Átviteli sebesség!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyik winchesternek a legnagyobb az átviteli sebessége?És mennnyi az?
Ha meg ilyen netkapcsolatot akarsz, akkor vagy beköltözöl a BIX szerverközpontjába vagy kifizeted a gatyádat is rá... 😊
100Mbit az kb 12MB/s... (ha el nem számoltam😊
Ilyen sima lan kártya kb 2000ft..
Ilyen sima lan kártya kb 2000ft..
Nem is neked irtam végülis😊
Ezért raknak nagy sebességû hálózati szerverekbe általában SCSI és/vagy RAIDben winchestereket, mert ezeknek egyrészt nagyobb a sebességük, másrészt az SCSI sokkal jobban kiszolgálja az egyszerre érkezõ több kérést/adatot, mint az ATA..
Nem fogod elhinni, de lelassul az átvitel ;-)
Mivel a küldõ visszaigazolást vár az átküldött adat megérkezésérõl, ezért csak olyan sebességgel küld, ahogy a vevõ fogadni tudja azt.
Mivel a küldõ visszaigazolást vár az átküldött adat megérkezésérõl, ezért csak olyan sebességgel küld, ahogy a vevõ fogadni tudja azt.
Mi történik olyankor,amikor a hálózaton nagyobb az
átviteli sebesség,mint amennyit a winchester
írni tudna és a pufferek is megtelnek?
átviteli sebesség,mint amennyit a winchester
írni tudna és a pufferek is megtelnek?
Amit megvehetsz a boltban, az a Gigabites ethernet. Ez 1Gb/sec-et tud. Ez ugye sávszélesség, az pedig elég szoros összefüggésben áll az átviteli sebességgel, ami ugyanennyi, de számoljunk bájtban és akkor 100-120MB/sec. Persze ha több interface-t használsz, akkor ez megsokszorozható. Laboratóriumi körülmények között biztosan vannak gyorsabbak is. A fénykábeleket nem tudom, azok visznek ennél többet?
Mennyi a ma létezõ legnagyobb átviteli sebesség?
És a legnagyobb sávszélesség?
És a legnagyobb sávszélesség?