NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nos akkor mikor lesz atlanta es ki erne ra? en javaslom a het elejet : hetfo-szerda, de nekem jo barmikor, szoval en jonnek tutira.
Amguy semmi bajom nem lenne az EF-fel, egeszen addig, amig nem emiatt lenne hetenkent csak 1 futam😊
Kösz, hogy miattam aggódsz, de ezt akkor is nonszensznek tartom. A Nascarban a köridõ számít a legkevésbé, ez hosszútávú verseny, a kitartásról, az idegekrõl szól.
Itt van pl. Norbi, aki majdnem minden pályán jobb nálam az edzésen, de eddig egy versenyt tudott végigfutni, és Met után õ okozza a legtöbb sárgát 😊)) Ne szívd mellre Norbi, nem basztatás, csak én így veszem észre. 😊
A fõfutamon mindenki jobban jár, ha 11 olyan versenyzõ indul, aki jó eséllyel végig is fog menni, mintha 11 kurva gyors ember indulna, amibõl 5 a fele elõtt kiesik.
Itt van pl. Norbi, aki majdnem minden pályán jobb nálam az edzésen, de eddig egy versenyt tudott végigfutni, és Met után õ okozza a legtöbb sárgát 😊)) Ne szívd mellre Norbi, nem basztatás, csak én így veszem észre. 😊
A fõfutamon mindenki jobban jár, ha 11 olyan versenyzõ indul, aki jó eséllyel végig is fog menni, mintha 11 kurva gyors ember indulna, amibõl 5 a fele elõtt kiesik.
Riszpekk
Döntsük el egy 10 körös LFS-ben én aztmondom 

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
Akkor ezek szerint 1 verseny lesz hetenkent?
Ja mondjuk ez is igaz, ez meg rám illik csak én egyedül sem vagyok olyan villám gyors 

HA nem tudnak elozni rendesen az azt is jelentheti hogy epp teged utnek ki es igy kerulnek be a 8 koze teszem azt.
A draftolast meg meg kell tiltani idomeresnel valahogy.
A draftolast meg meg kell tiltani idomeresnel valahogy.
De talan az lenne a legjobb, ha eldontenenk, hogy hetente egy Fofutam van, es az pl. Penteken. Ezeket a datumokat fixen, elore ki tudnam irni az oldalra, aztan lehet tervezgetni az idot.
Ha elozo hetvegen, vagy az aktualis het elejen kiderul mennyi lenne a biztos indulo, akkor lehetne szervezgetni a dolgokat.
Lehet, hogy eppen megvagyunk, vagy csak egy-ket emberrel tobb. Ha sokkal tobben vagyunk, es mindekinek megfelel a ket futam, akkor lehet szervezni az EF-t.
Persze, ha csak 1-2 emberrel tobb, es a tobbieknek is van kedvuk, idejuk lefutni egy EF-ot, akkor persze mehet az is😊
Na ezt jol meg mondtam...
Ha elozo hetvegen, vagy az aktualis het elejen kiderul mennyi lenne a biztos indulo, akkor lehetne szervezgetni a dolgokat.
Lehet, hogy eppen megvagyunk, vagy csak egy-ket emberrel tobb. Ha sokkal tobben vagyunk, es mindekinek megfelel a ket futam, akkor lehet szervezni az EF-t.
Persze, ha csak 1-2 emberrel tobb, es a tobbieknek is van kedvuk, idejuk lefutni egy EF-ot, akkor persze mehet az is😊
Na ezt jol meg mondtam...

Ellenzem. Saját példámból kiindulva, ugyanis csomó pályán köridõ szempontjából a mezõny végén vagyok, de eddig több top5 finishem volt, mint ennél rosszab. A kérdés, hogy mi a fontosabb, egy jól sikerült, végigdraftolt kör, vagy a versenyrutin. Nem biztos, hogy örülnél olyan ellenfeleknek, akik ha egyedül vannak a pályán mennek mint a villám, de a versenyben miattuk lesz az összes sárga, mert nincs rutinjuk szoros versenyzésben, nem tudnak elõzni, idegesek, ha mögöttük mész stb .
Riszpekk
Ez nekem is jobban tetszik mint egy külön futam.
Keves a heti 1 verseny.
Ha jol ertettem az EF tulajdonkepen egy selejtezo.
Nem lenne sokkal egyszerubb megoldani a selejtezest valami egyszerubb modon?
