13
Minden ami Easter Egg a jatekokban :P
-
#13 Hali!
Tudnátok mondani a nagyon alap progikhoz easter eggeket? Legyen az bios, office (lehetőleg 2003) vagy akár milyen alap windowsos cucc.
Infóórára kéne :) -
A hírhedt true crime easter egg a gta san andreas-ban.
Sztem mindneki tudja hogy a true crime első részében voltak egy kékzakós manus mentőmellényben és táblára írva: "tommy nem tud úszni!" no ezekután a gta készítők kétszer is megszivaták nagy riválisukat.
A repper házába betörős akció közben (ahol egy dalszöveges könyvet kell elvinni) a nappaliban valaki játszik egy konzol játékal mikor meghallat szik ez:
"Hé mia? Nemtok rendesen lőni ezel a vacakal...idióta Taner..." aki nem vágná az játszon egyet a driv3r tps nézetével és megtudja mégis miért van ez. -
PSP 007 #11 köszi :D -
#10 Van egy lámpa las vegasban(a játékbeli nevét nem tudom) az a lámba jelek helyett kapd be-kat mutat. -
PSP 007 #9 lol látom elég kihalt a topic :D -
PSP 007 #8 sziasztok.. san andreashoz tudtok valami easter egget? -
Vlala #7 EGy GS- ben vagy Guruban olvastam, hogy a Heroes 5 egyik pályáján "véletlenül ottfelejtettek" egy tankot.
Nem tudom, ez mennyire egg, de a Mafiában a whiskey-csempészt William Gatesnek hívják, és Paulie barátunk a végén így szól: "Bill meghalt, belőle sem lesz már milliárdos" Kis fricska a Microsoftnak?
(nem találom a Yetit!) -
blackgamer #6 ezeket tényleg lehetne gyűjteni screenshot-okkal együtt -
[Walaki]D`Lair #5 Ez kurvajóóóóóóó -
#4 tombraider be is van :)))) -
[DFL]vajdi #2 Army Opsban a Weapon Cash pályán a liftben van egy büdösnagy kék yeti : http://www.mohaa.hu/forum/meier/kaland/yeti.htm -
[DFL]vajdi #1 Hi!
Ide irjatok mindenféle easter egget és furcsaságot a jatekokban amiröl tudtok és amit találtatok. :)