16
-
#16 Ja, még annyit, hogy kicsi az esélye, hogy a megrendelőnek pontosan az a program kell, amit kihoznak a kínai sporttársak... -
#15 Nem nekem szól, de én is szívesen válaszolok rá: Semmi nincs. Ugyanis van egy szép szerződés kötve, ami alapján dolgozik az ember és ha a megrendelő visszalép, akkor ajánlani kell a figyelmébe a "visszalépés esetén az előleg elbukása" pontot :) Aztán keres az ember más melót, amiből még nincs ingyenes :) -
Gabest #14 Bocs, most látom hogy Yfel tette fel... -
Gabest #13 pheel: Na de mi van dolfy kérdésével? :) Ha mondjuk holnap kijön két kiskinai az sf.net-re egy pont olyan programmal, mint amin te is éppen dolgozol pénzért.
-
#12 A másik meg az, hogy aki jól fizető állásban dolgozik, az nem fogg hobbiból otthon Linuxot fejleszteni, hanem próbál inkább egy kis időt a családjával tölteni... -
Yfel #10 És szerintetek itt ki dolgozik ingyen? A legtöbb Linux programozónak normális jól fizető konzultáns vagy programozói munkája van.
Ha meg versenyképes programozók vagytok akkor úgysem kell félnetek az FSF féle 'gyerekjátékoktól'... vagy tévedek? :)
Y -
#9 Nincs ember, aki vízért és kenyérért programozna. Nem véletlen, hogy a programozók nem dolgoznak olcsón. A versenyképes tudást meg kell fizetni, mert nem kis munka a versenyképesség megőrzése... -
Gabest #7 Höhö, és akkor még hol van a jövő (vagy már jelen?) rengeteg india, kinai vizért és kenyérért szoftvertfejlesztő emberkéje! El fogják árasztani a világot, mint az adibas és rebok. Nem lesz ennek jó vége, akárcsak a film- és zeneiparnak :P -
#3 Így múlik el a világ dicsősége: a szépreményű UNIX, amiről a nyolcvanas évek végén mindenki áradozott, szinte már ismeretlen a mai fiatalabb user nemzedék előtt... :( Annak idején biztosra vették, hogy a UNIX alapú rendszerek terjednek el futótűzként, SŐT egyesek akkori véleménye szerint a UNIX előlépett volna egy univerzális oprendszer bázisául.
Csak a teljesség kedvéért: az első rúgások a Windowstól érkeztek, kicsit félreinformál a cím, nem a Linux tehet a jelen helyzetről... -
#2 Szerintem ez már régóta érezhető...