A rendszer meg minden maradhatna, de en azt javaslom hogy az EF helyett legyen egy idomero csak, ami kinezhet ugy is mint tvalay az F1ben, vagyis nem kell hogy 1 kor dontoson.
Van egy 1 ora session mondjuk, es az ott elert koridok szamitananak.
Marmint a leggyorsabb korido termeszetesen.
Az EF tovabbi hatranya meg szerintem az is, hogy egy mas pit takitka, es utana sarga zaszlo parositassal a szerenyen mulik hogy esetleg korhatranyba kerul vlaaki es kicsuszik a 8bol.
Az en javaslatom szerinti modszernel heti 2 verseny es konnyebben beleferne.
Ha jol ertettem az EF tulajdonkepen egy selejtezo.
Nem lenne sokkal egyszerubb megoldani a selejtezest valami egyszerubb modon?
A rendszer meg minden maradhatna, de en azt javaslom hogy az EF helyett legyen egy idomero csak, ami kinezhet ugy is mint tvalay az F1ben, vagyis nem kell hogy 1 kor dontoson.
Van egy 1 ora session mondjuk, es az ott elert koridok szamitananak.
Marmint a leggyorsabb korido termeszetesen.
Az EF tovabbi hatranya meg szerintem az is, hogy egy mas pit takitka, es utana sarga zaszlo parositassal a szerenyen mulik hogy esetleg korhatranyba kerul vlaaki es kicsuszik a 8bol.
Az en javaslatom szerinti modszernel heti 2 verseny es konnyebben beleferne.
Nézem ezt a rankot....
1 Andreas Steffen Germany 2003-03-03 00:26.792 206.92
2 Mannie Liu Junior Brazil 2003-02-17 00:26.910 206.02
3 Redsled United States 2003-03-07 00:27.495 201.63
Hát én ezt nem hiszem el. 207-es átlag azért kicsit erõs.....
1 Andreas Steffen Germany 2003-03-03 00:26.792 206.92
2 Mannie Liu Junior Brazil 2003-02-17 00:26.910 206.02
3 Redsled United States 2003-03-07 00:27.495 201.63
Hát én ezt nem hiszem el. 207-es átlag azért kicsit erõs.....
Riszpekk
Elvileg. De ehez tudni kellene pontosan, hanyan es kik akarnak indulni a Penteki fofutamon.
Mert ha "csak" 12-en vagyunk osszesen, akkor nem sok ertelme van 1 ember miatt ketszer futni a versenyt.
Mert ha "csak" 12-en vagyunk osszesen, akkor nem sok ertelme van 1 ember miatt ketszer futni a versenyt.
Tehát, akkor Mode, Toya, Pumy már bent van Atlantában, és mi többiek futunk egy elõfutamot, ahonnan az elsõ 8 kerül be?
Nekem teccik 😄
Nekem teccik 😄
Riszpekk
De ezektol fuggetlenul, mar jo lenne tudni ilyenkor, hogy ki szeretne, tudna indulni a kovetkezo futamon (es persze mikor is lenne)? Ezek ismereteben, mar most el lehetne kezdeni a szervezest.
Nekem ez egy kicsit bonyi
. Es nem tudom, hogyan mukodne hosszutavon, mennyire lenne atlathato, kovetheto.
. Es nem tudom, hogyan mukodne hosszutavon, mennyire lenne atlathato, kovetheto.#4392
nekem jobban tetszik az elofutam , fofutam variacio , mert ott mindenki mehet(ne) az adott palyan, en szemely szerint nem szivesen hagynek ki akar egyetlen palyat is.

Leegyszerûsítve..... Aki 14, vagy több mint 14 pályán benne van a legjobb 11-ben, az kiválaszt 14 pályát, amin indulni akar (így 14 pálya tutira betelik), a maradék 13 pálya meg ott van a többieknek. Ne felejtsük el, hogy Bristol, Lowe's és Daytona 2x van (day, night), tehát ezt illene csak egyszer választani.
Riszpekk
na megpróbálom elõadni az én ötletemet.....
Van ugye 27 pálya, és kb 15-16 versenyzõ (eddig)... Mindenki minden pályán szabadidejében fut egy gyors kört, és ezekbõl csinálunk egy táblázatotot. Na itt kezdõdik a matek.....
