Feladat!!!!!!!!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
_____________1. Ház______2. Ház_____3. Ház_____4. Ház_____5. Ház
Szín_________sárga_______kék________piros______zöld_______fehér
Nemzetiség___norvég______dán________angol______német______svéd
Ital_________víz_________tea________tej________kávé_______sör
Cigaretta____Dunhill_____Marlboro___Pall Mall__Rothmans___Winfield
Állat________macska______ló_________madár______hal________kutya
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Nincsen benne trükk, csak tiszta logika.
Tehát: sok szerencsét, ÉS NEM FELADNI!!!
1: van 5 ház, mindegyiknek más a szine
2: mindegyik házban különbözõ nemzetiségû személy lakik
3: mindegyik lakó egy bizonyos italt részesít elõnyben, egy bizonyos cigarettamárkát szív, és egy bizonyos háziállatot tart
4: az 5 személy egyike sem iszik azonos italt, nem szív azonos cigarettamárkát, és nem tart azonos háziállatot, mint a szomszédai
Kérdés: Kié a hal?
Kijelentések:
01: az angol a piros házban él
02: a svéd kutyát tart
03: a dán szivesen iszik teát
04: a zöld ház közvetlenül balra áll a fehértõl
05: a zöld ház tulajdonosa a kávét szereti
06: az a személy, aki pall-mallt szív, madarat tart
07: a személy a középsõ házban tejet iszik
08: a sárga ház tulajdonosa dunhill-t szív
09: a norvég lakik az elsõ házban
10: a marlboro-dohányos amellett lakik, aki macskát tart
11: az a személy, aki lovat tart, amellett lakik, aki dunhillt szív
12: a winfield dohányos a sört szereti
13: a kék ház mellett lakik a norvég
14: a német rothmanns-t szív
15: annak, aki marlboro-t szív, van egy szomszédja, aki vizet iszik
Einstein ezt a feladványt az elmúlt században alkotta. Azt állította, hogy az emberiség 98%-a nincs abban a helyzetben, hogy megoldja...
Sok sikert!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
😊))
shit happens
hát igen... szóval nem véletlenül mondta a teszt elõszóban is, hogy nehéz....
Az utosó oldalon ti találtatok vmi logikát is, v csak tippeltetek?
Na de most megcsinálom rendesen is. Az lesz majd az égõ, ha így kevesebb lesz...
shit happens
Ezek szerint én egy zseni vagyok 😄D
nemsemmi játék...
Viszont valószínû, hogy ez egy kicsit bonyolúltabb.Nem biztos, hogy egy betû megfelel egy(!) bizonyos jelnek.Lehet hogy a karakterjelek az utánuk következõkön mindig módosítanak valamilyen logika szerint.Tehát hiába van 42 betû az ábécében lehet, hogy összesen több ezer jellel fogsz találkozni.
1.a legkisebb fekete rovátkát véve egy egységnek, számomra szinte biztos, hogy egy karakter egy 4x4-es négyzet lehet.
2.Esetleg a 4 fajta kék szín RGB értékeit is bele lehet valahogy kombinálni.
(ezeket ott is én írtam)
De, hogy jön a képbe a sirály?Talán utána kéne nézni valami origami könyvben, de lehet, hogy nem ez a kulcs.

Teccik érteni??