NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felraktam az oldalra egy jelentkezesi FORM-ot. nevezesi lista bal-alul. Ott lehet majd jeletkezni mindig az aktualis futamra, igy nem kell szet cseszni a forumot. Raadasul egybe lesz.
Nagyon beta, torolni, editalni nem lehet😞((( Es ne forumozzatok rajta😊))))))))
Nascar Racers
Nagyon beta, torolni, editalni nem lehet😞((( Es ne forumozzatok rajta😊))))))))
Nascar Racers
Ha nem vagyunk 11-nel tobben akkor folosleges. De ha csak 1-2 emberrel vagyunk tobben, es ha megtudnak egyezni, akkor sem kell. De ha nem tudnak megegyezni, akkor hajra😊))
Azt lehet hogy mivel én most pénteken nem tudok menni, de Tibre szeretne; viszont õ meg EF-re nem tudna menni - Én megyek helyett EF-en?
Inkabb tobbszor mint egyszer se

"Ha valaki kimaradt, es tud jonni, vagy ha valaki nincs benne es tud jonni"
Ez ugyanazt jelenti 😄
Ez ugyanazt jelenti 😄
Riszpekk
Akkor most heti egy futam (FF, Pentek) es EF kedden?!?!? Akkor kiirom pentekre Atlanta-t. (?!)
Addig is kellene, hogy ki az aki biztosan tudd jonni penteken, mert attol fugg a foletszam, es a EF szervezese.
FF-Pentek 21:00: Toya, Pumy, Mode, Freak, Norbi, HaZso, Met, Sanzik, Atesz, ShaiHulud, Alexease.
(Mindenfele sorrend nelkul!!!)
Ha valaki kimaradt, es tud jonni, vagy ha valaki nincs benne es tud jonni, az szoljon!!!
Addig is kellene, hogy ki az aki biztosan tudd jonni penteken, mert attol fugg a foletszam, es a EF szervezese.
FF-Pentek 21:00: Toya, Pumy, Mode, Freak, Norbi, HaZso, Met, Sanzik, Atesz, ShaiHulud, Alexease.
(Mindenfele sorrend nelkul!!!)
Ha valaki kimaradt, es tud jonni, vagy ha valaki nincs benne es tud jonni, az szoljon!!!
Ja igen, koszi! 😊) csak gyors voltam, mert a Lowe's logojaval szivtam. A Corel onalositotta magat😊))
Fel is tettem a Lowe's kiirasat. 200 kor😊) Jo lesz😊))) Nascar Racers
Fel is tettem a Lowe's kiirasat. 200 kor😊) Jo lesz😊))) Nascar Racers
Kedden legyen az EF PLS! Nekem hétközben csak akkor jó.
\"Racing is living. Everything else is just wating.\"
en mint mondtam mar parszor egeszheten raerek es jonnek is 😊 az mar akkor ketto ember😊
Nekem most mindegyik napop jo. Ossze kellene szamolni, hogy ki az aki biztos jonne (valszeg mindenki, csak naptol fugg😊))
Nekem most jó hétfõtõl csütörtökig, a pénteket még nem tudom. A heti 1 futam pedig édeskevés...
ez a rendszer csak ugyis addig kene amig nem lesz meg az a szerver😊 aztan lehet heti ket futam😊
eddig az tûnik a legjobbnak....... így a jobbak sajna csak hetente egyszer mennek, de talán felálgozzák magukat a többség érdekében 😄
Riszpekk
Most akkor ott tartunk, hogy hétközben elõfutam és pénteken fõfutam?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
elofutam kedden jo?
kedd?
te biztos, mivel egyszer önként kiszálltál, és Marki is
Mode, Toya, Pumy alapból
a többiek meg elõfutamon indulnak, és az elsõ 6 jut be 😄
Mode, Toya, Pumy alapból
a többiek meg elõfutamon indulnak, és az elsõ 6 jut be 😄
Riszpekk
Azert a mostani versenyeken is esunk-kelunk😊) Az elozon is tobb mint 50 kor volt sarga altatt😊) De azert mindenki elvezte. Es ez a lenyeg.
es bajnoskag vegre 100% os tavon menne? mert en preferalnam😊
szerintem tobb het vagy talan honapok kellenek mire ennyi ember ossze tudna szokni ugy,hogy igazan elvezetes versenyek legyenek 😊
30-an azért nem hiszem,hogy lennénk,de egy 20 fõnyi játékos biztos összejönne a futamok többségére.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Igen, de egy bajnoksagban szigoru szabalyok
kozott zajlik minden. Ott nem lesz olyan hogy
"jaj inditduk ma'r ujra a rajtot, mert kimentem
wc-re", vagy ilyesmi.
kozott zajlik minden. Ott nem lesz olyan hogy
"jaj inditduk ma'r ujra a rajtot, mert kimentem
wc-re", vagy ilyesmi.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
hat ha azt nezzuk hogy 10 embernel mennyi szenvedes van mire osszejon egy rendes rajt ,nem is merek belegondolni mi lenne 30 embernel 😄DD
azért egy ilyen 20-30 fõs versenyre én is kiváncsi lennék 😊
max majd a het kozben csinalunk egy nem bajnoksag futamot annak aki akar egy heten tobb futamot , legfeljebb az majd a mostani modszer alapjan megy szal max 11 ember😊
😊 nah de hogy lesz majd megoldva az inditas? szal valakinek ott kell lennie a szerver gep elott es inditania? vagy lehet valahogy Client kent is inditani? Ezt mar Alex is kerdezte!
Thx Hulud,most már jól néz ki a kocsim. 😊
de jo lesz majd ha jol meg gyarapodunk es 30 an korozgetunk 😊) 30 Human controlled gepjarmu 😊) kiraly...feler egy orgazmussal is...:>
uj emberekkel nem hiszem,hogy gond lenne mennek 1 vagy max 2 versenyt probakepp es ha tetszik neki ugyis maguktol fognak fizetni,ha meg nem jon be nekik akkor ugyse jonnek tobbet...
bizony en is transferelem a moneyt!😊
Egyenlore en se tudok tul sokat, de egybol irok
amint lesz uj fejlemeny. Jovoheten ralepek a
dologra.
amint lesz uj fejlemeny. Jovoheten ralepek a
dologra.
Valszeg gepet is tudok intezni, azert nem kell
fizetni pluszba.
fizetni pluszba.