Elsõ körben megvizsgáljuk, hogy egyes pályákon melyik 11 versenyzõ a legjobb. Õk jogot kapnak az indulásra az adott pályákon, VISZONT, ha mindegyik pályán indulnának, akkor páran meg soha nem tudnának indulni, tehát meg kell jelölniük mondjuk 15 pályát a 27-bõl, amin TUTIRA indulni akarnak (feltéve, hogy több, mint 15 pályán benne vannak a legjobb 11-ben). Ha valaki nincs benne 15 pályán a legjobb 11-ben, akkor ezt a részt kihagyhatja.
Na, marad 12 pálya ugyebár... Nyilván, erre a 12 pályára automatikusan bekerülnek azok, akik a jobbak által kiválasztott 15-ön nem voltak top11-ben, illetve ezeken benne voltak.
És már csak annyit kell csinálni, hogy a "lyukakat", vagyis az üres helyeket feltölteni, de ez egyszerû, lehet idõ alapján is, vagy megegyezés szerint. A pályák elosztása lehetne 14-13 is, és így mindenki nagyjából ugyanannyi versenyen venne részt, viszont egy mezõnyön belül nem lennének nagy különbségek.
Huh, hát remélem, a lényeg érthetõ..... Ennél jobban nem tudom elmagyarázni. 😊
Van ugye 27 pálya, és kb 15-16 versenyzõ (eddig)... Mindenki minden pályán szabadidejében fut egy gyors kört, és ezekbõl csinálunk egy táblázatotot. Na itt kezdõdik a matek.....
Elsõ körben megvizsgáljuk, hogy egyes pályákon melyik 11 versenyzõ a legjobb. Õk jogot kapnak az indulásra az adott pályákon, VISZONT, ha mindegyik pályán indulnának, akkor páran meg soha nem tudnának indulni, tehát meg kell jelölniük mondjuk 15 pályát a 27-bõl, amin TUTIRA indulni akarnak (feltéve, hogy több, mint 15 pályán benne vannak a legjobb 11-ben). Ha valaki nincs benne 15 pályán a legjobb 11-ben, akkor ezt a részt kihagyhatja.
Na, marad 12 pálya ugyebár... Nyilván, erre a 12 pályára automatikusan bekerülnek azok, akik a jobbak által kiválasztott 15-ön nem voltak top11-ben, illetve ezeken benne voltak.
És már csak annyit kell csinálni, hogy a "lyukakat", vagyis az üres helyeket feltölteni, de ez egyszerû, lehet idõ alapján is, vagy megegyezés szerint. A pályák elosztása lehetne 14-13 is, és így mindenki nagyjából ugyanannyi versenyen venne részt, viszont egy mezõnyön belül nem lennének nagy különbségek.
Huh, hát remélem, a lényeg érthetõ..... Ennél jobban nem tudom elmagyarázni. 😊
Riszpekk
nekem
Nekem nem, másnap suli ezerrel. Viszont kedd az jó már.
De itt a link a kozvetlen Atlanta Best-re: Atlanta Best
Toltsel le setupokat, a BS a legjobb valoszinuleg.
HSW-n talalsz.
HSW-n talalsz.
Itt keresd meg a Nascra Rank linkjet: Nascar Racers
Sikerült bekalibrálnom a kormányom,egész jól ment,nem csuszkált annyira mint billentyûzettel.
Atlantan is gyakoroltam egy kicsit.Tudnátok mondani egy átlag idõt,amit autóztok ezen a pályán?
Atlantan is gyakoroltam egy kicsit.Tudnátok mondani egy átlag idõt,amit autóztok ezen a pályán?
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Nincs mit😊 Semmi mellekes nem volt benne, csak ha mar kimentettem...😊)
De ezekben sincs hatso gondolat😊) Csak dolgoznom kellene, es nincs kedvem😊)))))))
Kisfilm_01.avi | href="http://tar.hu/alexease/kisfilm_02.avi">Kisfilm_02.avi | href="http://tar.hu/alexease/kisfilm_03.avi">Kisfilm_03.avi |
De ezekben sincs hatso gondolat😊) Csak dolgoznom kellene, es nincs kedvem😊)))))))
Kisfilm_01.avi | href="http://tar.hu/alexease/kisfilm_02.avi">Kisfilm_02.avi | href="http://tar.hu/alexease/kisfilm_03.avi">Kisfilm_03.avi |
Mindenesetre koszonjuk

Lattunk mar fustolo autot...vagy miert raktad be?😊
Akkor het elejen nem lesz verseny, pentekre marad?
