22786
Html-, css- és php-help
-
#20183 A weboldal az maga a PHP fájl szóval ja, ha meg hosztolja is neked, akkor is kell egy hozzáférést adni legalább. Ha még nem fizették ki, akkor érthető, hogy PHP fájlokat nem küld még. -
#20182 Kicsit OFF, de azért megkérdezem:
Ha valaki rendelt egy cégtől weboldalt, akkor oda szokás adni a megrendelőnek a kódot nem? Ha a webtárhely szolgáltató és az aki csinálta a honlapot ugyanaz a cég, akkor sem az van, hogy maximum a generált oldalakat küldik el a megrendelőnek, hanem mindent (php fájlok). Vagy ez nem így van? -
#20181 Nem kap a php-d semmit. (Filename cannot be empty)
Esetleg a html formban az input filenak nincs megadva, hogy name='torrent'. -
A Fenegyerek #20180 kösz!
ezt a hibár írja:Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in /index.html/upload.php on line 29
Cant read uploaded file
eza 29-es sor:
$fd = fopen($_FILES["torrent"]["tmp_name"], "rb") or die(FILE_UPLOAD_ERROR_1);
és ez hogy kell kinézzen ezt meg megköszönném ha helyesen leírnátok -
#20179 Akkor van ilyen általában, ha a mysql változók nincsenek idézőjelek között.
Pl.:
$dbhost = localhost -> ez így helytelen.
$dbhost = 'localhost';
vagy
$dbhost = "localhost"; -> így helyes. -
A Fenegyerek #20178 ez a hibaüzenet?:
Parse error: syntax error, unexpected T_DNUMBER in /index.html/include/functions.php on line 475
eza 475-ös sor:
$conres=mysql_connect($dbhost, $dbuser, $dbpass);
hogy kell kinézzen?
Komoly oldalrol van szo de ezekben a bökkenökön felakadtunk! Segitsegeteket kérjük -
A Fenegyerek #20177 de mikor megnyomom a feltöltés gombot ez a figyelmeztetö szoveget írja ki:
Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in /index.html/upload.php on line 29
Cant read uploaded file
és nem tölti fel :(
-
#20176 Akár így is kinézhet, ha ott van a file. -
A Fenegyerek #20175 és hogy kellene kinézzen javítva?
(kösz a választ) -
#20174 Üres a változó amit beadsz neki. ($_FILES["torrent"]["tmp_name"]) -
A Fenegyerek #20173 ezt a hibár írja:Warning: fopen() [function.fopen]: Filename cannot be empty in /index.html/upload.php on line 29
Cant read uploaded file
eza 29-es sor:
$fd = fopen($_FILES["torrent"]["tmp_name"], "rb") or die(FILE_UPLOAD_ERROR_1);
hogy kell kijavítani? -
#20172 Szerintem meg jo lesz ez, a bongeszok tobbsege mar auto updateli magat, aki xp-t meg ilyen regi dolgokat hasznal az persze lemarad rola, de az eleg kis szazalek lesz, es ezek olyan alkalmazasok, ahol nem cel, hogy Marika neninel is fusson. -
#20171 http://dowebsitesneedtolookexactlythesameineverybrowser.com/ -
#20170 Ez egy személyes oldalnál rendben van, de ha egy megrendelésre készítesz valamit, akkor nem küldheted el az emberek ötödét-harmadát. Úgyse fog böngészőt telepíteni egy akármilyen oldal megtekintéséért, hacsak nem az a facebook. -
#20169 Ezért vannak az ilyen szép kifejezések mint a "progressive enhancement", meg "graceful degradation". Mai szemlélet (ami szerintem is rendben van), ami felé halad a világ, hogy nem kell egy oldalnak minden böngészőben ugyanúgy kinézni.
Azaz, IE6-8-ban JS nélkül lehet nincs datepicker, de régebben is be tudták írni az emberek a dátumot, tehát amíg az oldal használható és felismerhető abban a böngészőben is, addig rendben van, akinek meg naprakész böngészője van / van JS, annak ott egy datepicker.
Az, hogy plussz munka? Hát igen, minden munkának megvan az árnyoldala, amitől néha büdös a munka, de ez van. -
#20168 Illetve nagyban nehezíti a dolgot, hogy XP-re IE-t már nem fejlesztenek.
Én személy szerint belefáradtam abba a hulladékba, és aki IE-vel megy az oldalamra át dobom egy Chrome vagy Firefox letöltő oldalra, hogy válasszon mást :D -
#20167 HTML5-el kapcsolatban, hasznos, jó meg minden, de soha nem fogunk benne tudni alkalmazni datepicker és hasonló hasznos dolgokat már, mert nem lesz crossbrowser vele az oldal. Jó pár évnek kell eltelni, hogy "Marika néni" ha interneten szeretne rendelni pizzát, akkor már ő se elavult böngészőt használjon és nála is működjön az oldal, mert sajnos sok esetben van olyan, hogy a célközönség 30-40%-ának fogalma sincs a böngészője elavultságáról, de az oldalnak az ő esetükben is működnie kell..
