Gates újfent megosztotta vízióit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ms. Melinda, do you agree the terms of the wedding license or want to quit the setup program?
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
"smart" órák. Hát igen, az idézõjelet tényleg ki kell rakni. Valamelyik szakkiállításon (talán a cebiten) magyarázta el a szatyorfejü, hogy szándékosan kevesebb információt közöl az óra. "mindig annyi infót, amennyire a felhasználónak is szüksége van". Ja, persze. Néha nem ártana a felhasználót is megkérdezni. Ehhez hasonló dolog is a NyúTévé kettes textje is. Ki a fene bír olyan lassan olvasni?
"vagyis a felhasználók általában csak olyan tevékenységeiket helyezik digitális alapokra, mint például a jegyzetkészítés, a fényképezés, vagy a zeneszerkesztés"
Az ilyen barom megállapítások miatt van így lebutítva az Xp. Azt hiszik mindegyik sík, amelyik eléül és ezért minden 98-ban könnyen beállítható dolgot az Xp-ben varázsolni kell.
Még egy normális keresést se lehet a bugyuta kérdezgetései nélkül lefuttatni.
Az ilyen barom megállapítások miatt van így lebutítva az Xp. Azt hiszik mindegyik sík, amelyik eléül és ezért minden 98-ban könnyen beállítható dolgot az Xp-ben varázsolni kell.
Még egy normális keresést se lehet a bugyuta kérdezgetései nélkül lefuttatni.
há nem tom én nem röhögök rajta mer geci sok pénze van. inkább tisztelem valahol, mert nem semmi, amit elért. igaz egy kurva agresszív cégnek a vezetõje, de nost õszintén melyik cég nem aggresszív? és akinek nem az "ölébe hullott" hanem megkereste (mint billyboy), az utána sem tud a seggén üldögélni, hajtja tovább az az erõ, ami eljutatta erre a szintre.
Aki meg terjeszkedik, az masokat tesz tonkre...
asszem en is vallalnam 40 millard dollarert hogy rajtam rohogjenek 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
en is, de azon is el kell gondolkozni, hogy ezzel a trefas fejjel es nyalas dumaval megkopasztotta a vilagot....
De én is hasonloan nem tudom mi vices ebben az emberben de mindig nevetek mikor meglátom valahol a tv ben vagy valamejik ujság hasábjai között.