HELP! Word!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elõzõhöz hasonló kérdés:
Fejlécnek kellene beállítani, hogy csak az elsõ oldalon látszódjon, a többin pedig nem! Ha csak két oldalas a doksi, akkor meg tudom oldani a páros és páratlan fejlécváltással, de több oldal esetén nem tudom, hogy van-e megoldás. A Word csak az elsõ vagy az összes oldalon kikapcsolja azt! :(
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Kitalálom én, a megrendelõ, mittu-domain, hogy a középsõ szakasz nem kell, DE az ELSÕ szakasz formázását vegye át.
Könnyû-gyors megoldás van rá, vagy formátumokat kell másolgatni?
Egyszerû DEL a szakasztörésen nem pálya, mert a második szakasz beállításai lesznek a mérvadóak, nem az elsõ.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Pl. most olyasmire lenne szükségem, hogy az egész dokumentumban megkeresse a kettõspontokat, és kettõ karakterrel a kettõspont elõtt és után félkövérré formázza a szöveget. Ha ebben tudna vki nekem segíteni, akkor sztem már valamiféle úton el tudnék indulni a többi ötletemmel is.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Ha esetleg tudja valaki a megoldást a következõ kérdésre, azt megköszönném:
"Cserélje le a szövegben található sortörés jeleket bekezdésjelre, majd törölje a felesleges szóközöket és az üres bekezdésjeleket a teljes dokumentumból!"
Köszi elõre is!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
Szóval azóta van egy *.tmp dokumentumom és felkínálja a 11 órai mentett változatot...
HOgyan tudom ezt a tmp-s dolgot, vagyis a 19:14-es mentett változatot elõhozni?
Elég sürgõs lenne, lassan le kell adnom a dolit... ááááá
És igaz, hog csak 3-4 oldalról van szó de egy egész délutános munkáról..... Köszi!!!!!
Ezt a felugró ablakot miért látom minden egyes alkalommal, ahogy megnyitom a Word-ot (Microsoft Office Word 2003)?
Hogyan tudnám megelõzni, hogy többet ne jelenjen meg?
Htx a segítséget. :-O
Nekem is kellene egy kis segítség. Ûrlapot kellene csinálnom wordben. Olyat amiben van pl. olyan hogy Vezetéknév: xyz
A "vezetéknév"-nek olyannak kell lenni, hogy ne lehessen kitörülni, és utánna pedig valami mezõt kellene beszúrni, amire ha rákattintok eltûnik a benne levõ szöveg és beírhatom a nevet. Ja, és be lehessen állítani a maximális hosszát.
Továbbá kellene egy olyan is, hogy egymás mellett van 2 négyzet és be lehessen ikszelni, de csak az egyiket. (férfi/nõ)
Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki segíteni.
Köszi
A problémám a következõ: a wordben amikor képet akarok beszúrni, akkor mindig miniatûr nézetben jelennek meg a mappák a megnyitásnál. Esetleg, ha valaki tudná, hogy hogyan kell beállítani, hogy mindig lista nézetben lássam, az kérem ossza meg velem. Köszi
Nem egy egetverõ probléma, de idegesít mert nagyon gyakran használom és így átláthatatlan.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Szal thx.
byeeeezz
Valami wordguru segítsen plz. Kellene csinálnom egy olyan akármikor megnyitható üres dokumentumot, amiben alapból benne van egy fejléc, és egy lábléc. Ezek képek lennének. Hogyan kezdjek neki? Word 2002, asszem Office XP-rõl lett telepítve.
Elõre is köszönöm!
én azt szeretném megkérdezni, hogy EXCELben alul a MUNKALAP füleket lehet-e jelszavas védelemmel ellátni??
Nagyon fontos lenne!
[email protected]
De csak akkor ha fel van telepítve ez a része a wordnek!!
| a - a~ |
---------- < ß(E)
|a| =
vagy ilyesmi. ezt kéne egy sorban megvalósítani..
hogy lehet matematikai képleteket,gyökös kifejezéseket,abszolút értékeket beszúrni a word-be?
pl.: a minusz a(felülvonás) abszolutértékben törve a abszolutért. az kisebb egyenlõ,mint az epszilontól függõ delta...
segítsen vki..(vmi olyasmit hallottam,hogy objektum beszúr és ott microsoft vmi...de nem megy) thx!
Nincsenek betûtípusok a Word-ben.
Vezérlõpult-betûtípusoknál megvannak. Excel OK. Nicsak még a jegyzettömbben is ott tolakszanak. Csak a Word-ben nincsenek sehol. Kezdek nagyon IDEGES lenni!
SEGÍTSÉG!!!
hpisti: kösz
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"