10
Minden ami net...
 • ThePartyFace
  #10
  En info szerzesre hasznalom leginkabb, persze van, hogy gamelek egyet, vagy egyszeruen csak keringek, megnezem, milyen uj oldalak vannak.

  Ahova gyakran ellatogatok:

  SuperGamez
  Hardwired
  Index
  /itt publikalva lett egy olvasoi levelem/

  Gettó Mókusok Társasága
  PPP - Party People Pix
  Dj Service
  Zaj Stúdió
  Loogoos Toplista
  Warez Lista
  Szánalmas.hu

  Kb. ennyi, amit rendszeresen latogatok:)
 • Xboxman
  #9
  Most el vagyok tiltva a géptől(elivleg:)
  De egyébként főleg online játékra,letöltésre(film,gamez,zene)tanulásra(Delphi,TCP/IP) használom.A gép gyakorlatilag egyfolytában ég(DC++-on lógók ha éppen nincs mit letölteni),de sajna csak napi 5óra akítivitást enged meg az időbeosztásom(tanulás,különóra,anyámkínja:)
  Kezdésnek az sg-t,hardwiredet,hwsw-t,indexet,swgalaxiest szoktam nézni!
 • atee
  #8
  Jatekra hasznalom hasznalnam:( leginkabb.... sajnos a sors kegyetlensegebol adodoan olyan rossz helen lakom Bp-n ,hogy semmi szelessavu net nem elerheto:(
  Igy szinte csak 12 UTan anyagi megfontolasbol es az ebersegem rovasara:)
 • macilaci123
  #7
  Helló! Szorakozás, tanulás, mp3, sajnos ugy érzem függő vagyok, napi 8 - 12 orát netezem, ha valami okbol kimarad hiányérzetem van, gyakorlatilag csak a telefon lemerülése vet véget, de ha beszerzek egy usb-s kábelt ami tölti is a telot... nem is tudom mi lessz

 • Pheel
  #5
  http://dict.sztaki.hu
 • K.András
  #4
  Sztaki???Az micsodi?
 • Pheel
  #3
  Munkám során gyakran találkozom olyan mosógépekkel, amik fűtőszála elvízkövesedett... :)

  Izé. Ja nem! :) Szóval nekem a munkámhoz is kell. Ezenkívül kapcsolattartás, hírek, ilyesmi. Bár nekem a számítógép a teljes szórakoztató-elektronika a lakásban :) TV-t ezen nézek, ez a HiFi-torony, video, stb. Gyakorlatilag ki sincs kapcsolva sohasem a gép, esetleg ha alszok éppen. Napi sok óra megvan, de függő nem vagyok, heteket kibírok gép nélkül, csak éppen rá vagyok kényszerítve. Ez persze idézőjeles, mert szeretem ezt csinálni. Játszani alig szoktam rajta viszont.

  Oldalak: sg.hu, f.hirkereso.hu, prohardver, hwsw, prog.hu, szakmai oldalak tömkelege, ilyesmi. Ja és a sztaki! Az az active desktop-om része :)
 • Dynamic
  #2
  Mire használom a netet?Elég sok mindenre.Letöltés, szórakozás,kultúra,információ,tanulás...Sajnos(?) lehet, hogy túl sokat is használom.A napi 4-5 óra elég gyakori.Azt nyílván nem számítom bele amikor napokon keresztül töltök le dolgokat.Nálam úgy néz ki a dolog, hogy a supergamezzel,hardwireddel,és az indexszel nyitok.Utána átnézek a supersubtitle-re, hogy jött-e valami felirat ami nekekm kéne:)Ez alap.Ezek után nagyon változó olvasgatok hardware témában(pl.hwsw),tudományok(pl.Mindentudás Egyeteme), humor(pl.szanalmas),szoftver(java,html,grafika sokminden...ezekből rengeteg vam),hírek(pl.index,origo)
  Egyébként lehet, hogy beteges dolog de néha nekem is volt olyan érzésem, amikor 1-2 napig nem voltam netközelben, hogy lemaradok valamiről, vagy mit tudom én.Viszont alapvetően le tudnék mondani róla, csak kényelmetlen lenne. Mármint,hogy a telefonszámokat a telefonkönyvből, a híreket a papírújságból, a filmeket meg videókazettáról kéne megnézni:)
 • K.András
  #1
  Igazábol arra lennék kiváncsi ti mire használjátok a netet,én legföképpen kapcsolattartásra , a hobbimhoz tartozo prg-k letöltésére(3d), és persze zenék és filmek beszerzésére is.
  Arra is kiváncsi volnék ti mennyit használjátok naponta(éjjel nappal megy nekem és álltalában ott is ülök amikor csak lehet ,ez naponta minimum 8 ora ),és mik azok a helyek amiket nap mint nap meglátogattok legalább egyszer, persze a supergamez forumon kivül(azzal kezdem a napot) és hogy miért.
  Arrol is beszélhetünk hogy vajon okoz e függöséget a net, mert amikor valamilyen oknál fogja nem tudok gép elé ülni(elég egy nap) , olyankor nem akármilyen modon tudok ingerült lenni.Kiváncsi lennék ti hogy vagytok ezzel...
  Kezdeném akkor a sort,én naponta megnézem az http://www.index.hu/,http://www.nepszabadsag.hu/,http://www.korridor.hu/-t a napi hirek begyüjtésére,majd pedig a http://www.raph.com/3dartists/,http://www.neilblevins.com/cg_resources/cg_resources.htm-en képek nézegetésével le is nyugtatgatom magam:DDD