n' slash, semmi több. Egy idõ után elég unalmas...
Nem gond😊) En kabeles vagyok.
Csak furcsa volt, hogy "tolti" a kepeket es nem csak "megjeleniti"😊))
Csak furcsa volt, hogy "tolti" a kepeket es nem csak "megjeleniti"😊))
Hat kettes lett, de igy is nagyon orulok neki😊 szoval most fejeztem be a demot, es nagyon tetszik a game. A menu valami hihetetlen designos, es maga a game meg csodalatos latvanyt nyujt, es folyamatos... Szoval csak varni tudom a vegleges valtozatot...
`Take a look to the sky just before you die`
Elnézést kérek a modemesektõl ... csak hirtelen egyszerûbbnek tünt src-zni , mint a szokásos katt ide!-zni . 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Úgy látom van itt társsal együtti harc is .
A klasszikus barbár player . 😊
Küzdelem a köbön ... ismét a kõgólem a kis pörölyével . 😊
Bazz ez király ... kell a teljes game is majd !
stb... kép .Szerintem ez olyan Blade of Darkness-es game , ami nekem nagyon bejön .
stb... kép .Szerintem ez olyan Blade of Darkness-es game , ami nekem nagyon bejön .