Igaz tudunk készíteni feltételeket, de ezzel ugyan ott vagyunk ahonnan kiindultunk, sőt még plusz munkát is kapunk, mert eddig elég volt egy crossbrowser jQuery library használata ezután majd elágazásokat is kell tenni még bele :P :)
Nem tudom nektek mi a véleményetek ezekről? -
#20166 ami legördül annak position:absolute, ahonnan legördül, annak position:relative -
janagawa #20165 Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy találtam egy tök jó template-t és ennek a menüjét alakítottam legördülővé de viszont amikor lejön az almenü akkor eltolja a háttérképét de én meg úgy szeretném hogy az alatta lévő részre rámenjen és ne tolja el. Nem tudom mennyire értelmes a kérdés így. Tud valaki segíteni ilyenben? Beszúrjam az egész html kódot és css-t?
Előre is Köszi! -
karajjj #20164 <a href="http://adottmérkőzés">link</a> ? -
#20163 Az lenne a kérdésem, hogy e107-tel korábban létrehoztam pageket és ezek ugye kaptak egy ID-t. Azóta saját php alapú honlapot programoztam. Az egyik oldalon amit nevezzünk Mérkőzéseknek, felvannak sorolva egy csapat meccsei, mellette pedig egy link ahol az adott beszámolót lehet elolvasni róluk. Nos a linkre kattintva szeretném, hogy elérhető legyen az adott mérkőzés adott beszámolója. Hogyan tudnám megvalósítani? -
#20162 -
#20161 Akkor tényleg nem jól tudod. -
#20160 Fáradjatok már át egy másik topicba, ha kérhetem. Leszarom ki kezdte és kinek van igaza. -
#20159 tudom mik az előzmények. valaki szórakozásból lepontozott, te meg azóta is ezen durrogsz. -
#20158 De lehet, csak veled ellentétben a moderátorok tisztában vannak az előzményekkel is. -
#20157 az alapján ami itt történt, én inkább őt bannoltam volna a picsába.
de őt nem lehet, mert lány :( -
#20156 ezek a nők... -
F1re #20155 Azt nézem, megjelent egy csaj aztán már szét is lett offolva a topic :D -
#20154 Ahogy észrevettem Kata mögött mindig forgószél tombol:) -
#20153 Hmm. Mi volt itt :)
Amúgy a HG majdnem 1 éve nem volt SG-n. -
pepi #20152 ugyanolyan büntetésben részesült majd te is a szabálykönyv értelmében ne aggódj. :) -
#20151 Majd ha kibannolták ezt az elmebajos trollt, a házigazdát megkérném, hogy az off hsz-eimet törölje ki nyugodtan, a többiektől meg elnézést kérek. -
#20150 Neked kellene ezen az elmebeteg stílusodon változtatni és végre lepattanni rólam. Képzeld el, hogy normálisan állnak hozzám az emberek - rajtad kívül. Hiába próbálod úgy beállítani, mintha én lennék itt közutálat tárgya, mert az te vagy. De ne aggódj, már dolgoznak rajta, hogy véglegesen kipucoljanak téged erről a fórumról, azt még türelmesen megvárom, addig is ignorállak. Te meg próbálj elkerülni és nem mindenhol betalálni, fikázni és zaklatni. Get a life. -
pepi #20149 Nem érdemled meg az emberek segítségét...
Talán változtass a stílusodon, és az emberek is normálisan fognak hozzád állni. -
#20148 Te jöttél ide megint basztatni, de mindjárt segít neked abbahagyni vmelyik moderátor. -
karajjj #20147 segíteni akartam, csak nem értem, hogy mit szeretnél, de én kérek elnézést, többet nem fog előfordulni... -
pepi #20146 Akárcsak te, mivel elkezdted a Falme-t és nem bírod abbahagyni.
OFF vége itt és most, ne szemeteld tele ezt a topikot is. -
#20145 El vagy te tévedve öregem, itt téged utál mindenki nem engem. -
#20144 Neked nagy a pofád itt mert azt hiszed szabadon megengedhetsz magadnak bármit és megállás nélkül zaklatsz. Milliószor kértelek hogy szakadj le rólam, de nem bírsz. Ezért anyázok. Az sg-s troll haverjaidat meg leszarom, a véleményeikkel együtt. Az meg aztán segítség, hogy megint rámtolsz pár tucat mínuszt. Idióta... Na ne kúrd szét ezt a topikot is, mindjárt úgyis kapod a bant.