Telefonszámot honnan?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Ez persze nem igaz, mert újabban már kereshetõk a nyilvánossá tett Vitamax és Dominó számok is...
Pheel
De ha már úgyis piheg a drága, akkor már igazán nem nagy meló egy telefonszám request továbbítása a hangérzékelõ egységébe 😊)))))) Teccikérteni?
Evil
a no amikor talalkozunk ugy veszi a zokszigent hogy en ugy veszem hogy megkaptam a zovjektumra az engedelyt. 😊
Basszameg nem akarom elpoenkodni ,ha be akarom cserkeszni a csajt.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Pheel
A falazás témája lesz a célravezetõ. Legalábbis úgy magyaráz taki Áááárpi 😊
Evil
lebontom a no korul a drautkoszorút es mindent meg fog kapni.
Semmi tobbet nemtudok mondani.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Pheel
Hááááááát. Ha a tanáccstól megkapta a zengedélyt a zojjektumra, akkor sem hiszem, hogy a türelem barátnõt terem. Sok minden terem, de a türelem az bizzzzztossss nem. Még a jó munkássembereknek sem.
Evil
inkabb az utobbi ,de inkabb nem teszem.Mashonnan kozelitem meg a dolgokat.
A turelem baratnot terem.
ES MEGKAPTAM RA AZ ENGEDELYT.

Pheel
Igen, nem, mitttudomén 😊)))))

Azért leírhatnád a story-t okulás vagy épp röhögésképpen 😊
Evil
en inkabb a non lihegnek, de azt is szeretnem ha mellettem dorombolna az agyba.
No egy szonak is szaz a vege.Akkor maskepp szerzem meg a szamat.
A csattano az hogy a dolog sokkal komplikaltabb ennel ,szinte mar en is rohogok magamon ,hogy lehetek ilyen balfasz.
Teccik erteni?

Pheel
Lihegés a telefonba éjszakánként? Vagy kéretlen smsbomba? Hogy gondoltad? 😊)))
Evil
jaja ,mindenki a sajat godrebe esik elobb vagy utobb.

Pheel
Képmutató
Evil
tudod mi a röhej?Pont ezt a tanacsot adtam az egyik topicba az egyik gyereknek.
De most komolyan.
Nincs mas modja hogy megtudjak egy szamot nev alapjan?

Evil
Hat en inkabb becserkesznem ,mint maci a mezet.

Pheel
Te figyelj már! Mi lenne, ha odamennél és elkérnéd tõle. Ha nem adja oda, akkor amúgy sem jössz be neki, ha meg igen, akkor megspóroltál pár kört 😊
Pheel
Általános 😊
Evil
hat meg szep hogy csaj van a dologban.
Raktam volna a gumiszobaba?Ott aztan ellattak volna tanaccsal.

Pheel
Azt nem értem ez miért HW fórumos kérdés. Valszeg inkább csaj lehet a dologban, mint számtechbolt 😊
Pheel
Akkor közös ismerõstõl. Más módszer nincs, csak ha nagyon sok pénzed van 😊
Evil
nah ez az hogy az online telefonkonyvbol nem tudtam kicsikarni.Vagy csak benaztam.
A tulajdonos meg egyeb okok miatt kizarva.Sajna.

Evil
No lehet hulye kerdes de szeretnek egy mobil szamot megtudni.Nev ,cim ,mindent tudok csak a szamot nem.Probaltam az online telefonkonyveket(voda ,westel ,pannon) de semmi eredmeny. Otlet valakinek?

Pheel
1: a tulajdonosától
2: ha nem titkosított, akkor a szolgáltató tudakozójában