Bsplayer túl halk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáld mással: MPC, VLC, Mplayer
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Helo!
Nekem, az a gondom, hogy letöltöttem, egy filmet, ami nem magyar. Késõbb találtam, hozzá, magyar feliratot. Amikor elindítottam a filmet, ment a hang, de, mikor küldõ felirat fájlt helyeztem be, akkor elment a hang. Megnéztem más filmeket kis, azoknál sem ment. Pedig mûködik, a hangszóró. Már megpróbáltam, újratelepíteni a BSplayert, de így sem jó. Az e-mail címem: [email protected]
Nekem, az a gondom, hogy letöltöttem, egy filmet, ami nem magyar. Késõbb találtam, hozzá, magyar feliratot. Amikor elindítottam a filmet, ment a hang, de, mikor küldõ felirat fájlt helyeztem be, akkor elment a hang. Megnéztem más filmeket kis, azoknál sem ment. Pedig mûködik, a hangszóró. Már megpróbáltam, újratelepíteni a BSplayert, de így sem jó. Az e-mail címem: [email protected]
csaaaaaaaaaaa
meg tudnátok mondani nekem h h an lehet átt állitani a bs playernak a zene kinézetét h van az az alap kinézete amire rá mész h zenet kell halgatnod!!! azt akarom más ra átt tennii!! aki ért hozzzáá az vegyen fel msn re :[email protected] elore is koszonom!
meg tudnátok mondani nekem h h an lehet átt állitani a bs playernak a zene kinézetét h van az az alap kinézete amire rá mész h zenet kell halgatnod!!! azt akarom más ra átt tennii!! aki ért hozzzáá az vegyen fel msn re :[email protected] elore is koszonom!
Hali. Nekem az lenne a problémám van hogy ha dvd filemt rakok be akkor a menü nem müködik, nem lehet egy gombra sem rákattintani mintha ott nem lenne semmi. Valaki nem tudja vki hogy mi lehet a probléma?
Nekem a legelején sikerült, de aztán otthagytam a gépet 1-2 órára és mire visszaültem már sehogyse akarta vinni, errort ír ki az rmvb-re! ááá, tök ideg vagyok...
hát ez elég gyengusz<#beka3>#beka3><#vigyor>#vigyor>
akkor codec...
-legujjabb quickTime
-Xp 2-es csomag
akkor codec...
-legujjabb quickTime
-Xp 2-es csomag
ööö...retekegér...!
gyengusz a géped sztm...a régi gépemen nekem is akadtak a HD videjók
az ujon zsírul mennek...
de lehet codec hiba<#idiota>#idiota>
az ujon zsírul mennek...
de lehet codec hiba<#idiota>#idiota>
ööö...retekegér...!
Meg tudná valaki mondani, hogy tudnám megoldani Bsplayerel a HD filmek, lejátszását akad a hang is meg a kép is. Talán van hozzá valami codek?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
BSPlayer-t rá lehet venni Real Media formátum lejátszására?
ha igen, hogyan? nálam hibát ír ki
(nem akartam új topicot)
ha igen, hogyan? nálam hibát ír ki
(nem akartam új topicot)
És ha már itt tartunk, a topik címe is tévedés, mert nem a BSPlayer a halk.
Mint már tudod az AC3 hangsáv dekódolásáért és annak hangkimenetre juttatásáért és ott a hangerõ változtatásért az AC3Filter a felelõs. A BSPlayer csak használja a filter-t.
Mint már tudod az AC3 hangsáv dekódolásáért és annak hangkimenetre juttatásáért és ott a hangerõ változtatásért az AC3Filter a felelõs. A BSPlayer csak használja a filter-t.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Csak a pontosság kedvéért, a "gain" szó az informatikában, számítástechnikában, elektronikában,... stb "erõsítés"-t jelent.
A "distorsion" jelenti a torzítást (amúgy ilyet az AC3Filter nem is tud...)
A "distorsion" jelenti a torzítást (amúgy ilyet az AC3Filter nem is tud...)
aha köszi szépen ment
azt megtaláltam rég, de a gain valamiféle torzítás, de kiprobálom....
Luzerek....
Start menü - Programok - AC3Filter - AC3Filter Config elindítása - Mixer oldal - Master (és Gain) hangerõt maximálisra állítani (telepítéskor még csak a félhangerõ az alapbeállítás)
Start menü - Programok - AC3Filter - AC3Filter Config elindítása - Mixer oldal - Master (és Gain) hangerõt maximálisra állítani (telepítéskor még csak a félhangerõ az alapbeállítás)
nekem is néhány film élvezhetetlenül halk (nem kifejezetten BSPlayerben hanem mindenhol)
AC3-as, és nem tudom jobban hangosítani, és fõleg a beszédnél zavaró
valaki tud megoldást?
esetleg software-es hangosítás?
AC3-as, és nem tudom jobban hangosítani, és fõleg a beszédnél zavaró
valaki tud megoldást?
esetleg software-es hangosítás?
Tekerd fel a hangszórón a hangerõt. 😄D Vagy már írták alább is: Radlight
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
ha más lejátszóprogit keresel, javasolható a Gabest-féle mplayer classic, a viplayer, crystal player.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
ha nem minden filmnél csinálja, akkor az adott múvik a ludasak. az ac3 hang ált. amúgy is halkabb, mintha mp3ba lenne tömörítve (mivel a hang kódolása során többnyire "hangosítják" - pont emiatt).
ja és KODEKPAKKOT FEL NE TÉGY! (persze csak ha jót akarsz magadnak.)
ja és KODEKPAKKOT FEL NE TÉGY! (persze csak ha jót akarsz magadnak.)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Próbáltad már az audio beállításoknál kimeneti eszköznek wave out device-t választani. Nekem ez a direct sound -nál hangosabb.
vicces de help má valaki...többször volt feltéve a win...
azóta nem nimot használok...
és minden halk.. az mp3 tk jo.. de a bsplayer, win player is HALK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
😞(((
nemtudja valaki mi a cses lehet? minden fel van húzva a vezérlõpultban.. codeceken belûl nemtom hogy ilyet hol lehetne állítani
azóta nem nimot használok...
és minden halk.. az mp3 tk jo.. de a bsplayer, win player is HALK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
😞(((
nemtudja valaki mi a cses lehet? minden fel van húzva a vezérlõpultban.. codeceken belûl nemtom hogy ilyet hol lehetne állítani
Nekem is túl halk
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01