23
Honnan szerezhetek meg egy mobil telcsiszamot?
-
#23 Ez persze nem igaz, mert újabban már kereshetők a nyilvánossá tett Vitamax és Dominó számok is... -
#21 De ha már úgyis piheg a drága, akkor már igazán nem nagy meló egy telefonszám request továbbítása a hangérzékelő egységébe :))))))) Teccikérteni? -
#20 a no amikor talalkozunk ugy veszi a zokszigent hogy en ugy veszem hogy megkaptam a zovjektumra az engedelyt. :)
Basszameg nem akarom elpoenkodni ,ha be akarom cserkeszni a csajt. -
#19 A falazás témája lesz a célravezető. Legalábbis úgy magyaráz taki Áááárpi :) -
#18 lebontom a no korul a drautkoszorút es mindent meg fog kapni.
Semmi tobbet nemtudok mondani.
-
#17 Hááááááát. Ha a tanáccstól megkapta a zengedélyt a zojjektumra, akkor sem hiszem, hogy a türelem barátnőt terem. Sok minden terem, de a türelem az bizzzzztossss nem. Még a jó munkássembereknek sem. -
#16 inkabb az utobbi ,de inkabb nem teszem.Mashonnan kozelitem meg a dolgokat.
A turelem baratnot terem.
ES MEGKAPTAM RA AZ ENGEDELYT. -
#15 Igen, nem, mitttudomén :))))))
Azért leírhatnád a story-t okulás vagy épp röhögésképpen :) -
#14 en inkabb a non lihegnek, de azt is szeretnem ha mellettem dorombolna az agyba.
No egy szonak is szaz a vege.Akkor maskepp szerzem meg a szamat.
A csattano az hogy a dolog sokkal komplikaltabb ennel ,szinte mar en is rohogok magamon ,hogy lehetek ilyen balfasz.
Teccik erteni?
-
#13 Lihegés a telefonba éjszakánként? Vagy kéretlen smsbomba? Hogy gondoltad? :)))) -
#12 jaja ,mindenki a sajat godrebe esik elobb vagy utobb. -
#11 Képmutató -
#10 tudod mi a röhej?Pont ezt a tanacsot adtam az egyik topicba az egyik gyereknek.
De most komolyan.
Nincs mas modja hogy megtudjak egy szamot nev alapjan? -
#9 Hat en inkabb becserkesznem ,mint maci a mezet. -
#8 Te figyelj már! Mi lenne, ha odamennél és elkérnéd tőle. Ha nem adja oda, akkor amúgy sem jössz be neki, ha meg igen, akkor megspóroltál pár kört :) -
#7 Általános :) -
#6 hat meg szep hogy csaj van a dologban.
Raktam volna a gumiszobaba?Ott aztan ellattak volna tanaccsal. -
#5 Azt nem értem ez miért HW fórumos kérdés. Valszeg inkább csaj lehet a dologban, mint számtechbolt :) -
#4 Akkor közös ismerőstől. Más módszer nincs, csak ha nagyon sok pénzed van :) -
#3 nah ez az hogy az online telefonkonyvbol nem tudtam kicsikarni.Vagy csak benaztam.
A tulajdonos meg egyeb okok miatt kizarva.Sajna. -
#2 No lehet hulye kerdes de szeretnek egy mobil szamot megtudni.Nev ,cim ,mindent tudok csak a szamot nem.Probaltam az online telefonkonyveket(voda ,westel ,pannon) de semmi eredmeny. Otlet valakinek? -
#1 1: a tulajdonosától
2: ha nem titkosított, akkor a szolgáltató tudakozójában