Tessek😊)))) Amugy engem loktek Atesz-nek😊 En is zuztam egyett, de en megusztam korhatrannyal...

Lehet hogy en is kileptem volna.
En nem arra tettem megjegyzest hogy szar autoval miert lep ki.
A megjegyzesem utan derult ki hogy ezert allt ki.
En nem arra tettem megjegyzest hogy szar autoval miert lep ki.
A megjegyzesem utan derult ki hogy ezert allt ki.
Szerintem mindenki kilepett volna😊) Azert a 57. korben (a verseny 1/3-a) osszetorni a kocsit, ugy hogy fustol a motor, nem egeszseges. Foleg ha az ember masnap hajnalban kell, es 12 vagy 24 orat dolgozik, akkor szinte kotelezo kilepni😊))))
Oke en ezt nem tudtam, viszont ha annyit beir Atesz, hogy de nem megy mar rendesen a verdam es ezert inkabb nem szenvedek, jo.
Itt forumon minek kellett tovabb gorgetnie az ugyet, meg kesobb is megjegyeznie hogy tolem aztan nem fog bocsanatot kerni?
Nemtom ez az egyszeru megjegyzesem miert valtott ki belole olyan erzelmeket mintha en nem is tudom milyen bunt kovettem volna el.
Itt forumon minek kellett tovabb gorgetnie az ugyet, meg kesobb is megjegyeznie hogy tolem aztan nem fog bocsanatot kerni?
Nemtom ez az egyszeru megjegyzesem miert valtott ki belole olyan erzelmeket mintha en nem is tudom milyen bunt kovettem volna el.
Szerintem erdemes befejezni egy versenyt beteg autoval is...
Nekem Poconon megzakkant rendesen az autom es 165MPH volt a vegsebessege,de azert befejeztem a versenyt vele.
Mivel masnap nem kellett koran kelnem,igy vegig kocogtam,de ha nekem is dolgoznom kellett volna reggel,akkor valoszinu kileptem volna.
Talan Atesz is vegig ment volna,ha nincs masnap melo....
Nekem Poconon megzakkant rendesen az autom es 165MPH volt a vegsebessege,de azert befejeztem a versenyt vele.
Mivel masnap nem kellett koran kelnem,igy vegig kocogtam,de ha nekem is dolgoznom kellett volna reggel,akkor valoszinu kileptem volna.
Talan Atesz is vegig ment volna,ha nincs masnap melo....
Na nyugi van :-)
Én sem biztos, hogy lefutottam volna a versenyt - ha nagyon nem ment volna a kocsi nem biztos, hogy szivesen zavartam volna meg más versenyét.
Erre ráadásnak jött még, hogy Atesz másnap ment dolgozni...
Én sem biztos, hogy lefutottam volna a versenyt - ha nagyon nem ment volna a kocsi nem biztos, hogy szivesen zavartam volna meg más versenyét.
Erre ráadásnak jött még, hogy Atesz másnap ment dolgozni...
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Azt mondtam, hogy azert mert nem ugy jonnek ossze a dolgok ahogy szeretened azert meg nem kene kiallnod. Hogy ebbol te miert azt hallottad ki, hogy arra celoztam, hogy nem ment neked a verseny azt nemtom, mindenesetre beindult a vedekezo mechanizmusod ami meg mindig nem allt le, pedig mar jo lenne.
Ennyire felkapni a vizet ezen ez mar beteges.
Ennyire felkapni a vizet ezen ez mar beteges.
Jó ok.
Én nem azért léptem ki mert nem ment hanem mert a kocsim ment tönkre csak ezt akartam tisztázni. A gondom az volt, hogy Mode meg beszólt, mintha azért léptem volna ki, mert mintha nem ment volna a verseny. Én csak megjegyeztem, hogy ugyan õ nem mondja már meg miért léptem ki meg kiléphetek-e. Ennyi.
Én nem azért léptem ki mert nem ment hanem mert a kocsim ment tönkre csak ezt akartam tisztázni. A gondom az volt, hogy Mode meg beszólt, mintha azért léptem volna ki, mert mintha nem ment volna a verseny. Én csak megjegyeztem, hogy ugyan õ nem mondja már meg miért léptem ki meg kiléphetek-e. Ennyi.