3439
-
atiwrc #3399 Kellenek amiket írtál, én szívesen hallgatom, de azért kövessék közbe a pályán az eseményeket :)
Wéber Gabiékkal nincs bajom nem rájuk gondoltam :D -
#3398 Szakmai titkot, élmények, technikai tudás, magyarázatok, kifejtések, szabályok jobban érdekelnek, attól jobb lesz a műsor mint az asztalveréstől, ordítástól. Az is kell, az is jó amikor van, de a kettő nem zárja ki egymást és inkább a fontos infókat szívom be mint sem a locsifecsit.
Wéber Gábor sem született kommentárnak, de belejött. -
atiwrc #3397 Nem rémlik hogy hallotam volna kommentálni, bár gondolom ő a szakértő lesz.....
Sokszor úgy érzem hogy a szakértők mondják az okosságaikat meg válaszolnak a kommentátor kérdéseire, de közbe nem figyelnek eléggé a futamra magára, és ha kicsi a kommentátor is elbambul akkor lemaradnak erről arról aztán körök mulva ébrednek rá hogy ja xy már 3 helyet jött előre....
Azt tudja valaki hogy a Sport1-en és az Eurosporton melyik Salakmotoros bajnokságok mentek?
Azt tudom hogy a sportkulbbon volt anno a lengyel bajnokság, de a másik kettő már most nemtudom pontosan melyik is volt. -
#3396 Talma kiváló. -
atiwrc #3395 "A TV2 Csoport férfias szórakozást kínáló csatornáján, a Spíler TV-n már javában dübörög az angol első osztály focimérkőzéseivel a Premier League, és a jégkorong legnagyobbjaival az NHL legújabb szezonja. Tavasszal pedig a motorsport szerelmesei örülhetnek, számos exkluzív tartalommal jelentkezik a csatorna. A Sport&Events Management Kft, - Stefano Favaro tanácsára, aki felismerte az együttműködésekben rejlő lehetőségeket, - megvásárolta a SUPERBIKE világbajnokság, az RX világbajnokság, a Salakmotor világbajnokság és világkupa és a Supercars televíziós közvetítési jogait a 2017-es évtől kezdődően, továbbá a Spíler TV-n kiemelten kerülnek közvetítésre a MotoGP futamai élőben Talmácsi Gábor és Mezei Dániel párosával."
Nem akarok vészjósló lenni, hisz a digis felvételekből is csak néhányat láttam(kivétel az idei szezon ahol a futamok 2/3át utólag megnéztem), de ez nem az páros lesz a kellő mértékben tud majd felpörög 1-1 izgalmasabbbb eseménynél.....
Az meg megint kérdés hogy mit és mennyit fogunk látni, szerintem szabadedzések kilőve, max a motogp időmérjét adhatják.
Na de a Superbike-ot minek vették meg? Úgy tudom az Eurosporton is lesz idén, tök felesleges.....
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.02.08. 18:23:47 -
#3394 Na ez ütős felallas lesz,ideje lenne ha valaki vegre megverne a Kawa-kat,bar nem vagyok kepben mit varnak a Hondatol,a felallasuk alapjan bajnoki cim is mehetne -
Stockbauer33 #3393 -
Stockbauer33 #3392 -
Stockbauer33 #3391 -
#3390 -
Stockbauer33 #3389 http://totalbike.hu/magazin/sport/2016/11/14/ciao_motogp/ -
Stockbauer33 #3388 -
#3387 Bírom az ilyen képeket :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
bodajoci #3386 Vhogy éreztem, h ma el fogja dobni Maki a vasat, benne volt, tét nélkül ment, ez a pálya meg ilyen :) Tisztelet a győztesnek, megérdemelte, a Doki is nagyot ment, a végére elfogyott a soft gumi elöl, de a Ducatit nem értem, h miért a Dovit kellett meghagyni, aki kb olyan, mint Pedrózsi a hondánál...Ebben a gyerekben csak egy átlag van, Iannone sokkal jobb, tökösebb. Suzuki jól jár vele :)
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2016.10.23. 11:17:46 -
Stockbauer33 #3385 Teljes mértékben egyetértek veled.Kis tüske maradt a tavalyi balhé miatt.Ennyi.A Doktor utódja Marquez lesz -
#3384 Tehát CSAK ÉS KIZÁRÓLAG azon a manőveren múlt Rossi világbajnoki címe,amit a nyalókás húzott be végül,és csak amiatt a manőver miatt nem lesz MÁR SOHA "nagybajnok" Marquez. Megértem hogy Rossi az etalon,ő is marad egy ideig biztosan,meg a szakága királya,ugyanúgy ahogy MSC az F1-ben,de elkéne kezdeni elismerni a jelenkor nagyjait is,mert nem a semmiből nyerte Marquez ezeket a címeket,és mlég fog szerintem ennél többet is,mert piszok fiatal,és tehetséges. A tisztelet mindenképp kijár neki,és nem kell elitélni 1-2 szar húzás miatt. Minden nagy bajnoknak voltak és vannak is szar húzásai,amikkel megosztják az egész világot,de ez ilyen. Azokról sose beszélnek akik 5. helyeken kullognak
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.10.17. 18:45:56 -
Stockbauer33 #3383
#3382 Nem tartott fel senkit mint tavaly?Nagybajnok
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.16. 19:15:38 -
#3382 Es meg mindig csak 23 eves :) (24 lesz februarban)
69 futam 29 gyozelem 50 dobogo 3 VB cim,örületes szamok :D (Y) -
#3381 na akkor eldőlt. szép versenyzés volt Marquez-től, az egész évet nézve is. Erős volt, ésszel ment, kemény volt...amit kellett.
