20
Suse linux 8.1 professional
-
#20 :)))) -
#19 :D Amúgy nyilván nagyon szeretenk csak ülni a gép felett, és 3 hét alatt kb. 0 kreativitást igénylő munkával fordítani:) -
#18 de csak azért, mert a gondos magyar programozók gondoltak a Mo.-n élő idegen ajkú lakosokra is :))) -
#17 "mivel magyar fejlesztés és magyar nyelvű az egész disztrib, így nem csoda :)"
OK, de van rá egy söröm, hogy találok benne megfelflő mennyiségű angol commentet, esetleg MAN oldalt, howtot, helpet, indexeket, referenciákat... -
#16 még telepCDket sem láttam
www.uhulinux.hu -> letoltes
sokkal közerlebb áll a magyar nyelvhez, mintz bármi más
:))))))
mivel magyar fejlesztés és magyar nyelvű az egész disztrib, így nem csoda :) -
#15 RH vagy DEBIAN. nem könnyűek, ez tény RHből talán van magyar, de ha te a linuxal, és nem a grafikus felülettel akarsz megismerkedni, akkor a magyar nyelvet elfelejtheted sajnos.
mondjuk érdemes utánanézni az UHUnevű magyar linuxnak, amit még nem volt alkalmam működni látni, még telepCDket sem láttam, de állítólag nem olyan rossz, és sokkal közerlebb áll a magyar nyelvhez, mintz bármi más.
keress rá, és nézz annak utána, ha mindenképp fontos a magyar nyelv. -
Styrex #14 Sziasztok!
Ha valaki teljesen kezdő (Én) és szeretne megismerkedni a linux-al, akkor Ti mit javasoltok melyikkel tegye és honnan lehet letölteni? Ja és persze magyar nyelvű kellene. -
#13 Használj RedHat vagy Debiant linuxot. kicsit bonyolultabbak ugyan, de szerintem jobban meg vannak csinálva. -
#11 hell..hol lehet segédletet,leírást, kezelési útmutatót találni magyarul linuxhoz? az alapok kellenének..thx! -
#10 A Suse 8.1 esetében elég az első 4CD is .. ;)
----------------------------------------
Harder
http://www.gyik.com -
#9 különben 7 CDs a SuSE Linux+1 DVD..
Nemtom le kell tölteni az összeset vagy elég az első CDt is? Mármint a többin csak programok vannak..nem? -
Bubu #7 nem tom, lehet :)
Az 1-es cd az általában ingyenes más disztribúcióknál, gondolom itt is. -
#6 A Pro nem fizetős csak úgy mellesleg? Éljen az OpenSourceCommunity... -
Bubu #5 már ezt is olvastam, de még mindig nincs letölthető suse 8.1 professional iso -
#4 Érdekes olvasmány itt. Bár kissé hasonlít a látásmódja egy szemtakarós lóéra, de azért van némi igazság a szavaiban: http://www.origo.hu/techbazis/szoftver/20030123szentivanyi.html -
Bubu #3 hehe :))
én ott csak a liveeval verziót találtam meg iso-ban -
#2 ftp.suselinux.hu :) -
Bubu #1 tud valaki esetleg valami letöltési helyet?