Bsplayer túl halk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Próbáld mással: MPC, VLC, Mplayer

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Helo!
Nekem, az a gondom, hogy letöltöttem, egy filmet, ami nem magyar. Késõbb találtam, hozzá, magyar feliratot. Amikor elindítottam a filmet, ment a hang, de, mikor küldõ felirat fájlt helyeztem be, akkor elment a hang. Megnéztem más filmeket kis, azoknál sem ment. Pedig mûködik, a hangszóró. Már megpróbáltam, újratelepíteni a BSplayert, de így sem jó. Az e-mail címem: [email protected]
csaaaaaaaaaaa
meg tudnátok mondani nekem h h an lehet átt állitani a bs playernak a zene kinézetét h van az az alap kinézete amire rá mész h zenet kell halgatnod!!! azt akarom más ra átt tennii!! aki ért hozzzáá az vegyen fel msn re :[email protected] elore is koszonom!

Hali!
Mér van az h amikor teljes képernyõs módra váltok akkor ez történik?

Elõrre is kösz
Hali. Nekem az lenne a problémám van hogy ha dvd filemt rakok be akkor a menü nem müködik, nem lehet egy gombra sem rákattintani mintha ott nem lenne semmi. Valaki nem tudja vki hogy mi lehet a probléma?

Nekem a legelején sikerült, de aztán otthagytam a gépet 1-2 órára és mire visszaültem már sehogyse akarta vinni, errort ír ki az rmvb-re! ááá, tök ideg vagyok...
ddomi87
hát ez elég gyengusz<#beka3><#vigyor>

akkor codec...
-legujjabb quickTime
-Xp 2-es csomag

ööö...retekegér...!

teddymac
amd2500/1gigaram/radeon9600pro128mega

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

ddomi87
gyengusz a géped sztm...a régi gépemen nekem is akadtak a HD videjók
az ujon zsírul mennek...

de lehet codec hiba<#idiota>

ööö...retekegér...!

teddymac
Meg tudná valaki mondani, hogy tudnám megoldani Bsplayerel a HD filmek, lejátszását akad a hang is meg a kép is. Talán van hozzá valami codek?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

BSPlayer-t rá lehet venni Real Media formátum lejátszására?
ha igen, hogyan? nálam hibát ír ki
(nem akartam új topicot)

ibrik
És ha már itt tartunk, a topik címe is tévedés, mert nem a BSPlayer a halk.
Mint már tudod az AC3 hangsáv dekódolásáért és annak hangkimenetre juttatásáért és ott a hangerõ változtatásért az AC3Filter a felelõs. A BSPlayer csak használja a filter-t.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Csak a pontosság kedvéért, a "gain" szó az informatikában, számítástechnikában, elektronikában,... stb "erõsítés"-t jelent.
A "distorsion" jelenti a torzítást (amúgy ilyet az AC3Filter nem is tud...)

aha köszi szépen ment

azt megtaláltam rég, de a gain valamiféle torzítás, de kiprobálom....

ibrik
Luzerek....
Start menü - Programok - AC3Filter - AC3Filter Config elindítása - Mixer oldal - Master (és Gain) hangerõt maximálisra állítani (telepítéskor még csak a félhangerõ az alapbeállítás)

nekem is néhány film élvezhetetlenül halk (nem kifejezetten BSPlayerben hanem mindenhol)
AC3-as, és nem tudom jobban hangosítani, és fõleg a beszédnél zavaró

valaki tud megoldást?
esetleg software-es hangosítás?

Tekerd fel a hangszórón a hangerõt. 😄D Vagy már írták alább is: Radlight

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

ha más lejátszóprogit keresel, javasolható a Gabest-féle mplayer classic, a viplayer, crystal player.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

ha nem minden filmnél csinálja, akkor az adott múvik a ludasak. az ac3 hang ált. amúgy is halkabb, mintha mp3ba lenne tömörítve (mivel a hang kódolása során többnyire "hangosítják" - pont emiatt).

ja és KODEKPAKKOT FEL NE TÉGY! (persze csak ha jót akarsz magadnak.)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

zaki
használj radlight-ot az a tuti

CSOCSO
jack persze.. mindn jo kivéve az avi filmek...még a mov ok is jok
lck
Próbáltad már az audio beállításoknál kimeneti eszköznek wave out device-t választani. Nekem ez a direct sound -nál hangosabb.
Met
Rendesen be van dugva a jack a hangkariba?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

CSOCSO
vicces de help má valaki...többször volt feltéve a win...
azóta nem nimot használok...
és minden halk.. az mp3 tk jo.. de a bsplayer, win player is HALK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
😞(((
nemtudja valaki mi a cses lehet? minden fel van húzva a vezérlõpultban.. codeceken belûl nemtom hogy ilyet hol lehetne állítani
Adi
Nekem is túl halk

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Gery1980
Szerintem próbálkozz valami cedec packal, lehet, hogy ott van a bibi!

CSOCSO
mi a faszért írsz be ha nem tudsz értelmeset?
Galy
Ezért mi a f*sznak nyitsz topikot???

:-D

Mike
hátod vanafilm ami halk
számoltassad újra, érted

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

CSOCSO
tud valaki helpelni??? meglestem a beállításokat is.. a progiban is fullra van állítva meglestem a windows hangbeállításokat ott is full minden de fele annyira hangos mint a sima wmp😞(((((((((