Technikailag szvsz még gyengébb is volt a Honda.
szal: -
Stockbauer33 #3380 -
Stockbauer33 #3379 http://totalbike.hu/hirek/2016/09/23/magyar_nagydij_a_motogp-ben_nem_vicc/ -
Stockbauer33 #3378 http://index.hu/sport/motorsport/2016/09/13/nem_vart_ember_vedte_meg_rossit/
http://www.p1race.hu/hir/rossi_es_lorenzo_osszevitatkozott_az_olasz_elozesen_20160911
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.09.14. 08:40:21 -
#3377 ez a fura a Michelin soft gumijában, már másodszor döbbenti meg a mezőnyt, és végig nagyon gyors, stabilan gyors végig
8 futam, mind a 8 alkalommal új győztes...
Lorenzo meg szenved még szárazon is...fura egy gumi.
A Honda-k régi taktikája pont az volt hogy előre keményet tettek fel....idén meg már másodszor teszi őket paffra a puha keverék.
-
bodajoci #3376 A fasz televan evvel a törpével, h ez mindig akkor futja élete versenyét, mikor a Dokinak áll a zászló...nem az első eset. A 40 dekája alatt nem bírt elfosni a soft gumi...eh..majd kiv leszek, mikor JLo, v MM megy az elejében akk hol lesz, kb megint a 7-9. helyen... -
Stockbauer33 #3375
-
bodajoci #3374 Kijárt már ez a suzukinak :) -
#3373 Mekkora verseny volt -
#3372 Na ezt honnan :D
Maverick:
Crutchlow->HRC, megérett úgy néz ki.
Rossi és Marquez: ..őrültek :) jó futam volt -
Stockbauer33 #3371 -
#3370 Én kérdeztem a digiseket, azt mondták szerintük náluk nem lesznek ezek az új "Vajnás" csatornák, mert nagyon drágák.
A UPC-nél már van, igaz a gold csomagban.. Szóval muszáj lesz nekik is kitalálni valamit, különben visszamegy mindenki a UPC-hez. (Aki teheti) Anno én is a Motogp miatt lettem digis.. -
#3369 Jaja! azt tudom. Remélem is, mert Én digis vagyok, és egyébként az árával a nettel stb stb-vel megvagyok elégedve (mondjuk kurvára hiányzik a Discovery ) De a Motogp-t meg nagyon szeretem nézni, szóval hiányozna.. :-( Meglátjuk! Remélem megállapodnak..
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.08.29. 17:21:19 -
ManoNegra #3368 Ez ha minden igaz, a TV2 csatornája lesz, azok talán bepaszírozzák mindenhova. -
#3367 Jaja. Csak reméljük máshova is. Mert az UPC az csak egy elég kis része a felhasználók táborának. Digi ill a Tréonlinehoz is be kellene kerülnie. -
El Gigante #3366 Huhh ez jó ennek most örülök, mindig csak torrentről néztem! -
ManoNegra #3365 Ez legalább bekerül a UPC kínálatába. A szutyok digi még az online adását is leállította. -
#3364 Micsoda hiszti van belöle baszki. Uhhh... Ugyan az ami volt x évvel ezelőtt amikor a DIGIhez került. Meglátjuk milyen lesz. Ha olyan minőségben tudják csinálni mint az F1-et az M4 sport akkor semmi panaszunk nem lehet szerintem. -
Stockbauer33 #3363 Legyél itt is HG és mehet is banner alá
+1 a HG jogodhoz -
#3362 MotoGP-futamok közvetítési jogait is, így a következő évtől kezdve a néhány hete indult Spíler TV-n lesznek láthatók a nagydíjak. „a technikai sportok szerelmeseinek is megéri majd a Spíler TV-re kapcsolni, ugyanis a MotoGP 2017-es futamait is itt láthatják majd a sportág rajongói. A világ első számú motoros sorozatát 8 hónapon át követhetjük 5 kontinensen és 14 országon át. A 2017-es szezon március 20-án Katarban rajtol. -
Stockbauer33 #3361 Durvább
Le a kalappal előtte -
#3360 Azért van vér Iannoneban. Mennyire rázhatott ez már.. És végig ment vele :-)